Şimdi Ara

ya beyler 6600dan show tv izleyemiyorum yardımcı o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video yazıp 2222 ye gönderdim 4 gün önce yapılandırma mesajınıda yaptım sonra bu güne kadar hep girdiğimde shubuo mobiltv servisi nokia 3650 7650 n-gage 6600 ve siemens sx1 tarafından desteklenmektedir diyo napcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• senin tel ne
  • 6600
  • arkadaşım 2222 ye video diye mesaj yaz sana yapılandırma mesaj gelcek sonra yer imi ekle yap wap.showtv.net yaz
  • betaforce yaptım hepsini olmuyo ya
  • Video aboneliğiniz başlamıştır diye bir mesaj geldi mi?
  • Operatoru ara ve söyle bk bakalım ne diyecekler..Ha 3650,n-gage,7650,3660 deselerdi demekki Symbian 6.1 i destekliyor derdim ama SX-1i destekliyorsa bir gariplik var demektir.Sen bir ara bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by exo_GxO</i>
    <br />Operatoru ara ve söyle bk bakalım ne diyecekler..Ha 3650,n-gage,7650,3660 deselerdi demekki Symbian 6.1 i destekliyor derdim ama SX-1i destekliyorsa bir gariplik var demektir.Sen bir ara bence..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ne gariplik var? SX1'de Symbian destekli..Önemli olan Real One Player programının olması..Mesela P800 ve P900 MobilTv'den yararlanamıyor..
  • Asıl soracağın kişi bu topici açandır yavrucum..Git ona sor neden açmıyormuş sence bu bir gariplik değil midir?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by exo_GxO</i>
    <br />Asıl soracağın kişi bu topici açandır <font size='4'>yavrucum</font id='size4'>..Git ona sor neden açmıyormuş sence bu bir gariplik değil midir?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Sence de tavrın biraz küstahca değil mi? Siemens SX1'de Symbian 6.1'i destekleyen ve içinde real one programı olan bir cihaz..Bu yüzden Turkcell Video izlemesi garip değil çok normal..Ayrıca bu forumun amacı bilgi paylaşmaktır..Arkadaş Shubuo'yu aramadan önce bize danışmayı tercih etmiş..Bence bu gayet normal..
  • arkadşım sana video abonmeliğin başlamıştır düye mesaj gelcek bu mesaj bayağı geç geliyo ondandır
  • abi cepte tv olayına hic girme goruntu kesik kesik ve berbat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.