Şimdi Ara

Xiaomi ve iPhone kullananların tavsiyesi hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Xiaomi 13,13T,14,14 Ultra gibi modeller baktım. 30 ile 65 bin arası değişiyor fiyatları.

Bir de iPhone 13,14,15 baktım. Onların fiyatı da o civarlarda.

Özellik bakımından kıyaslandığında,Xiaomi çok üstün gibi gözüküyor. Ram,batarya vs gibi. iPhone olunca sırf markaya para vermiş gibi hissediyorum ama hiç kullanmadım. O paraya değer mi?

Ben telefon alınca en az 5-6 sene kullanırım. Hem Xiaomi hem de iPhone kullanmış arkadaşlardan fikirlerini, karşılaştırmalarını rica edebilir miyim.

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xiaomi redmi 8 ben, redmi 9 eşim, redmi 9 note kayınvalidem kullandı. Kesinlikle çok çabuk eskiyor ve yavaşlıyorlar. Kamera performansı düşüyor. Biz markadan tiksindik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anroid kullanmiş birine ios sıkar,deneyimin olsaydi sormazdin sanirim ama anroid ile yoluna dvm et,iphone avantaji peynir ekmek gibi gitmesi satilmasi güncelleme desteğinin 4-5 yil olmasi yani xiaomi ismine karşi ayri bi tiksinti var,14 ultra vs üst sekmen cihaza niyetin bütçen varsa bulaşmazdim varsa bütçen 16/512gb 50k civarinda olan vivo x100 pro özelikler kamera ,yada honor magic serisi

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Evet, hiç ios kullanmadım. Daha kısıtlı diyorlar,o yüzden tereddüt ettim zaten.

• İos kullanmaya alışıncaya kadar sıkıcı gelebilir alıştıkdan sonra androide asla dönmeyi düşünmeyeceksin en azından ben öyleyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackberry'den IOS'a geçtim. Bi ara Android kullanmayı düşündüm sonra yine IOS'u bırakmadım. Bütçeye göre değişir bana kalırsa ama Iphone ekran hz bakımından asla taviz vermiyor. Daha kalite arıyorsan eğer Xiaomi düşünebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.