Şimdi Ara

y570 ile ilgili bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzatmadan konuya girmek istiyorum foruma yeni üye oldum postları okuduğumda kaliteli ve bilgili insanların olduğu aşikâr.
    Şimdi ben bir notebook almak istiyorum ve %90 Lenovo Y570 alıcam bunlarla ilgili aklıma takılan bir kaç sorum var.
    Daha önce notebook kullanmadım ilk olacak bu..
    1. Laptop un ısınmasını en düşük seviyeye nasıl indirebilirim. Soğutucu fanlardan hangisini almamı önerirsiniz.
    2. Bu ürünün birkaç +sını ve -sini söyler misiniz.
    3. Ben mafia 2 tarzı oyunları sever yüklerim bu tarz oyunlarda sorun çıkar mı ?
    4. Birde şu disk ayırma olayı nedir pek anlamadım kısaca aydınlatır mısınız.
    5. 70-80 TL ye kadar sağlam bir çanta da arıyorum laptop için
    zamanınızı aldıysam affola, sadece aklıma takılanları soruyorum. teşekkürler

• pıyasada 2000 tl altı en ıyı notebook ekran kartı sogutma performansıyla
    konusu var oyun ıle ılgılı sorun cıkartmaz gıbı son oyunlarda ultra hıght denemelerı yapılıyor cunku
  • güzel makine normalde ağır oyunlarda max 80-85 leri bulabilir bu i7 işlemcili ve 555m ekran kartına göre normal bir ortalamadır kaliteli bir fan ortalama 5 derece indirebilir sıcaklığı ağır uygulamalarda 70-80 arası stabil çalışabilir.http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc1000-zm-nc1000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=28343. ucuz soğutucular var 20-30 tl bi yararını görmezsin.mafya 2 gibi bir oyunu ultrada bile 30fps de oynatabilir güncel oyunları kaç fps de oynattığını burdan bakabilirsinhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html. disk bölme olayı hdd nin C-D bölümlerini kendine göre ayarlamak için C de genelde windovs ve programlar D de ise kişisel bilgiler veya başka yüklediğin bilgiler bu tamamiyle senin kişisel ihtiyaçlarına göre şekillenir çok program oyun yükleyen biriysen C bölümün geniş olmalı arşiv yapacaksan müzik film resim vs D geniş olmalı gibi denetim masasından yönetimsel araçlara girin bilgisayar bileşenlerinden depolama bölümünde hdd kapasitelerini göreceksin orada kendine göre ayırma işlemi yapabilirsin bölmek istediğin bölümün üzerine sağ tıkla birimi küçült veya genişlet seçenekleri mevcut .ayrıca hdd bölme programlarıda var beceremezsen karıştırma sıkıntılıdır bilen birine yaptırırsın çanta işi sana kalmış kişisel tercih rengi kalitesi çok cepli olması bir mağazadanda alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 5 Kasım 2011; 0:50:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

güzel makine normalde ağır oyunlarda max 80-85 leri bulabilir bu i7 işlemcili ve 555m ekran kartına göre normal bir ortalamadır kaliteli bir fan ortalama 5 derece indirebilir sıcaklığı ağır uygulamalarda 70-80 arası stabil çalışabilir.http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm-nc1000-zm-nc1000-notebook-sogutucusu-siyah/productdetails.aspx?I_ID=28343. ucuz soğutucular var 20-30 tl bi yararını görmezsin.mafya 2 gibi bir oyunu ultrada bile 30fps de oynatabilir güncel oyunları kaç fps de oynattığını burdan bakabilirsinhttp://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html. disk bölme olayı hdd nin C-D bölümlerini kendine göre ayarlamak için C de genelde windovs ve programlar D de ise kişisel bilgiler veya başka yüklediğin bilgiler bu tamamiyle senin kişisel ihtiyaçlarına göre şekillenir çok program oyun yükleyen biriysen C bölümün geniş olmalı arşiv yapacaksan müzik film resim vs D geniş olmalı gibi denetim masasından yönetimsel araçlara girin bilgisayar bileşenlerinden depolama bölümünde hdd kapasitelerini göreceksin orada kendine göre ayırma işlemi yapabilirsin bölmek istediğin bölümün üzerine sağ tıkla birimi küçült veya genişlet seçenekleri mevcut .ayrıca hdd bölme programlarıda var beceremezsen karıştırma sıkıntılıdır bilen birine yaptırırsın çanta işi sana kalmış kişisel tercih rengi kalitesi çok cepli olması bir mağazadanda alabilirsin.

yorumun için teşekkürler.
    birde şu soğutucunun linke tıkladığımda anasayfasına atıyor vatan başka bir link veya soğutucunun tam ismini yazar mısın.

• arkadaşlar birde okuduklarıma göre klavyede sıkıntı çekenler var, klavye o kadar kötü mü ?
  • kafana takılan soruları burda sorabilirsin öyle bir sıkıntı görmedim genelde o birazda kişisel bir durum sen beğenirsin diğeri beğenmez okadarda kötü değilhttp://forum.donanimhaber.com/m_47994167/mpage_30/f_/key_//tm.htm#53172873 buraya göz at kullanıcılar klubü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diyot ile ilgili bir soru
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 1600-1700 Tl limit ile cumartesi gününe kadar bir notebook almam gerekiyor , öncelikle bir kaç tavsiye sunarsanız sevinirim , oun dışında biraz daha zorlayıp y570 i almayıda düşünmüyo değilim , sizce nerden almalıyım ve gidip direkt elden görebileceğim bi yer varmıdır ankarada internetten araştırdım ama satan bi yer göremedim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.