Şimdi Ara

xXX FUJIFILM ' X ' İnceleme ve Paylaşım XXx (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.414
Cevap
101
Favori
450.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende jimi bugün yüklemedi bir şey diyordum
  • hapşırık H kullanıcısına yanıt
    Tur da güzelmiş walla , hamak filan
    Bu iş turumu yoksa "miras" falanmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujifilm Türkiye Mrk.

Tur da güzelmiş walla , hamak filan
    Bu iş turumu yoksa "miras" falanmı ???

:) Tabiiki iş gezisi sanırım benim gezdiğim yerler için miras falan yetmez :) 1 günde İstanbul - İzmir - Ankara - İstanbul yaptığımı bilirim :) Arabaylada tüm Türkiyeyi geziyorum , yani kısacası şanslıyım çünkü parası olanın zamanı , zamanı olanın parası yok Dahada kısacası patron sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jimi1984

Vay arkadaş bir günde iki sayfa atlamışsınız :D 56mm ile bu yeni gövde çok heyecan yaptırdı fotoğraf çekmeyi unuttu herkes :D :D

X-E2 + 60mm 2.4f Makro
    xXX FUJIFILM  " X " İnceleme ve Paylaşım XXx

X-E1 + 35mm 1.4f

X-E2 + 14mm 2.8f

jimi yine döktürmüşsün

• Pek süper olmasada idare eder :) ...

X-E1 18-55 lens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 23 Ocak 2014; 9:35:48 >
  • Hazır orta format pastası bölünmemişken fuji bu işe girerse hiç şaşırmam bu kadar birikimi olan halen orta format makine ve lens üreten bir şirketin daha agresif hareketlerini bekliyoruz :)
  • ozturert kullanıcısına yanıt
    imzanızdaki ...halkboyleistiyor da "en pahalı fotoğraf ekipmanını almalıyım" başlıklı analizinizi okudum da, ilginç tespit ve düşünceler. Güzel yazılmış gerçekten
    Paranın değerinin herkes için aynı olmaması ve neticeleri, reklamcıların insanların bu psikolojisi ile nasıl oynadıkları vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prud

Hazır orta format pastası bölünmemişken fuji bu işe girerse hiç şaşırmam bu kadar birikimi olan halen orta format makine ve lens üreten bir şirketin daha agresif hareketlerini bekliyoruz :)

Duyumlar o yönde, orta format bizim açımızdan da ilginç olur.

• Arkadaşlar, 56/1,2 nin Türkçe altyazılı inceleme videosu hazır...
  • quote:

Arkadaşlar, 56/1,2 nin Türkçe altyazılı inceleme videosu hazır...

Bazı yerlerini anlayamamıştım. Bu iyi oldu. Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar, kısa süre önce başta ev ortamında bebeğimin fotoğrafları olmak üzere aile fotoğrafları için fuji outletten x100s aldım. Taşınabilirliği, yüksek görüntü kalitesi, meşhur "fuji renkleri" ve jpeg kalitesi için bu makineyi tercih ettim. Sizlere danışmak istediğim konu şu: florasan ışık altında, bebek fotğrafları için en uygun jpeg ayarları nedir? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon ve Nikon' daki 85 mm f:1.4 muadillerine göre her kuruşunu hak eden bir lens olacak 56 mm f:1.2.

XE serisi kasasında XT-1 özelliklerinde bir gövde belki daha cazip olabilirdi, evet gerçekten tasarım olarak çok başarılı, ancak bence X serisi aynasız makinaların en büyük artısı daha hafif kasada daha fazla fotoğraf zevki vermesi. XT-1 sanki safari severler için tasarlanmış bir makina gibi :) Eğer XE-1 almamış olsaydım kesinlikle düşünebilirdim ancak XE-1 ve özellikle henüz piyasaya girmiş olan XE-2 kullanıcıları için çok şart bir güncelleme değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangunay

Canon ve Nikon' daki 85 mm f:1.4 muadillerine göre her kuruşunu hak eden bir lens olacak 56 mm f:1.2.

XE serisi kasasında XT-1 özelliklerinde bir gövde belki daha cazip olabilirdi, evet gerçekten tasarım olarak çok başarılı, ancak bence X serisi aynasız makinaların en büyük artısı daha hafif kasada daha fazla fotoğraf zevki vermesi. XT-1 sanki safari severler için tasarlanmış bir makina gibi :) Eğer XE-1 almamış olsaydım kesinlikle düşünebilirdim ancak XE-1 ve özellikle henüz piyasaya girmiş olan XE-2 kullanıcıları için çok şart bir güncelleme değil gibi.

Canon'da 50mm ve 85mm f1.2 var, f1.4 yok (ne yazık ki, ve bu yüzden eşşek kadar pahalılar).
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

Canon ve Nikon' daki 85 mm f:1.4 muadillerine göre her kuruşunu hak eden bir lens olacak 56 mm f:1.2.

Canon'da 50mm ve 85mm f1.2 var, f1.4 yok (ne yazık ki, ve bu yüzden eşşek kadar pahalılar).

Canonda 50 mm f1.4 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

quote:

Canonda 50 mm f1.4 var

Nevet 50mm'de var haklısın. Ben üst seviyeleri düşünerek söyledim.

• ozturert kullanıcısına yanıt
    Canon 85 mm f:1.2L ile karşılaştırmayı çok düşündüm yorumu yaparken ancak şartlar aynı olmayacağı için yazmaktan vazgeçtim :) Full frame üzerine 85 mm f:1.2 ve X gövde üzerinde 56 mm f:1.2 değişik bir mücadele olabilirdi :) 50 mm f:1.2L ile karşılaştırma olabilir aslında, mesela Canon 70D üzerinde 50 mm ve XT-1 üzerinde 56 mm şeklinde. Fotoğraf sitelerinde bu incelemeyi görmek isterim aslında :)
  • quote:

Yeni 56/1,2 çekimleri var...

http://www.flickr.com/photos/25805910@N05/sets/72157640008036286/

Gözlüklü tombul teyzenin olduğu siyah beyaz karede "ben gerçek bir portre lensiyim, beni başka bir markada arama!" diye bağırıyor adeta 56 mm f:1.2 :)))

İmkanım olsa hiç düşünmeden alırım, henüz 14 mm f:2.8 lens aldım, ve de 55-200 tele istiyorum, bunu da alırsam kendime bir de yeni bir eş bulmam gerekebilir :) Boşuna dememişler "bekarlık sultanlıktır" diye :P

• xf 55-200 ü fazla deneme fırsatım olmadı ama özellikle 200 mm de af çok kararsız.bu lense mutlaka güncelleme gelmeli
  • Oğlum Deniz Kaan.
    Xe1 / 60mm 2.4

Dks1 by Hakan Safi, on Flickr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirem -- 24 Ocak 2014; 9:37:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.