Şimdi Ara

XP 60 SANIYEDE KENDI KENDINE KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    WINXP NT AUT.....\SYSTEM YAZIYOR VE 60 SANIYE SONRA KAPANIYOR
    BUNUN COZUMU NE

• virüs olabilir[jwdwn]
  • Kardeş sende worm var, teknik yardımda ara orada daha önceden açılmış ve gerekli bilgiler verilmişti. Kolay gelsin.
  • sistemine warmblaster virüsü girmiş bunu yolu şöyle

Warm Blaster Temizleme İşlemi

Bilgisayarınız kendiliğinden kapanıp açılıyorsa yapılacak işlemler;

Bilgisayarınız 50 saniye geri sayımı yaparak kapanacak uyarısı geliyorsa önce işletim sisteminin tarihini birkaç yıl geriye alın, böylelikle bu geri sayma işlemini bir süre durdurmuş olacağız.
    Fixblast tarama programını ve işletim sisteminize uygun olan patch (yama) programını bilgisayarınıza indirin.
    FixBlast.exe tarama programını indirin
    Windows2000 için yama indirin
    WindowsXP için yama indirin

İşletim sistemi XP ise Bilgisayarımı sağ tıklayarak Özelliklere gelin ve orada Sistem Geri Yükleme kısmına gelip sistem geri yüklemeyi kapatın (kutucuğu işaretleyerek onaylayın) ve bu pencereyi kapatın.

Eğer işletim sistemi 2000 ise bu adımı atlayabilirsiniz.
    Fixblast tarama programını başlatarak sistemi tarayın.
    Tarama işlemi bitince Sistem Geri Yükleme işlemini eski haline getirin (madde 3'te yapılan işlemleri eski haline getirin)
    İşletim sistemine uygun olan patch'i kurun.
    Kurulum bitince bilgisayarınız kapatılıp açılacaktır.
    Sisteminizin tarihini normal haline getirebilirsiniz.
    Bir Explorer sayfası açın ve Araçlar'dan Windows Update'e gelin ve açılan sayfadan gerekli güncellemeleri kurun.

anlatması karışık olduğundan bende netten bulup aynen kopyaladım bu işini görür sanırım kolay..

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linke bakabilirsin..

http://www.netdestek.net/xpsorunu.htm

• blaster worm. microsofttan gerekli yamayı indir kur, symantec.com'dan removal tool var bu wrom için onu indir bilgisayarı tarat.

bu arada restart'ı engellmek için başlat-çalıştıra "shutdown -a" koumutunu 60 saniye içinde yaz ve enter'a bas.
  • yamayı işletim sisteminin dili neyse o dilde indir tr veya enu..hayır büyük biraz,farklı dilde indirirsen çalışmaz boşu boşuna uğraşmamış olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kendı modemı mı kullanma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet çok klasik bir worm sorunu
    yepyeni kurulmuş internete ilk girmiş windows XP'de bile hemen çıkıyor.. yapılacak ilk iş internetten patch'ini indirmek..http://icq.tedavisi.com adresinde vardı bir patch ama hala orda mı bilmiyorum. Onu kurunca düzeliyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.