Bildirim
Xperia Z cihazın şarjında ani düşüş ve cihaz kapanması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kingroot indirip batarya kalibrasyon uygulamasıyla kalibre ettikten sonra bende de olmaya başladı batarya kafayı yedi, cihaz z1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunu yaşayan birçok kişi var. Telefonun sürekli ısınıp soğumasına bağlıyorlar. Kesin çözer mi bilmem ama şunları deneyebilirsin.
1- Telefonun kapanmasını bekle.
2- Şarja tak ve ilk aldığındaki gibi 8 saat şarj et.
3- Bunu 2-3 gün tekrarla.
4- Sorun çözülmezse internetten bilgisayarına batarya sağlık durumunu gösteren bir program indir.
5- USB ile pc'ye bağla ve kalibre et.
umarım sorunun çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia telefonun bataryası şarj olmamaya başlamıştı ve bende yeni batarya alıp taktım. gece şarja taktım sabah %54 civarındaydı yani yine şarj olmuyor ve bitip kapanıyor. telefondan kaynaklımı acaba sorun. ne yapılabilir? -
quote:
Orijinalden alıntı: tatlisevgi
Xperia telefonun bataryası şarj olmamaya başlamıştı ve bende yeni batarya alıp taktım. gece şarja taktım sabah %54 civarındaydı yani yine şarj olmuyor ve bitip kapanıyor. telefondan kaynaklımı acaba sorun. ne yapılabilir?
telefonu bir kaç yere gösterdim ilgibç bir şekilde sorunu çözemediler. en son götürdüğüm yer şarj entegresinde sıkıntı vardır dedi. 100 liraya patladı. şu an sınıtısız çalışıyor. telefondaki ısınma ise devam....... -
Batarya şişmiş debelenme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X