Bildirim
Xperia Z5 tamir konusunda yardım
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
telefoncunun yaptığı telefondan hayır gelmez. kvkya gönder sana çıkardıkları hesabı görünce bi su iç hazmet sonra onay ver yapsınlar. -
Kişiyi tanıyorum o yüzden eğer yaparsa güvenle kullanırım onda rahatım ama parça problem. kvk ya verirsem 500 den ucuza bir şey çıkmayacak ki telefon 1700 liraya düştü :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim kvk yaparsa sana anakart değişimi yapıp arka kapağını orjinal silikon yapıştırma setiyle yapıp sana gönderecek sen de alıp telefonu iki yıl kullanacaksın. senin telefoncun yaparsa alıp anakartı ısı üfleyen havyasıyla bir güzel ısıtıp o parçayı söküp yerine yenisini takacak arka kapağı kendi imkanlarıyla yapıştıracak eline verecek. sonuç olarak su geçiren sensör sorunları yaşatan kavrulmuş bir anakarta sahip telefon olacak. böyle bir telefonu kullanmaktansa kvkya 1700 tllik telefonum için 500 tl bayılırdım seve seve. tabii senin kararın. geçmiş olsun bu arada. -
şöyle bir problem var ki telefon zaten kvk ya gitti geldi ve su geçirdi.
Yani kvk yaptığında su geçirdi.
Tamirci yaptığında geçirse ne farkeder ? -
ben kvkya su geçiren z3c telefonumu gönderdim bana sıfırını gönderdiler. keşke su aldığı zaman direkt gönderseydin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X