Şimdi Ara

Xperia L Almak ya da Almamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz guzel gibi. Fiyati normal. Kardesime dusunuyorum gittim inceledim bugun. Oyun ve akicilik konusunda kullanicilari bilgilendirme yapabilirse bahtiyar olacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olmak ya da olmamak gibi başlık olmuş)) telefon donanım olarak iyi batarya 1750 mah iyi bence tabi kardeşin sürekli oyun oynarsa o batarya 3-4 saatte biter..bu tüm tlf larda böyledir..

• Evet surekli oyin oynarsa pili biter. Batarya konusunda cok sikintim yok gibi ama mssela menu akiciligi, uygulamalarin yada oyunlarin kasma yada kasmama durumu esas merak ettigim. Bunlarda sikinti yoksa gauey guzel telefon. Kamerasina da benden yildizli pekiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Exorcist

Evet surekli oyin oynarsa pili biter. Batarya konusunda cok sikintim yok gibi ama mssela menu akiciligi, uygulamalarin yada oyunlarin kasma yada kasmama durumu esas merak ettigim. Bunlarda sikinti yoksa gauey guzel telefon. Kamerasina da benden yildizli pekiyi.

kardeş kamerasına yıldızlı pekiyi verilecek bir durumu yok. exmor rs ancak netlik vasat.

• Orta segmente gore gayet iyi geldi bana ben begendim cekim kalitesini.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Exorcist

Orta segmente gore gayet iyi geldi bana ben begendim cekim kalitesini.

gsm arena testlerine bir bak kardeşim. telefonu elime aldım ve inceledin kamerasını. 8 mp hakkını verememiş kanımca. xperia p daha net görüntü sağlıyor l'den. o da 8 mp. aslında l daha iyi olmalı ama anlayamadım bu durumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus'tan daha f/p var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.