Şimdi Ara

XP'den DirectX 10'u Silme Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-Bilgisayarımın özellikleri düşük olduğu için (Laptop 1,73 ghz,512 mb ram ve 128 mb Pay. Ekran Kartı) Windows XP Game Edition Sp3'ü yükledim uzun zamandır da sorunsuz kullanıyordum.Knight online,Midtown Madnees 2,Torchlight gibi oyunları sorunsuz oynadım.Fakat Bugun WARHAMMER 40,000: FIRE WARRIOR u yükledim oyunu açarken Directx 9.0 c sisteminizde bulunamadı diyor.Halbuki Program Ekle/Kaldır da ve Dxdiag yazınca cıkan menude directx 10.0 olarak gözüküyor.EE kardeşim microsoft bu iş sadece vistada olur xp de directx 10 calısmaz diyordu bu ne işdir saygıdeğer arakadaslarım?
    2-Şimdi ben Directx 9.c Agustos 2009 u indirdim yukledim ama hala directx 10 gozukuyor ve oyun acılmıyor.
    3-Directx 10 u nasıl kaldırabilirim arkadaslar Program Ekle/kaldır dan kaldırdım ama hala Directx 10 gozukuo dxdiag da?
    4-Happy Directx uninstaller onerilmi bi cok yerde silmiyor oda?
    Çözüm varmıdır arkadaslar su Directx 10 u silip Directx 9 c yuklemek için
    Şimdiden Tesekkurler Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saberced -- 10 Aralık 2009; 14:14:58 >

• XP de DirectX10 kesinlikle ve kesinlike çalışmaz. DX10 yazdığına bakma ufak hilerle oraya Dx 1.000.000 bile yazılır ama çalışan DX9 dur. Elinde modlu değilde normal bir XP cd si var ise onu takıp linkteki aracı çalıştırırsan modifiyeli DX den kurtulup XP cd sindeki orjinal dx i yükleyebilirsin

http://www.3dcenter.org/download/directx-9-uninstaller
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Çok Sağol Clarion verdiğin programında Read Me dosyasını okudum bu program işimi görücek ama CD-Rom çalışmadığı için kullanamıyorum programı.Acaba restore işlemini sabit diskten göstererek yapabilirmiyim? O tip bi uygulama varmı bildiğin.
  • Elinde orjinal XP nin iso dosyası var ise daemon lite programı ile sanal CD rom dan göstererek de yapabilirsin. Sabitdisk den bu işi yapan program varmıdır bilmiyorum.
  • Anladım Usta ozaman bu gece XP iso çekim internetten mecburen.Teşekkurler.
  • Artı bi soru daha sorim arkadaşlar farklı konu açıp kirlilik yapmadan
    Arkadaslar Benim ekran kartı Intel(r) 945 GM Express Chipset bildiğim kadarıyla 128 mb Paylaşımlı (Anakartın ustunde fasulyemsi bişey zaten) simdi bu benim 512 mb ramim olmasına ragmen;
    Yaklaşık Toplam Hafıza=64 mb kullanıyor.Bunu arttırmanın yolu varmıdır?
    Ram imi arttırmam gerekiyor?
    Ram arttırmadan daha fazla ram kullanması saglanırmı?
    Saygılarımla...
  • eğer 2 gb ram takarsan 128 mb ekran kartı elde edersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.