Şimdi Ara

ya arkadaslar deli olcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela şimdi mu onliyı indiriyorum 15.kb/san yazıyor bu yukseldide yukseldii 100vurdu yukledıgım seyın bitiş zamanı cok azaldı 1saat gosterıyordu ama baktım ki durmadan bu kb/san durmadan dusuyor suan %64 um ama dustukce bu %64 yukleıdıgmsey yerınde sayıyor delırcem vurcam kafamı sımdı pcye nedandık sey bu adsl dedıgımız sey yaa uff

BUNU SABİTLEMENİN BİR YOLU VARMI ARKADAŞLAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demem3131 -- 25 Ekim 2007; 9:47:44 >

• bende de aynısı oluyor bence çaresi yok
  • Dostum yanlış anlama ama dediğinden bişey anlaşılmıyor!!

Nereden indiriyosun? Her zaman sabit 100kbps/s ile indiremezsin. Dalgalanma olur ama önemli olan nereden çektiğin. Bu durum her zaman senle de alakalı olmaz, karşı taraftanda olabilir
  • flashget kullan...
    eger rapidden cekiyorsan ve free kullanıcı isen elin mahkum bunu cekeceksin ya da premium uye olacaksın....
  • anladıysam arap olayım....
  • Malesef bu hızı sabitlemenin bir yolu yok
    Bende bazen 100kb/sn üstüne çıkıyor bazende 20kb/sn nin üstüne çıkmadığı oluyor.

bazen de forumda görmüşsündür 15mb/sn hızda indirenler oluyor. Bilmiyorum bu türk telekom işleri ne zaman düzene sokacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan19881 -- 25 Ekim 2007; 14:53:09 >
  • Flashget kullan...
  • ne yazıkkii silkroaddır knightdir flasgetle ınmıyor beyler
  • indirebilsem onada razıyım tam 60 la inidiriyor diye sevinirken %42 lere gelince bağlantı gidiyor bir haftadır bir şey indiremedim.indirmek istediğim dosyalar 100 mb.lık ümidi kestim.ne kadar çok kesiliyor bu bağlantı ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.