Şimdi Ara

xinput1_3.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
30.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl çözebiliriz bu hatayı. black ops 2 yi açmak için?

• Yapay Zekanın Yanıtı

xinput1_3.dll Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

xinput1_3.dll hatası, bilgisayar oyunları, özellikle Microsoft Xbox oyun denetleyicilerini kullananlar tarafından sıklıkla karşılaşılır. Bu hata, oyunların düzgün çalışmamasını, başlatılmamasını veya çökmemesine neden olabilir.

Nedenleri:

• Eksik veya bozuk xinput1_3.dll dosyası
    • Uygun olmayan veya güncel olmayan oyun denetleyicisi sürücüleri
    • Çakışan yazılım veya uygulamalar
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım bulaşması

Çözümleri:

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bu, geçici sorunları gidermeye yardımcı olabilir.
    • xinput1_3.dll dosyasını yeniden yükleyin: Dosyayı Microsoft'un resmi web sitesinden indirebilir ve sistem klasörünüze kopyalayabilirsiniz.
    • Oyun denetleyicisi sürücülerinizi güncelleyin: Üreticinizin web sitesini ziyaret ederek en son sürücüleri indirin ve yükleyin.
    • Çakışan yazılımları kaldırın: Oyunlarla çakışabilecek gereksiz yazılımları kaldırın.
    • Bilgisayarınızı virüslere ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın: Kötü amaçlı yazılımlar xinput1_3.dll dosyasına zarar verebilir.
    • Oyunu yeniden yükleyin: Diğer tüm çözümler başarısız olursa, oyunu yeniden yüklemeyi deneyin.

Yukarıdaki adımları izleyerek, xinput1_3.dll hatasını çözebilir ve oyunlarınızı sorunsuz bir şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hata veren dosyayi google de aratir indir sonra system32 klasorune at dll.com da da aratabilirsin o dedigini kucuk bi dosya zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ne olduğu belli olmayan sitelerden dll dosyalarını indirip sisteminize kurup macera aramayın.

DirectX tekrar kurun. Eksik olan dosyayı yükleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadric

Hiç ne olduğu belli olmayan sitelerden dll dosyalarını indirip sisteminize kurup macera aramayın.

DirectX tekrar kurun. Eksik olan dosyayı yükleyecektir.

+1
  • Microsoft DirectX DLL dosyasıdır. Yani grafik işleme tabanı olan direct x i çalıştıran yan programcıktır. Olmadan ekranınıza görüntü ya da grafik gönderemez.

SORUN

Bilgisayarınızda bir program ya da oyunu açmak istediğinizde xinput1_3.dll hatasını alıyorsanız aşağıdaki programı kurarak sorunu otomatik çözebilirsiniz.
    xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası

ya da Microsoft sitesinden direct x i kurun

Microsofttan İndir

xinput1_3.dll hatasını Watch Dogs oyunundan alıyorsanız;
    Watch Dogs xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası

xinput1_3.dll hatasını NBA 2K14 oyunundan alıyorsanız;
    NBA 2K14 xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası

xinput1_3.dll hatasını Mafia 2 oyunundan alıyorsanız;
    Mafia 2 xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası

xinput1_3.dll hatasını PES 2014 oyunundan alıyorsanız;
    PES 2014 xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası

xinput1_3.dll hatasını PES 2013 oyunundan alıyorsanız;
    PES 2013 xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası

xinput1_3.dll hatasını NFS Most Wanted oyunundan alıyorsanız;
    NFS Most Wanted xinput1_3.dll fixer İndirme Sayfası
     xinput1_3.dll hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretok1453 -- 8 Ekim 2014; 0:17:22 >

• oyunu gamepad ile oynamaya çalışıyorsanız (x360ce programı ile) ondan dolayı da bu hatayı alırsınız. x360ce kullanmıyorsanız DirectX yükleyin
  • aşağıdaki bağlantıdan directX kurulumunu yaparsanız eksik DLL hatası almazsınız

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretok1453

Microsoft DirectX DLL dosyasıdır. Yani grafik işleme tabanı olan direct x i çalıştıran yan programcıktır. Olmadan ekranınıza görüntü ya da grafik gönderemez.

SORUN

Bilgisayarınızda bir program ya da oyunu açmak istediğinizde xinput1_3.dll hatasını alıyorsanız aşağıdaki programı kurmanız yeterli olacaktır.

Program Adı: xinput1_3.dll fixer
    Boyutu: 322 kb
    İndirme Sayfası

sağol kardeş işe yaradı

• Sadece BlackOps değil birkaç oyunda daha böyle yapıyor. Hep aynı hata. Bigisayarda baya güçlü. 4 gb ram, 2 gb ekran kartı iyi pc yani. dll dosyasıda eksik değil. directx de yüklü hiç bi eksik yok herşey tam ama yinede bu hatayı veriyo

xinput1_3.dll hatası
     xinput1_3.dll hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: hr7aras

Sadece BlackOps değil birkaç oyunda daha böyle yapıyor. Hep aynı hata. Bigisayarda baya güçlü. 4 gb ram, 2 gb ekran kartı iyi pc yani. dll dosyasıda eksik değil. directx de yüklü hiç bi eksik yok herşey tam ama yinede bu hatayı veriyo

xinput1_3.dll hatası
     xinput1_3.dll hatası

Çözebildiniz mi aynı sorun bende de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twostart

quote:

Sadece BlackOps değil birkaç oyunda daha böyle yapıyor. Hep aynı hata. Bigisayarda baya güçlü. 4 gb ram, 2 gb ekran kartı iyi pc yani. dll dosyasıda eksik değil. directx de yüklü hiç bi eksik yok herşey tam ama yinede bu hatayı veriyo

xinput1_3.dll hatası
     xinput1_3.dll hatası

Keşke çözülebilse ama yok araştırdım araştırdım yine bi çözüm yok tek çözüm format gibi gözüküyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twostart

quote:

xinput1_3.dll hatası
     xinput1_3.dll hatası

Keşke çözülebilse ama yok araştırdım araştırdım yine bi çözüm yok tek çözüm format gibi gözüküyor

System32 de xinput1_3.dll dosyasını kesip masaüstüne yapıştırıp öyle denedim oyunlar açıldı sanırım sorunu çözdüm :)

• Benim bilgisayarimin ozellikleri 750gb harddisk 2gb ekrankarti 16gb ram var ben daha once back ops 2 yi yukledim xinput1_3.dll hatasi verdi arastirdim sorunu cozdum simdi cod ghost yukledim ayni hatayi tekrar verdi ayni islemi yapmama ragmen sorun cozulmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.microsoft.com/en-in/download/details.aspx?id=34429 şunu kurun düzelecektir internetten dll indirmeyin
  • Selam, aynı hatayı şimdi ben de aldım. Ama işletim sistemim Windows 10. Nasıl çözebilirim? Yukarıdaki linkte sadece XP'ye kadar yazmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.