Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

XPG Summoner Mini Mekanik Klavye - 599 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkçe, kompakt, çıkarılabilir type-c kablolu vs. OUTEMU switchler var. Fiyatı "bence" çok iyi. En yakın satış fiyatı 900 küsurlarda. İhtiyacı olan varsa değerlendirsin.

1. Red Switch
    XPG Summoner Mini Mekanik Klavye - 599 TLgaming.gen.tr
    XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/286753/xpg-summoner-mini-rgb-red-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye/

2- Blue Switch

XPG Summoner Mini Mekanik Klavye - 599 TLgaming.gen.tr
    XPG Summoner Mini RGB Blue Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/286723/xpg-summoner-mini-rgb-blue-switch-turkce-kablolu-gaming-klavye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 11 Aralık 2023; 20:32:1 >

• En ucuz %60 Çin klavyeleri bile Amazon'da 699 dan başlıyordu şimdi 750lere çıktı. Büyük enter ve Türkçe dizilimi isteyenler bundan ucuzunu bulamaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat uygun da site güvenilir mi acaba, daha devam eden tüketici hakem heyeti başvurularımız var bir de bunlarla uğraşmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar oyun için mi arkadaşlar!? Bir tane almayı düşünüyorum da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Logitech g410 da 574 tl idi en son onu da düşünebilirsiniz ikisi de mini sınıfta gayet iyiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of kafamı karıştırdı. Tam boyunu kullandım, cherry mxler vardı, bunda outemu olması üzse de fiyat iyi. Bilgisayar mühendisliği okuyorum, klavye fena olmaz ama şarr da değil. Laptopa klavye takmak saçma geliyor.
    Ama indirimde görünce alasım da geliyor

• Red switch için bir tane sipariş ettim, teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    23 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı çok güzel ancak hotswap özelliği yok. Bir tane tuşu bozulsa bütün klavye kullanılmaz hale geliyor. Ben içini açar lehimlerim diyorsanız orası ayrı.

Zamanında çok çektim çiftli üçlü beşli tuş basmalarından o yüzden bu güzel fiyata aldanmayacağım  

• yön tuşları nerede

• Rgb değilmiş, onun yerine bunu alın(blue switch versiyonunu isteyenler de aratıp bulabilir):

XPG Summoner Mini Mekanik Klavye - 599 TLtrendyol.com
    ROBEVE RGB Oyun Klavyesi Red Switch 62 Tuşlu Oyuncu Klavyesi Mekanik Klavye Type C Beyaz RGB Blic Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/robeve/rgb-oyun-klavyesi-red-switch-62-tuslu-oyuncu-klavyesi-mekanik-klavye-type-c-beyaz-rgb-blic-klavye-p-765746115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 12 Aralık 2023; 9:15:43 >
  • F ve yön tuşları yok

• klavye için en ideali hem usb hem verici hem blueetooth olan linear tuş ve 1800 kompakt olmalı yani daha iyi bir hayal olamaz :D

• XPG Summoner Mini Mekanik Klavye - 599 TL

Klavye geldi. Tamamı leğen plastiğinden yapılmış. Fiat Duplo trimleri daha kaliteli resmen. Duruşu felan da Aliexpress klavyelerinden farksız. RGB dedikleri yapı da RGB değil, LED strip sermişler klavye altına. Bu strip soldan sağa 5 renk. Interchangable değil. Tek artısı olan Type-C kablo gibi düşünebilirsiniz, hatta kablo örgülü. Fakat inanılmaz kısa. Masanız ile bilgisayarınız arası biraz uzaksa yetişmeme imkanı var.

Ayriyeten Red Switch benlik değilmiş. Membrandan hiçbir farkı yok. 600 TL için ne bekliyorsunuz diyebilirsiniz fakat bu fiyata ikinci el G213 almanız çok daha mantıklı olur. Sırf mekanik diye potansiyel kanserojen klavyeyi almayın.

İade işlemlerini başlattım. İsteyene aynı fiyattan elden teslim ederim Ümraniye'de, kim almak ister ayrı bir soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 13 Aralık 2023; 12:58:59 >

• hotswap mekanik klavye şöyle ucuzundan var mıdır bişey hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.