Bildirim
Xperia sp mi,LG L90 mı yoksa motorola moto g mi alayım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Moto g hem birazda paranız cebinizde kalır birkaç sene güncelleme alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
Moto g hem birazda paranız cebinizde kalır birkaç sene güncelleme alır.
motorolanın kalitesi eskiden olduğu gibi iyi mi?
Ben senin yerinde olsam sp alırım. Perfonmans , tasarım olarak 2 sini tokatlar. Spnin 2 kötü yani var ekranı ve güncelleme desteği. Ekranı o kadar kötü değil fazla takılma ona. Kıtkat gelecek diyolar ama ne kadar doğru bilemem. Ben Sp derim hocam ;)
quote:
Orijinalden alıntı: djmuco23
Ben senin yerinde olsam sp alırım. Perfonmans , tasarım olarak 2 sini tokatlar. Spnin 2 kötü yani var ekranı ve güncelleme desteği. Ekranı o kadar kötü değil fazla takılma ona. Kıtkat gelecek diyolar ama ne kadar doğru bilemem. Ben Sp derim hocam ;)
sp de çok kararsızım.şiddetle tavsiye edenler var.yerden yere vuranlar da var.
Hocam gidin bir tane sony garantili alın. Bende bu haziran sonunda telefon alıyorum. Bende vala lg l90 ve sp arasında kalmıştım. Lg l90 da gerçekten spden aşağı kalır yani yok. Sadece ekranı iyi bide kıtkat var. Ben telefonda tasarım perfonmansa önem veririm dersen düşünme al spyi adam akıllı düzgün kullan seni yarı yolda bırakmaz. O şikayetleri ben fazla ciddiye almıyorum kim bilir neler yapıyolar güzelim telefona öyle oluyor. Yani karar senin hocam ıki telefonda güzel ben sp alcam sanada tavsiye ederim. Karar senin ;)
quote:
Orijinalden alıntı: djmuco23
Hocam gidin bir tane sony garantili alın. Bende bu haziran sonunda telefon alıyorum. Bende vala lg l90 ve sp arasında kalmıştım. Lg l90 da gerçekten spden aşağı kalır yani yok. Sadece ekranı iyi bide kıtkat var. Ben telefonda tasarım perfonmansa önem veririm dersen düşünme al spyi adam akıllı düzgün kullan seni yarı yolda bırakmaz. O şikayetleri ben fazla ciddiye almıyorum kim bilir neler yapıyolar güzelim telefona öyle oluyor. Yani karar senin hocam ıki telefonda güzel ben sp alcam sanada tavsiye ederim. Karar senin ;)
sp yi moto g yi ve l90 ı hiç elime alıp inceleyemedim.sp nin ekranı tft imiş.ekranının görüntüsü sizce güzel mi eğer incelediyseniz?
Inceleme fırsatı buldum ekranı ips ekranlara göre biraz kötü kalıyor ama ekranda gerçekten sizi tatmin edecektir. Hd tft zaten kötü değil. Hem batarya konusundada iyidir. Beni dinle hocam bende alıyorum bu ay sonu. Al pişman olmayacaksın ;)
inşallah dostum.şu an moto g ile sp arasında gelgit yaşıyorum.bi ara turkcell e gidip inceleyeyim ikisini
Incele hocam o tasarımı gördüğün zaman zaten gözler kamaşır ve alırsın adım gibi eminim. Telefon aldığın zaman bana mesaj at hocam merak ediyorum :)
ne beklediğiniz önemli L90 da knock on ve knock code ve kit kat var ben su an alıcak olsam L90 ı alırım cok pratik ozellıkler bunlar -
-
Arada 200 tl fark var Sp ile moto g arasında. fiyat pek önemli değilse SP al derim bir motorola kullanıcısı olarak. Sony yine konuşturmuş tarzını. Tasarımı çok çok iyi. Moto g den farklı olarak nfc desteği var ki bence çok önemli. İnsana genç hissettiriyor. Ayrıca Bravia Engine teknolojisi var. Huawei X5 kullanırken bile BraviaEngine yazılımını yüklediğimizde bile telefon sony olmamasına rağmen performansı hissettiriyordu.
Tabi şu da varki Moto g google temelli olmasındanmıdır nedir üzerindeki androidle çok uyumlu çalışıyor benchmarklar donanıma göre test yaptığı için donanımı yüksek olanlar fark atsa bile kullanımda yüksek seviye telefonlara kafa tutabilecek bir performans veriyor. Galaxy S4 ü ezen bir karşılaştırma videosu bile mevcut youtube'da incelemeni tavsiye derim. Güncelleme garantiside cabası. Eğer bir android bağımlısı iseniz güncelleme almayan telefonu değiştirmek isteyeceksiniz ileride. Moto g nexus programı dahilinde bir telefon, uzunca bir süre güncelleme garantisi var ki SP KK 4.4.2 yi almadan Moto g 4.4.3 ü almaya başladı.
İkiside farklı alanlarda önde .Android bağılısı değilim diyorsan 200 tl yede kıyabileceksen SP al derim Çok şık bi telefon.
-
moto g almaya karar verdim.yorumlarınız için teşekkür ederim
800TL nerede acaba?
Şu Turkcell Cuma candır indiriminde bedavaya gitti telefon ya, o saatten sonra o kadar para vermek istemiyor insan. -
Moto G şuanda 629 TL + bonusa 50 TL puan var
http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946&intcamp=GununTeklifi -
Hepsburada da 629 TL + 50 TL bonus var.
http://www.hepsiburada.com/liste/motorola-moto-g/productDetails.aspx?productId=telcepmotmotog&categoryId=371946&intcamp=GununTeklifi -
ARKADAŞLAR DÜŞÜNEN VARSA PAZARLIK PAYI VAR.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sahibinden-satilik-sony-xperia-sp-pazarlik-payi-vardir-168738274/detay/ -
Sp nin malzeme kalitesi iyi ama bazı arkadaşlar l90 dan daha hızlıdır demişler sp de bildiğim kadarıyla 2 çekirdek 1.7 ghz iken l90 da 4 çekirdek var 1.2 ghz olması karşın ayrıca lg bu optimizasyon işinde daha başarılı. Moto g için bana göre handikaplı olan kamerasıdır orta segmentlerin çoğun 8 mp kamera var artık. 5 mp ile 8 mp farkı çektiğin resmi büyütünce çok net ortaya çıkıyor. -
L90 sp sonra moto g
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- stereo ses nedir
- kendi kendini arama kodu
- whatsapp rehber senkronizasyonu
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- bildirimler açık ama gelmiyor
- snapdragon 8 elite
- s22 ultra özellikleri
- exynos 1480
- asker telefonu
- yenilenmiş telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X