Şimdi Ara

Xperia z2 Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler batarya ömrünü yedım sayılır 8 saat gıderdı 6.5 saate gerıledı.. garantıye verırsem degısırler mı bataryayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucret alirlar.

• Batarya ömrünü yedin? 6 aylık bir cihaz için ilginç bir durum. yüklü uygulamarla alakası olmasın ?
  • 6 ayda pil mi değişir dicem de benim discovery'yi ye ilk 6 ayda hep iki günde bir şarj ederek kullandım. bazen 3 gün gidiyordu şarjı. şimdi her gün mecbur şarja takıyorum
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Sarjdayken de kullandım ya ondan oldu yoksa gıdıyodu baya

• arkadaşlar telefonu denemek için şarjini full doldurduktan sonra full dungeon hunter oynadım 6 saat 40 dakika ekran süresi aldım sizce iyi mi ? telefona hat takılı değil parlaklık sonda stamina ve güç tasarrufu etkin bir şekilde ara ara wifide açıktı

• hkn.usta H kullanıcısına yanıt
    Bence iyi iyi

• 6 saat 40 dakika normalde çok iyi bi değer ve sen bu değeri oyun oynarken görmüşsün ve ikinciside .402 sürümünde 314 sürümüne göre sarj daha iyiydi telefonu yeni güncellendiniz sanırım

• Yüklediğin bir uygulamadan dolayı yaşadığın bir problem bu bence. Sony'nin bataryası kolay kolay bozulmaz.
  • Hocam pilin omru yemis haliyle bu kadar iyi sureler goruyorsaniz benim xperia z nin yuzune bakmazsiniz ekran acik kalma suresi en fazla 4 bucuk saat gorebildi oda baya ugrastimda oldu :D ayriyetten 6 ayda pilin omru azalmaz hele hele sony gibi kaliteli bir markanin asla azalmaz arkadaslarinda dedigi gibi programlardan dolayidir.

• 2 gun 9 saat oldu, hala %2 sarjim var :) 3G, Wifi, Gps surekli acik. Ekran parlakligi otomatik. Surekli whatsapp yazisma ve telefon gorusmesi. Iyi mi?
  • eScapeeXc kullanıcısına yanıt
    Ekran süresi kac orası önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyhpower61

Ekran süresi kac orası önemli

%57 ekran kullanimi vardi. Suresine bakmadim. Ekran goruntusunu almistim, paylasabilirim.
  • eScapeeXc kullanıcısına yanıt
    Paylaş bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyhpower61

Paylaş bakalım

Xperia z2 Batarya
  • Yok, gerçekten aynı sıkıntı bende de var.. Az kullanımla 3 gün 8 saati görmüşlüğüm var..

Fakat bir ya da birkaç program güncellemesinden sonra bende 2 günü anca görür oldum.. Bu arada telefonu kapatıp açtıktan sonra Facebook, Vine ve Messenger (facebook) programlarının kendi kendilerine açıldığını gördüm hadi facebook'ta push olayı var anladık, messenger desen aynı kafa.. Birader vine'nın derdi ne onu çözemedim?

Son 2 - 3 haftadır bu olay bendede var özetle.. Bir app buna yol açıyor ama hangisi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte abi greenify de rootsuz bi yere kadar bazı programları kapatıyor
  • 314 sürümüyle birlikte ekran süresi 1-1,5 saat azaldı maalesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.