Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jimi1984

Yahu bir şey diyeceğim :)
    Yaz vakti güçlü gün ışığında 1.2 lens ile düşük iso'da fotoğraf zaten çekemezsiniz ki :) 1/8000'de yetmiyor :)

Yani 1.2 lens alıp da güçlü ışıkta fotoğraf çekmeyi düşünüyorsanız bi şey demiyorum :D

3-4 tane ND üst üste takcez o zaman
  • quote:

Yahu bir şey diyeceğim :)
    Yaz vakti güçlü gün ışığında 1.2 lens ile düşük iso'da fotoğraf zaten çekemezsiniz ki :) 1/8000'de yetmiyor :)

Yani 1.2 lens alıp da güçlü ışıkta fotoğraf çekmeyi düşünüyorsanız bi şey demiyorum :D

Ola ki lazım oldu.

Benimki abartı gerçi farkındayım. 50 ISO olmasın olmaya da RAW'da 100 ISO çekilebilmeli en azından. Diyaframdan bağımsız olarak konuşuyorum, sadece jpg'de 100 ISO olması bi eksiklik bence
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Fujifilm Türkiye Mrk. kullanıcısına yanıt
    Peki hocam X-m1'in perakende satış fiyatı belli oldu mu ? Bir hafta içinde satışa sunulacak dediğine göre aşağı yukarı bellidir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: distomat

Peki hocam X-m1'in perakende satış fiyatı belli oldu mu ? Bir hafta içinde satışa sunulacak dediğine göre aşağı yukarı bellidir diye tahmin ediyorum.

Sayın distomat,

X-M1 modelinin satış fiyatı 1.499 TL (Body)
    Şu anda ilk girişte Fuji Showroom (0212-709 92 94) üzerinden temin edebilirsiniz, daha sonra zincirlere dağıtım yapılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujifilm Türkiye Mrk.

quote:

Sayın distomat,

X-M1 modelinin satış fiyatı 1.499 TL (Body)
    Şu anda ilk girişte Fuji Showroom (0212-709 92 94) üzerinden temin edebilirsiniz, daha sonra zincirlere dağıtım yapılacaktır.

sayın senior (doğru yazdım değil mi en son japonlar senior ünvanı vermişti size eğer daha üst bir mertebeye çıktıysanız düzeltirim)
    http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
    linkte yazan kuralları dikkatle okumanızı tavsiye ederim.forum kuralları dışında tavır sergilemektesiniz.
    kurumsal olarak katıldığınız bir forumun kurallarını bilmeden kullanıcıları bilgilendrmeye çalışmanız düşündürücüdür.
    en kısa zamanda forum kurallarını okumanızı tavsiye ediyor yanlışınızdan bir an önce dönmenizi temenni ediyorum.
    not: 24 saat beklenecek yanlışınızdan dönmemeniz halinde DH yöneticilerine şikayette bulunulacaktır

• Fujifilm Türkiye Mrk. kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgilenip yanıt veriyorsunuz, bunun için teşekkür ederim..Siz sorularımdan sıkıldınız belki ama..X serisi makinelerde mekanik perde mi elektronik perde mi mevcut ? Aslında ben mekanik perde yok diye biliyordum ama izlediğim bir inceleme videosunda perde sesini duyunca bu sesin gerçek mekanik perde sesi mi yoksa sadece bir ses efekti mi olduğunu ayırt edemedim.
  • serkanozg S kullanıcısına yanıt
    Fuji film turkiye yetkilisinin hangi kurali çignedigini bilmiyorum. Ama genel olarak forum uyelerine bilgi vermesini, fuji yaninda baska marka model kullanicilara bilgi disinda yonlendirme yapmamasi, satici olupta belli etmeden diger markalari kotuleyenler gibi yapmamasi cok iyi. Bir aydir fuji x serisini takip ediyorum, ve verdikleri bilgileri yararli buluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanozg S kullanıcısına yanıt
    Bence saçmalamıssınız. aylardır takip ediyorum bilgilendirme dışında yaptığı bir işi yok fujifilm yetkilisinin. Dilediğine şikayet ve ayrıca kaç kişi rahatsız yazsında görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_an

Bence saçmalamıssınız. aylardır takip ediyorum bilgilendirme dışında yaptığı bir işi yok fujifilm yetkilisinin. Dilediğine şikayet ve ayrıca kaç kişi rahatsız yazsında görelim.

Kim neyi çiğnedi bu konuda bir tarafım yok. Ama bu arkadaşın yazdığı mesaj ilginç geldi :)

Fujifilm yetkilisi aylardır burada değil ki? Topu topu 20 gündür, hadi 1 ay olsun.

Bu ezbere yazılmış bir savunma cümlesi mi yoksa..

• Aylardır takip ediyorum. Aylardır takip ettiğim forum şimdi oldu sanırım. Buzağı altında bilmem ne arıyorsunuz.
  • quote:

Hocam ilgilenip yanıt veriyorsunuz, bunun için teşekkür ederim..Siz sorularımdan sıkıldınız belki ama..X serisi makinelerde mekanik perde mi elektronik perde mi mevcut ? Aslında ben mekanik perde yok diye biliyordum ama izlediğim bir inceleme videosunda perde sesini duyunca bu sesin gerçek mekanik perde sesi mi yoksa sadece bir ses efekti mi olduğunu ayırt edemedim.

Sayın @distomat,
    sorulara cevap vermek için buradayım, sıkılmam yani Sizin sorularınız diğer okuyucuları da ilgilendirdiği için seve seve cevap veririm.
    X lerde mekanik perde yok. İncelemede muhtemelen ses efektini algılamışsınızdır. Bu efekt kapatılabiliniyor.

• Verilen link imza ile ilgili kurallar. mobil surum kullandigimdan imzayi gormuyorum

• Sayın Üyeler,
    burada yaklaşık iki aydır yazmaktayım ve amacım AÇIK KİMLİKLE tüm Fuji X-Serileri ile ilgili doğru bilgileri yetkili ağızdan vermektir.
    Bazen de lens/ekipman seçimi konusunda marka gözetmeksizin ve bilgilerim dahilinde bazı kişilere de fikir ve tavsiyeler veriyorum. Şahsen sevdiğim ve özel merakım olduğu bölüm ise Galeri bölümü ve bu bölümde elimden geldiği kadar fotoğraf çekim teknikleri hakkında amatör kişilere yardımcı olacak bilgiler vermeyi tercih ediyorum.

Sanırım @serkanozg isimli arkadaş burada benim yazdığım yorumları bir şekilde polemiğe sürüklemek istiyor ama yazdıklarına cevap vererek kendisini özel olarak eğlendirmeyi düşünmüyorum açıkçası. Son yaptığı yorumlar hep konuyla değil, daha çok şahsımla ilgili ve bunu ne amaçlı yaptığı ile de pek ilgilenmiyorum doğrusu.

Kurallar konusunda etik olan bir marka temsilcisi için, her hangi bir şekilde diğer marka ürünleri rencide etmek veya kötülemek olmadığını düşünüyorum. Bunu yapan fazlasıyla kişiler forum ortamlarında bulunuyor ne yazık ki. (Fuji çalışanlarını da geçmişte bunlara dahil ediyorum)

Arada bir dalga geçenler, sataşanlar da oluyor - Buna bir şey yapamam, zira açık bir platform ve hakaret etmediği sürece olabilirde - ama bu kişilerle de muhatap olmamak ta sanırım benim özgür iradem olacaktır.

DH Forumun Fotoğraf bölümüne seviyeyi yükseltmek adına ufakta olsa bir katkım olursa, ne mutlu bana.

Bir çok eski forum üyelerinden olumlu tepkiler aldım ve kendilerine de samimi olarak üslubum hakkında eleştiri yapmalarını istedim ve bana sağolsunlar bir takım tavsiyelerde de bulundular.
    Ben şahsen etik yaklaşımın ve dürüst bir yorumun gücüne inanıyorum ve benden markam ve bilgim dahilinde fikir/tavsiye almak isteyen herkese buradan bilgi vermeye elimden geldiği kadar gayret edeceğim.

Forumlarda tartışmaları ben şahsen bir fikir alışverişi olarak görüyorum. Ben burada elbette mesleki açıdan da amatör kullanıcıların istek ve düşünceleri hakkında bir takım şeyler öğreniyorum ama aynı şekilde bir şeyler öğreniyorsam burada bazı insanlarla da bir takım şeyleri paylaşmalıyım diye düşünüyorum.

Dediğim gibi, beğenende olacaktır ve yorumlarımı beğenmeyende çıkacaktır, dalga geçen de olacaktır.

• Daha önce paylaşıldı mı ya da gördünüz mü bilmiyorum ama, ekleyeyim dedim. Lensin bi prototipini incelemiş bu Belçika'lı abimiz ama yine de izlemeye değer

• Ben fujifilm yetkililerinin simdiye kadar yazdiklarindan rahatsiz degilim, hatta aksine cok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Ben fujifilm yetkililerinin simdiye kadar yazdiklarindan rahatsiz degilim, hatta aksine cok memnunum.

Teşekkür ederim, bunu duymak güzel
  • Bir Canon kullanıcısı olarak @Fujifilm TM forumda olmasında ve yazmasında bir sıkıntı görmüyorum. Bu zamana kadar yazdıkları gayet bilgilendirici, seviyeli ve yardım&destek odaklı. Ben bir fotoğrafsever olarak, firma tarafının olaylara bakışı ve yorumlayışını yani madalyonun diğer kısmını da görmekten gayet memnunum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Daha önce paylaşıldı mı ya da gördünüz mü bilmiyorum ama, ekleyeyim dedim. Lensin bi prototipini incelemiş bu Belçika'lı abimiz ama yine de izlemeye değer

Hacı izledim eline sağlık da hem lensi hem kızı zibil etmiş :/

Hadi aramızda para toplayalım da beni Belçikaya gönderin :D :D bir koşu kafasına vurup alayım lensi :D :D

Sonra hep birlikte kullanırız nasıl ? :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Daha önce paylaşıldı mı ya da gördünüz mü bilmiyorum ama, ekleyeyim dedim. Lensin bi prototipini incelemiş bu Belçika'lı abimiz ama yine de izlemeye değer

Hacı izledim eline sağlık da hem lensi hem kızı zibil etmiş :/

Hadi aramızda para toplayalım da beni Belçikaya gönderin :D :D bir koşu kafasına vurup alayım lensi :D :D

Sonra hep birlikte kullanırız nasıl ? :D

Pasaportun varsa hemen gönderelim.

Xe2's, var, 14'ü 35'i 56'sı var adamın. Harika bi set olur diyor. Tabi harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: spex

Bir Canon kullanıcısı olarak @Fujifilm TM forumda olmasında ve yazmasında bir sıkıntı görmüyorum. Bu zamana kadar yazdıkları gayet bilgilendirici, seviyeli ve yardım&destek odaklı. Ben bir fotoğrafsever olarak, firma tarafının olaylara bakışı ve yorumlayışını yani madalyonun diğer kısmını da görmekten gayet memnunum...

Bende bahsettiğiniz gibi "madalyonun diğer yüzünü" göstermenin de meraklılar açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Bazı kişilerin burada "Koskoca firmanın düştüğü duruma bakın" şeklinde de yorumlar yapmıştı ama aslında bizim düşüncemiz de aynen bu - Koskoca firmaların forumlara (samimi olarak) "düşmeleri" de gerekiyor belki, zira dezenformasyon
    bazen gerçekten had safhada olabiliyor bazı konularda. Tabi bunun dengesini iyi kurmak lazım ve ön planda "vıcık vıcık" bir reklam/ticaret faaliyetlerinden çok ortak konumuz olan "daha iyi fotoğraf çekmek" temelinde birleşmeliyiz.

Samimi yorumunuz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.