Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ek bilgilendirme için teşekkürler. Ancak her aralık için tek bir seçenek olması da yine yelpazenin dar olması anlamına geliyor. Maddi anlamda zorluk çıkartan bir lens için alernatif bulamıyoruz yani. Herseye ragmen ilk almak istediğim makine halen x-e1'dir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Amerika'da indrim sezonu acildi xe-1 900$

link

Rakuten.com
    Bu site güvenilir midir ve neden bu kadar ucuzdur?
    Aynı set amazon ve bhphoto'da 1.200 $, arada çok ciddi fark var.
  • Benim bir kac alisverisim olmustu daha once sikinti yasamadim. Aldim ben sorun olmadan gelirse haberdar ederim.

@torinspec
  • quote:

Orijinalden alıntı: torinspec

quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Amerika'da indrim sezonu acildi xe-1 900$

link

Rakuten.com
    Bu site güvenilir midir ve neden bu kadar ucuzdur?
    Aynı set amazon ve bhphoto'da 1.200 $, arada çok ciddi fark var.

Refurbished ürün mü diye sormak lazım, e-posta atarsanız söylerler, yabancılar bu konuda çok dürüst direk belirtirler..
    Bende Türkiye'den 2400 civarı almayı düşünüyorum hafta sonu hayyam'a bakacağım.

• Yaziyor zaten refurbish degil yeni urun. New yazip refurbish yollayamazlar zaten burada musteri haklari bayagi iyi korunuyor.
  • Peki hocam ürünü birisi Amerika'dan alıp size mi getirecek? Yoksa kargo direkt olarak Türkiye'ye mi gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torinspec -- 4 Eylül 2013; 18:23:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da ikamet ediyorum ben direk bana gelicek yani. Turkiye'ye gonderim yaptikalrini sanmiyorum sormak lazim.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nur topu gibi yeni bir XF lensimiz daha oldu, Fujinon XF 23 mm f:1.4R hayırlara vesile olur inşallah :)

Lens tasarım olarak 14 mm ye benziyor, fiyat olarak da aynı seviyede.

• 35mm yi satıp bunu alabilirim :)

Hatta 14mm ile birlikte 35mm satıp 23mm + 56mm set düzebilirim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

35mm yi satıp bunu alabilirim :)

Hatta 14mm ile birlikte 35mm satıp 23mm + 56mm set düzebilirim :D

Fena fikir degil
  • lokum gibi lens :)
    lenslerimden vazgeçmek biraz zor ama o kadar bütçe ayırmak da istemiyorum. 35mm 1.4'ü veya 40mm 1.4 voigtlanderi gözden çıkarmam gerekecek.:)
  • Sakin olalım arkadaşlar :D

Önce bir lens çıksın kullanıcılar kullansın yorumlar yapılsın test fotoğrafları sızsın , karşılaştırmalar yapılsın öyle alalım :)
  • quote:

Sakin olalım arkadaşlar :D

Önce bir lens çıksın kullanıcılar kullansın yorumlar yapılsın test fotoğrafları sızsın , karşılaştırmalar yapılsın öyle alalım :)

haklısın, kesinlikle öyle..gerçi Türkiyede satılmaya başlayana kadar o lensi ezberleriz evelallah..:)

• @kayas

Hocam bu arada V.L. 40mm 1.4'ü hangi adaptörle kullanıyorsunuz ?

Benimde canım ara ara emanuel lens çekmekte fakat türkiye de adaptör bulmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimi1984 -- 5 Eylül 2013; 10:06:34 >
  • quote:

@kayas

Hocam bu arada V.L. 40mm 1.4'ü hangi adaptörle kullanıyorsunuz ?

Benimde canım ara ara emanuel lens çekmekte fakat türkiye de adaptör bulmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey :(

VL40'ı nex kullanırken almıştım ve adaptörü ebaydan almıştım. 20 dolarlık bir adaptördü ama sorunsuzdu. şimdi gene ebaydan fuji için adaptör aldım yolda geliyor :) Türkiyede bulmak evet çok zor. fotoğrafdünyası'nın adaptör yelpazesi oldukça geniş ama fiyatları da bir o kadar geniş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayas -- 5 Eylül 2013; 10:11:41 >

• @kayas

Tüh hocam ya keşke haberim olsaydı ürünleri alırken bende isterdim :)

Kargo'yu kırışırdık
  • Durduk yere X aldıracaksınız adama.. Hele sen Jimi foto moto paylaşma abicim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 5 Eylül 2013; 11:05:01 >
  • quote:

@kayas

Tüh hocam ya keşke haberim olsaydı ürünleri alırken bende isterdim :)

Kargo'yu kırışırdık

olurdu tabi neden olmasın..
    ben 2 adet yedek pil, lens için adaptör ve bir de thumb up grip aldım hepsi yolda..
  • Değerli fuji severler, slr dünyasına adım atmaya aday biri olarak kafama bir şey takılıyor.
    Sabit odaklı lenslere neden bu kadar düşkünsünüz?

Bildiğim kadarıyla diğer markalara nispeten fujinin iyi bir zoom lensi (18-55 mm) var ve fiyat olarak bahsettiğiniz 14, 23, 35 mm lenslerin pek de gerisinde sayılmaz, hatta 35 mm den daha pahalı.
    Ama bu lensin esamesi okunmuyor burada.
    Acaba belli bir seviyeyi aşan slr kullanıcıları mı sabit odaklı lenslere yöneliyor? Sabit odaklı lensler bu kadar mı fark ediyor? Bunları kullananların genelde zoom lensi de olur mu?

Kompakt sınıftan aynasız slr dünyasına adım atmayı düşünüyorum
    fujifilm x-e1 + 18-55
    fujifilm x-m1 + 16-50
    sony nex6 + 16-50
    aklımda olan sistemler ve görüleceği üzere hepsi zoom lens, hatta kit lens
    Bu işi bilmeyen biri olarak; zoom özelliği olmayan bir lensi ve zoom lensi olmayan bir slr makineyi düşünemiyorum.
    Lakin siz ve diğer forumlardaki başka kişiler sürekli sabit odaklı lenslerden bahsedince kafam karıştı açıkçası :(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.