Forumu alt üst ettim ama belki bulmayı da beceremedim ama yılların getirdiği yorgunluktan XP ile bir türlü anlaşamayan donanımım yüzünden tekrar 98'e dönmek istedim. Dün yine forumdan Fat a dönüştürme falan bilgileriyle bu işlemi yaptım. Sonra sanırım çok uyanık olduğumdan, bios'tan 1.44 ten açmayı seçtim ve restart aşamasında 98 başlangıç disketini açtım. Sadece C ye format atacaktım ya; hiç bu C'de ne vardır, şu anda D'nin mi içindeyim demeden format c:/ yapıp farkında olmadan D yi de uçurdum.
Tekrar xp yükledim (bu arada önceden C ve D olan disklerim C ve E olmuşlar ve CdWriter da D olmuş) ve recover programlarıyla zaten öyle arşivci falan bir tip de olmadığımdan verilerin hemen hepsini kurtardım. Şimdi kısmen akıllandığım için dosyalarımı 2 CD ye de kaydettim.
Amacım dünkü gibi sakarlıklar yapmadan tüm makinayı uçurup kutsal 98'ime dönebilmek. Mümkünse sizlerden ricam, bu kadar sakarlığı bir arada nasıl yapabildiğimi başıma kakmadan yapacağım adımları kabaca söylemeniz. Açılışta CD yi primary/secondary yapma, dos komutları falan biliyorum.