Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.405
Cevap
101
Favori
446.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun araştırmalarım sonucu X-E1'i Türkiye'de uygun fiyatlı bulamadım. X-1pro uygun fiyatlı var ancak garip şekilde x-e1 neredeyse x-1pro ile aynı fiyat Türkiye'de.

Bu garip fiyat politikaları ile iyi ürünler Türkiye'de çok bilinmiyor ve satılmıyor. Bugün gold bilgisayarında stoklarına girmiş, anladığım başka mağzalarda satılmayalım ürünler Gold'a yollanmış. Ama bu fiyattan orada da satılmaz.

Bende umudu kestim Bu ay sonu ABD'den bir arkadaşa getirttireceğim. Ülkemizde insan gibi mağazalardan iyi ürün alamıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23mm 1.4f ile çekilmiş bir kaç foto....

Lens yorumu bana bizim 35mm'yi anımsattı... Öyle ahım şahım bir fark yok... Sadece açı farkı var :)

Hatta 35mm sanki daha iyi gibi ama alıp kullanmak lazım :)

xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

• jimi1984 J kullanıcısına yanıt
    Bakalım Fuji Türkiye o efsanevi fiyat politikasını bu lense de uygular mı :) 1500 TL ye satılırsa gayet alınası bir lens bence.
  • Murat hoca fotoğrafları görünce tatildesin sandım :)
  • @ozangunay

Valla istediği kadar efsanevi yapsın ben pek düşünmüyorum :/
    Sonuçları beklediğim gibi değil. Yani 35mm'den optik kalitesi yüksek olsa düşünürdüm..Eğer alırsam açıdan dolayı alırım :)

@madmax50

İstanbul dışına çıkabilecek cibiliyete sahip olmayan benim rüyamdır yurt dışı / uzak doğu gezisi :(

Ağzından bal damlıyor :) İnşallah çıkarım da çekerim hocam :D Ama bu örnek fotoğraflar gibi bıngıldak şeyler çekmem
  • Arkadaşlar sonunda bende aldım,
    ancak çok farklı garip geldi, alışamadım klavuzunu okuyorum :S
    SONY'nin kullanımı çok daha kolay gelmişti ama alışma meselesidir herhalde,

Shutter düğmesinin içi vida deliği şeklinde ne alaka, sebebi ne :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybatuhan

Arkadaşlar sonunda bende aldım,
    ancak çok farklı garip geldi, alışamadım klavuzunu okuyorum :S
    SONY'nin kullanımı çok daha kolay gelmişti ama alışma meselesidir herhalde,

Shutter düğmesinin içi vida deliği şeklinde ne alaka, sebebi ne :)

Manuel uzaktan kumanda için

• Kamera geldi sonunda. Ilk goruste ask derler ya oyle bir sey yasadik, bu ne estetiktir arkadas Ferrari falan almisim gibi mutlu hissediyorum fotograf cekmesem de olur artik. En guzeli 899$'a alabilmis olmak
  • @skylineGTR_34

Valla öyle garip bir alet :)

Hemen güncellemelerini yap kardeşim :) Makinenin Af performansı (hız olarak çok değil de doğru netleme konusunda bayağı bir fark oluyor) ciddi artıyor.
    Aynı zamanda lenside Update etmen gerekiyor zaten o da gövde update'i gibi...

Bir de sağdan soldan bir yerden uygun fiyatlı bir 35mm 1.4 düşürdüğün vakit değmeyin keyfine :)
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sonunda ben de x-e1 kervanına katıldım. lens olarak şuan 14 2.8 var sadece ama yakında 35 eklemeyi düşünüyorum. Daha half case kılıf ve çanta alacağım, off offff.

neyse benim sormak istediğim makinede hangi versiyon olduğunu nasıl görüyoruz ve güncellemeyi nasıl yapıyoruz?
  • Bu ne saçma zımbırtı, kablosuzu yokmu? Benim kaç yıllık sony a580'nin kablosuz kumandası vardı

Şu an tatildeyim çekiyom ama pcye atınca göreceğiz

• Hopppaa bende geldim xe1 ve 18-55 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

Hopppaa bende geldim xe1 ve 18-55 ile

bariii sendemi x-e1'ci oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

he valla .. rx100 de vizor olmaması + manuel modda auto iso kullanamamak (Bkaldıki tüm sonylerde a77 de dahil bu olay yok ) beni kıl etti .. bende kaptım birtane .. seyahatlerde bunu götüreceğim yanımda .. başarılı gibi geliyor incelemelerimden elde ettiğim sonuca göre bakalım şarj ediyorum firmware update yapıcam paylaşırım sonuçları gerçi bende 18-55 var ama nikon lenslerimi kullanmanın yoluna bakıcam .. olmazsa 35 alıcam bie tane tamammmm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

he valla .. rx100 de vizor olmaması + manuel modda auto iso kullanamamak (Bkaldıki tüm sonylerde a77 de dahil bu olay yok ) beni kıl etti .. bende kaptım birtane .. seyahatlerde bunu götüreceğim yanımda .. başarılı gibi geliyor incelemelerimden elde ettiğim sonuca göre bakalım şarj ediyorum firmware update yapıcam paylaşırım sonuçları gerçi bende 18-55 var ama nikon lenslerimi kullanmanın yoluna bakıcam .. olmazsa 35 alıcam bie tane tamammmm

Hadi bakalım güle güle kullan, hoş geldin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dassar

Bende temmuz sonunda x pro1 almıştım, aldığımdan beri kutusunda yatıyor. Elimdekileri satıp birincil makinem yapacaktım onlarıda satamadım.
    Şimdi sorum şu ; kasımda askere gideceğim, gidene kadar bari azıcık kullanayım diyorum. Tek atış hakkım var. Xf14 mü alayım xf35 mi ? Genelde sokakta kullanılacak hangisini almalıyım? Optik olarak kalite farkı var mı ? Şimdiden teşekkürler.

tabiki 35mm 1.4 :)
  • dassar D kullanıcısına yanıt
    İkisi de çok başarılı, sanırım tercih kararını ne kadar geniş açı ile çalıştığınız etkileyecek. Bence 14 mm
  • iki birbirinden çok farklı açılar olduğu ikin şunu al demek yanlış olur....

Ben ikisinide sürekli kullanıyorum , hangisine ihtiyacım varsa o gün onu alıp çıkıyorum :)

İkisi de optik kalite olarak dehşet güzeller.

Ağırlıklı portre çekecek birisi için 35mm daha mantıklı...

Ağırlıklı sokak ve manzara çekecekler içinde 14mm :)
  • bence de sokak için 35 biraz dar kalıyor. yeni çıkan 23mm 1.4 ideal ama pahalı ve zaten henüz piyasada yok. ama bunun yanında 14'den daha uygun fiyatlı 18mm var ki bence o da güzel bir açı..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.