bilgisyarımın kullanıcı hesapları kısmından administratore açılş şifresi vermiştim kaldırmak için tekrar girdigimde parola kaldır seçeneğini yoktu bu açılş şifresini nerden kaldırabilirim yardımlarınıza sididen teşekkür ederim .
Kardeş bilgisayar yöneticisi olarak girmen lazım o zaman şifreyi kaldır görünür.Giriş yaptığın hesap bilgisayar yöneticisi olması lazım...
güvenli modda ac.sonra sifreli hesabı sil.
quote:
Orjinalden alıntı: CubaLibre
Arkadaş Administratore şifre koydum diyor o hesabı silemezsinki
oturum açarken şifre soran yerde administrator değilde diğer kullanıcı hesabın görülüyorsa yapman gereken iki kere ctrl+alt+delete yapman ve kullanıcı adı yazan yere administrator yazman sonra verdiğin şifreyi parola kısmına yaz ve administrator hesabıyla windows açılsın ondan sonra kullanıcı hesaplarına gir ve parolanı kaldır
sifre degistirme kismina gir, eski sifreyi gir, yeni sifre olarak hicbirsey girmeden onayla.
quote:
Orjinalden alıntı: ecom86
quote:
Orjinalden alıntı: CubaLibre
Arkadaş Administratore şifre koydum diyor o hesabı silemezsinki
oturum açarken şifre soran yerde administrator değilde diğer kullanıcı hesabın görülüyorsa yapman gereken iki kere ctrl+alt+delete yapman ve kullanıcı adı yazan yere administrator yazman sonra verdiğin şifreyi parola kısmına yaz ve administrator hesabıyla windows açılsın ondan sonra kullanıcı hesaplarına gir ve parolanı kaldır