< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Y-CHPli ÖÖ: “Siz ‘Kürt sorunu yoktur’ diyorsanız, bu Kürtlerin en büyük sorunudur.”
-
-
Sorunu kendileri yaratan tayfanın, sorunu kendi sorunudur. Kendi kendilerine çözsünler. Sorun vay deyip ayrıcalık istemek kadar saçma bir şey olamaz. Sorun ne diye soruyorsun ortada birşey de koyamıyorlar.
-
sorun siz solcular bayım.
-
CHP'nin altı oku falan kalmamış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vallaha son olayda sorunu hortlatan Devlet Bahçeli idi. Yalnız şu var ki CHP seçmeni ikna edilemez. particilik bu ülkenin kanseridir. Öylesine kemikleşmiş kitleler var ki ülke bölününceye kadar partilerinden vaz geçmezler.
-
Apo meclise gelsin konuşsun diyende solcu değil mi, avrupanın eteğinin altına sığınan bayım.
-
Özgür Özel ne zaman Y-CHP'li oldu :D
Ayrıca şu süreci sessiz sakin izlemek ve ona göre pozisyon almak yerine neden bu kadar çok açıklama yapıp kendini linç ettiriyor bu CHP gram anlayamadım
Daha Erdoğan bile Bahçelinin çıkışı sonrası doğru düzgün toplu bir açıklama yapmamışken ÖÖ her yerden çıkıp ön almaya çalışıyor kendince ama bence kendi seçmenini kızdırıyor. ( Tabii CHP seçmeni alışık kızmaya küsmeye nede olsa tıpış tıpış sonunda ama ) Genede siyaseten bir hamlık bir acemilik belirtisi bunlar.
Sürekli bir el yükseltme sürekli bir açıklama yapmak zorunda değilsin sen muhalefet lidersin zorla öne atlayıp kendini yıprattırıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Ekim 2024; 22:20:3 > -
Kürt sorunu diye bir sorun yok.Olsa şimdiye kadar bunu açıklarlardı..
Peki ne sorunu var?PKK sorunu ve PKK'nın talepleri var.Daha doğrusu ABD'nin PKK üzerinden Türkiyeden talep ettikleri bunlar.
Nedir bu talepler?
1-)Özerklik veya eyalet sistemine geçiş.Federasyonda olabilir
2-)Anayasadaki vatandaşlık tanımının değiştirilmesi
3-)PKK'nın yasal bir silahlı güç olarak tanınması ve tüm üyelerinin affedilmesi
4-)PKK dağ kadrosunun ve Apo'nun TBMM'ye sokulması
5-)Kürtçenin 2.anadil olması
Bu talepleri daha da detaylandırmak mümkündür.
Bugün 'Kürt sorunu var' diyenlerin hiçbiri bunları 'şimdilik' dile getirmiyor.Bunun yerine sabah kalkıyorlar 'Kürt' akşam yatıyorlar 'Kürt'..Sürekli olarak PKK'nın etnik kökene dayalı ırkçı ideolojisi üzerinden konuşuyorlar.
Dikkat edilirse istenilen taleplerin hiçbiri 'eşit vatandaşlık' değil.Zira bu ülkede tüm herkes kanun ve anayasa önünde 'eşit' kabul ediliyor.Bu nedenle tamamen insanları kandırmak için ortaya 'eşit vatandaşlık' deyimini ortaya atıyorlar.Asıl talepleri ve istenilenleri söylemiyorlar.Barış olsun,kardeşlik olsun,çatışma bitsin masalları anlatılıyor ama bunlardan bahsedilmiyor..Sanki Apo TBMM'de konuşunca PKK ve YPG hemen silah bırakacak algısı yaratılıyor.
Bizler bu filmi 12 yıl önce izledik ve filmin nasıl sonlandığını gördük...Hala daha bu süreçten bir sonuç çıkacağını düşünen varsa ne diyebilirim bilmiyorum..
Tamamen ABD'nin kontrolünde olan PKK ve YPG'nin Türkiye'de ki siyasi 'çözüm' garabeti sonucunda ABD'ye rağmen ve onun izni olmadan tavır alacağını ve silah bırakacağını üstüne Türkiye'nin kontrolüne gireceklerini düşünen varsa onlara da nedenebilir bilmiyorum.
Türkiye ve Türk milleti gene iç boş ve kendisine zarar verecek bir sürece doğru sürükleniyor...İlk açılım sürecinden farkı ise bugün hem MHP hem de CHP buna ortak olmuş olmaları..
Ve tüm bu tartışmaların ABD gezisinden sonra başlaması...
-
Seçimde AKP'yi tebrik ederim, bi 5 yıl daha RTE garantiledi.
Bu şizofreniye oy atılır mı?
-
Bu CHP harbiden işgüzar, ulan yapman gereken tek şey susmak , pozisyon almak sadece bunu yapsan bile yeterli
Üstüne terörist başı meclise giremez deseydin kesinlikle Garanti sen iktidar da olursun
Üstüne üstlük bu açıklamaları propaganda yapar keyfine bakarsın
Yok illa birileri deme tuzluk olmazsa olmaz , solcusu sağcısı midem kaldırmıyor bu siyaseti
milletin çoğu eşşek olunca böyle oluyor. şımarıyorlar... Bayrak Vatan ne demek bilmeyen anlayamaz. bir kesim var sanıyorlar ki almanlar ingilizler onları kırmızı halıda bekliyorlar, bir diğer kesim var ki arap efendileri onlara ayılıp bayılıyor sanıyorlar.
ülke bölünse yarın öbürgün bunlar ne yapacaklar merak ediyorum? nereye gidecekler?
-
CHP'nin şu sözlerine ve almış olduğu pozisyona şaşırana ben de şaşırıyorum.
CHP zaten bu, CHP=DEM zaten sadece harfleri farklı şunu hala anlamadılar yıllardır.
Hadi Bahçeli 'ye şaşırıyoruz da CHP ye neden şaşırıyonuz.
Özgür Özel daha geçen hafta Demirtaş'ı ziyarete gitmedi mi, seçimde HDP ile ortak olmadı mı, Kılıçdaroğlu yıllardır her grup toplantısında Demirtaş neden içeride diye avaz avaz bağırmıyor muydu siz nerede yaşıyorsunuz ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 28 Ekim 2024; 1:11:22 >
Lan yürü git ya.
Ya bunlar düzen partisi. Harbiden iktidar olan için iktidar durmak, muhalefet tarafındakiler için muhalefette kalmak, koltuklarını koruyup para yemek işlerine geliyor. Adamların keyifler yerinde ya baksana. İktidar olmak için herhangi bir çabaları da yok gibi. Tıpkı son seçimi bile bile ateşe atan KK gibi.
İktidara da bu muhalefete de harbiden oy filan verilmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Ekim 2024; 17:39:4 >
Özkan bu konuda sana katılıyorum. Yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkmamak lazım. Olmayan bir sorunu yaratmak için heerkes bir yandan uğraşıyor.
Bu durumdan Erdoğan karlı çıkacak gibi, toplumdaki tepkiye göre konum alır gerekirse Bahçeli'yi söylediği apo meselesiyle ortada bırakır, özgürde zaten oltalanmış olur. Sen sağ ben selamet.
-
bir sorun olmalıki çözenlerde olmalı siyasi alan açıyor özgür bey kendineilerine.
-
Haluk Bilginer ile Ali Sunal bir sahnesi var görmüşsün kesin
Orda muhalefet amacı muhalefet de kalmaktır diyor
Aynı para alırlar hiç bir sorumluluğu olmaz giderler diyor
İktidar olursa bir daha muhalefet olamazlar diyor
Kürt sorunu yok, kacak elektrik sorunu var.
-
şşşş aktroll musun yoksa sen, ne demek chp ye oy atmıyorum
Seçimde AKP'yi tebrik ederim, bi 5 yıl daha RTE garantiledi. Bu şizofreniye oy atılır mı? |
Bu CHP harbiden işgüzar, ulan yapman gereken tek şey susmak , pozisyon almak sadece bunu yapsan bile yeterli
Üstüne terörist başı meclise giremez deseydin kesinlikle Garanti sen iktidar da olursun Üstüne üstlük bu açıklamaları propaganda yapar keyfine bakarsın Yok illa birileri deme tuzluk olmazsa olmaz , solcusu sağcısı midem kaldırmıyor bu siyaseti |
Apo meclise gelsin konuşsun diyende solcu değil mi, avrupanın eteğinin altına sığınan bayım. |
Kürt sorunu yok, kacak elektrik sorunu var. |
Ya bunlar düzen partisi. Harbiden iktidar olan için iktidar durmak, muhalefet tarafındakiler için muhalefette kalmak, koltuklarını koruyup para yemek işlerine geliyor. Adamların keyifler yerinde ya baksana. İktidar olmak için herhangi bir çabaları da yok gibi. Tıpkı son seçimi bile bile ateşe atan KK gibi. İktidara da bu muhalefete de harbiden oy filan verilmez. |
Vallaha son olayda sorunu hortlatan Devlet Bahçeli idi. Yalnız şu var ki CHP seçmeni ikna edilemez. particilik bu ülkenin kanseridir. Öylesine kemikleşmiş kitleler var ki ülke bölününceye kadar partilerinden vaz geçmezler. |
Yok beni bilen biliyor aktroll diyemezler. İktidarın pek çok konuda içinden geçmiş adamım. Burada da çift taraflı eleştiriyorum zaten. Ha geçenki genel seçim öncesinde muhalefet kanadını yani 6'lı Masa'yı desteklerken bir umut bekledik değişim olsun diye. O arada millet KK adaylığını açıklayacak filan derken KK'dan da böyle sinyal veren yuvarlak cümleler duyunca o zaman şunu demiştim. "KK adaylığını açıklasın en büyük anti-KK'cı benim". Adaylığını açıkladığı hafta 1 hafta KK'ya giydirme mantolama yapmışımdır. Beni tanımayan kişiler haliyle sadece bu mesajlara bakarak yaftalar yapıştırmıştı. Biriyle tartıştım ve böyle olmadığıma ikna ettim. Ama tartışmadığım ve beni tanımayan pek çok kimselerin blok listesine girdiğime adım gibi eminim. Umrumda da değil. Ama sonrasında battı balık yan gider deyip desteklemeye daha doğrusu istemeye istemeye sahip çıkmaya karar verdik ama değişim olmadı. Düzen partileri AKP ve CHP, MHP ve DEM birbirlerine çalışıyor adeta. Hee burada en çok DEM istediğine ve amacına (terör, bölücülük vs) ulaşıyor. Diğerleri koltuklarının, memleketi yiyip bitirmenin derdinde. |
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- tei çalışan yorumları
- esad neden sevilmiyor
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- yapay zeka tahlil sonuçları
- youtube premium fiyat
- ruhi çenet ne kadar kazanıyor
- togg ortakları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X