gayet iyi basliyoruz hd formatliyoruz bilesenler yukleniyor ve bilgisayarinizi yeniden baslatin diyor buraya kadar hersey normal
yeniden basladiginda Windows kurulumunun devam etmesi gerekirken sifirdan kurmaya basliyor
acaba problem ne olabilir ?
optik surucu bozuk olabilirmi ?
2 farkli xp cd si deniyorum
Tesekkurler
kardeş aynı sorun bende de var, hangimiz sorunumuza çare bulursak birbirimizle irtibata geçelim olurmu ? yalnız ben vista yükledim xp yükleyemiyorum
windovs sürücüleri yükledikten sonra yeniden başlıyor ondan sonra sen bir şeye basıyormusun pc yeniden başladıktan sonra bir tuşa basın diye sorar orda düğmeye basrsanız tekrardan başa alır kurulumu bunu yapıyormusunuz ???*
Cendel_sert dediği gibi bi tuşa basarsanız kurulumu en başa alır . Basmayıp bekliceksiniz ve windows u kurmaya başlayacak. Eğer basmıyorsunuz da yine de öyle oluyosa cd nin içeriğinde bi sorun var demektir.
bileşenler yüklendikten sonra 15 sn içinde bilgisayar yeniden başlatılacak der sonra kurulum için bir tuşa basın dediği yerde yani cd den boot yaptığı yerde hiçbir tuşa basma xp açılış ekranı gelecektir
Arkadaşlar tamam haklısınız da ben yeniden başladığnda kuru yüklemek içni bir tuşa basın diyor ben basmadığım halde tekrar kurulum başlıyor sorun burda yani
ikinci boot aygıtı olarak hdd yi seçtiniz mi?yoksa sadece ilki cd ikinci ve diğeri disable mı?ondan da yapıyo olabilir denemek lazım..yapmaz ama biostan biosa fark olabilir..
baska makinede xp yi kurup hd geri taktim once hd gormedi kablolari degistirdim yine gormedi portlari degistirdim oldu xp acildi sonra anakarti vs.. diger driverlari kurdum.
umarim bozulmaz
Sevgili black_sea_28 sende boyle dene
kardeş benim kisi leptop ya nasıl olacak ki ?
yok mu anlayan bu sorundan arkadaşlar ya
yaw arkadaşlar yok mu bu konu hakkında bilgisi olan benim bilgsayar da da aynı sorun var vistayı kullanıyorum şuanda am akullanmak ta istemiyorum lütfen yardımcı olun
güncelllll
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme