Şimdi Ara

Ya arkdaşlar sizdede Çok lag varmıine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar Silkraoda giriyorum oyunda acayip bir lag söz konusu sizdede aynımı acaba hız testi yapıyorum fakat 6.759 KB ile indirme 700KBS ile upload veriyor anlamadım gitti bu işi ne yapmam lazım ya Silkraodın Start yazısı bile gelmiyor sitesine girip öyle tıklıyorum start gelir diye o da olmuyor Siteyede giremiyorum :S

• yer ankara sbot kullanıyorum oyuna giriyorum aşırı lag var dc oluyor hemen sbot connect login failed hatası filan veriyor
  • bende s-bot açıkılıo oyuna ıd pw yazıom grmio hmn masa üstüne dnüo bot updates yazıo .. yeni srm fln mı glcek acaba
  • Ben de sbot'la 2. charı açamıyorum dc alıyo daha giremeden. Accayip lag var gerçekten...
  • Evet gerçekten çok lag var oyuna giremiyoruz + girsekte lagtan sürekli dc...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Ben de sbot'la 2. charı açamıyorum dc alıyo daha giremeden. Accayip lag var gerçekten...

bende sbot'la 7. charı açamıyorum hemen atıyor, Nasıl bir durum çözemedim. Lag yok bende fakat 7 ci char geri kalcak pfffffffffff
  • lagın alası var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normal internetde sorun yokda FAKAT Silkroadın sanırım Türkiye üzerinde bi sorunu var :D GM Global atmak lazım kanımca :D Uniqlerde saçmaladı dakka başı çıkıyor ADAMIM kitleniyor hiçbiryere hareket edemiyorum ama msj yazabiliyorum :D:D
  • Arkadaşlar son 2 gündür türkiyenin yırt dışı internet çıkışlarında bir sorun var. tr pingleri normal fakat yırtdışında bariz bi sorun var. hepsinin nedeni budur.
  • Şu an genel olarak internette sorun varmış,nedeni budur büyük ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor™

Şu an genel olarak internette sorun varmış,nedeni budur büyük ihtimal.

Aynen, Ko, wow vb. diğer oyunlardada 2 gündür akşamları problem yaşanıyormuş. Diğer bölümlerde de bu tarz konular açılmış durumda. İnternetimizde bi sorun olduğu kesin.
  • Bende gene net bozuldu zannetmiştim.İyi herkeste varmış
  • dün savaştada tıkır tıkır kestiler bizi zaten
  • Yurtdışı çıkışları göçtü gene. Aradabir düzeliyor ama gene eski yavaşlığına dönüyor.
  • Yurdışı çıkış sorunlarını gidermiyor ama SRO'ya sorunsuz girmek için ben böyle yapıyorum yapan yapsın
    MSN'inizi çevrimdışı olarak açın.MSN açıkken makineye bakarsanız internet ışıkları sürekli yanıp söner.Sonra SRO'ya lag olabilir ama sorunsuzca oynarsınız.Örneğin alandan alana veya öldükten sonra ışınlanırken internet ışıkları sürekli yanıp sönmezse kalırsınız orda oyunu kapatmanız gerekebilir ama msn açıkken sürekli yanıp sönmek zorunda.Oyunda takıldığınız bi yer olmaz
    Deneyin derim.Bende gaaayet güsel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankoliqwer -- 20 Eylül 2010; 16:16:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.