Arkadaşlar sony ericsson xperia neo v kullanıyorum daha 1 haftalık. bu gün farkettim bilgisayar kullanırken yanımda ekranının ışığı yanıyor kendi kendine ve 40 saniye kadar duruyor sonra sönüp 2 saniye sonra tekrar yanıyor... Neden olabilir bu ?
ilginç bi sorun ekran ayarlarıyla oyna biraz bendede var aynı telefondan hiç denk gelmedim böyle bişeye daha
aynı sorun bende de vardı.yazılımı bastan kurdum sorun çözüldü.
Bazen aldığınız telefon sıfır olsa dahi hatta kutusunun jelatinini kendiniz açmış olsanız dahi sistemsel bir sorunla birlikte almış olabilirsiniz. Bu doğal bir durumdur. Çözüm basit. Önemli olan donanımsal bir problem olmasın Formatla kolay bir şekilde hallolabilir.
Cihaza Kurduğunuz Programlardan Kaynaklanıyor Cihazı Sıfırlayın Sorun düzelir...
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
Bazen aldığınız telefon sıfır olsa dahi hatta kutusunun jelatinini kendiniz açmış olsanız dahi sistemsel bir sorunla birlikte almış olabilirsiniz. Bu doğal bir durumdur. Çözüm basit. Önemli olan donanımsal bir problem olmasın Formatla kolay bir şekilde hallolabilir.
son yüklediğim bir kaç programı sildim dünden beri olmuyor
programsal sorun programlar altta çalıştığından ekran tepki veriyor aynı sorun bi arkadaşta olmuştu cihazı sıfırlamasını söyledim ondada sorun düzeldi...
quote:
Orijinalden alıntı: gencgsli_81
son yüklediğim bir kaç programı sildim dünden beri olmuyor
Yüklediğiniz programlar çok önemli. Ben arc s kullanıyorum. 1 ay önce kadar bir oyun mu ne yüklemiştim. Normalde çok oyun oynayan biri değilim ama o yüklediğim oyunda sesi çok çıktığı için kısmıştım. Daha sonra oyunu sildim falan. Bir baktım ki tuş kilidi açma sesi kısık geliyor. Uğraş uğraş dur başaramadım. En sonunda volume diye bir program var onu yükledim oradan açtım sesi. Meğer o oyundan kaynaklanıyormuş. Yani ekran ışığın hiç yanmasa format atmana rağmen, derim ki donanımsal bir şey. Veya reset atar durur telefon derim işlemcide ram de bir sorun var. Ama ışık yanıyor, bazen kendi kendine yanıyor falan bu kesinlikle yazılımsal bir sorundur.Kafaya takacak bir şey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme