Şimdi Ara

:::YA BU YABANCILAR NASIL İNGİLİZCE KONUŞUYOLAR HAYRET BİŞEY:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yabancı derken mesela shakira kadına demişler ingilizce öğren star olursun ve olduda sora tatu grubu rus ama ingilizce konuşuyo sora michael schumacher
    nasıl konuşuyo ingilizce hayret bizdede fatih terim ve hidayet türkoğlu şakır şakır konuşuyo acaba bendemi bi sorun var neden ingilizceyi hızlıca konuşamıyorum

• Fatih Terim İtalyancayı da hızlıca öğrendi.
  • baba kafanı verirsen ve bu işi yapıcaam dersen öğrenirsin.onlarda insan bizde onlardan bi farkımız yok belkide fazlamız vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaoğlan

Fatih Terim İtalyancayı da hızlıca öğrendi.

belki dedikleri gibi yurt dşına çıkıp öğrenmeli fatih terim cidden harika konuşuyo ama imkanları olmasa oda öğrenemezdi
  • fatih terim mi?konuşuyo mu?ingilizce mi?

orada yaşamıcaksan akıcı konuşman gerekmez...

sana denilenleri cvp verecek kadar anla yeter...

zaten amerikalı zenciler ingilizcenin içine ettiler...hispaniklerde öyle....

bir bbc deki ingilizceye bakın bir cnn deki...

iki ayrı dil gibi.....

şahsen artıkın amerikan aksanını anlamakta zorluk çekiyorum....

ingiliz dilini koruma derneği falan yok mu?
  • ingiliz irlanda yada iskoç asıllı olmayıpta ingilizce yi onlar gibi konuşabilmenin 2 yolu var

1. İngilizce yi asla kendi dil yapın ve gramerin gibi algılamıyacaksın
    2. İngilizce öğrenmeye başladığın andan itibaren Sürekli olarak ingilizce film ingilizce müzik ingilizce gazete dergi roman hikaye bunları hayatına sokucaksın ve 2 senede dili onlar kadar rahat esnek yapıcı ve akıcı konuşursun. son bir şey daha ekliyeyim bol kelime öğrenmek her zaman faydalıdır

Bir ingilizce öğretmeni olarak tavsiyem bunlardır

sitemide ziyaret edebilirsiniz yani

http://www.ingilizce.be/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman-Empire -- 29 Ekim 2007; 17:58:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karaoğlan

Fatih Terim İtalyancayı da hızlıca öğrendi.

aynı hızlada geri geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pelinagb

ingiliz irlanda yada iskoç asıllı olmayıpta ingilizce yi onlar gibi konuşabilmenin 2 yolu var

2. İngilizce öğrenmeye başladığın andan itibaren Sürekli olarak ingilizce film ingilizce müzik ingilizce gazete dergi roman hikaye bunları hayatına sokucaksın ve 2 senede dili onlar kadar rahat esnek yapıcı ve akıcı konuşursun. son bir şey daha ekliyeyim bol kelime öğrenmek her zaman faydalıdır

çok saol siten zaten favorites kısmımda kayıtlı çoktandır

• quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

yani bi Türk İngilizceyi türk aksanı ile konuşursa her kadını orgazm edebilir. en azından bir var sayım. yabancı kadınlar için.

GM Batsu
    ya neden iğrenç fikirlerinizi burada paylaşıyosunuz ? yani bi bayan olarak şunu soruyorum açılan konu ile verdiğin yanıtın alakası nedir? bence yakışmamış yakışık almamış
  • quote:

ingiliz irlanda yada iskoç asıllı olmayıpta ingilizce yi onlar gibi konuşabilmenin 2 yolu var

siten çalışmıyor..sunucu bulunamıyor hatası.......

• quote:

Hocam site için teşekürler öncelikle bana çok yarar sağlıyacak , ingilizcem iyi seviyede sayılır fakat şöyle bir sorunum var Türkiye de vizyona girmemiş filmleri izleyebilmek için önceden bazı sitelerden ediniyorum ve yayınlanan ingilizce altyazıyıda çekip ondan Türkçe ye çeviri yapıorum ve bazı yerlerde takılıyorum (alanım çeviri olmadığı için zorlanıyorum açıkcası ) acaba şahsa özel bir yardım söz konusu olabilir mi takıldığım yerlerde size danışabilirmiyim ,mümkün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilkea. -- 29 Ekim 2007; 19:13:24 >

• postu siliyorum sendende aynisini beklerim

edit: ekşiye takila takile böyle oldu eğer oraya gelirsen görürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 29 Ekim 2007; 18:11:35 >
  • Tabi her zaman .. Ayrıca ingilizce alt yapı film izlemek ingilizce nizi geliştirmede cok yararlıdır onların aksanını ve bazı konu ve düşüncelerinde kullandıkları kalıpları deyimleri ve günlük sözleri ve cümleleri nasıl kurduklarını öğrenmeniz açısından

mesela örnek vereyim bir ingiliz kraliyet ailesinden bir fert cok farklı ingilizce konuşur ama amerikada sokakta bir insan cok farklı konuşur . O yüzden diyorum süreklilik çok önemli DH üzerinden yardımcı olabilirim
  • quote:

Tabi her zaman .. Ayrıca ingilizce alt yapı film izlemek ingilizce nizi geliştirmede cok yararlıdır onların aksanını ve bazı konu ve düşüncelerinde kullandıkları kalıpları deyimleri ve günlük sözleri ve cümleleri nasıl kurduklarını öğrenmeniz açısından

mesela örnek vereyim bir ingiliz kraliyet ailesinden bir fert cok farklı ingilizce konuşur ama amerikada sokakta bir insan cok farklı konuşur . O yüzden diyorum süreklilik çok önemli DH üzerinden yardımcı olabilirim

eğitim cdleri alsak çok faydası olurmu rosetta mıydı neydi onun gibiler
  • tudor diye bir dizi var mesela cnbc-e de ...

ingiliz aksanıyla süper konuşuyorlar....

ayrıca bbc haberleri de izleyin...

amerikan dizilerinden hayır yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

tudor diye bir dizi var mesela cnbc-e de ...

ingiliz aksanıyla süper konuşuyorlar....

ayrıca bbc haberleri de izleyin...

amerikan dizilerinden hayır yok...

peter petrelli yi izliyorum güzel dizi
  • Dinlemekle ıvır zıvırla dil öğrenilmez. O halde yabancı pop dinleyen herkes şakır şıkır ingilizce konuşurdu.
    Bir dil en iyi yaşanıldığı yerde öğrenilir. Türkiye deki kursalar gramer ezberletmekten başka birşey yapmıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: COCONOT

quote:

Tabi her zaman .. Ayrıca ingilizce alt yapı film izlemek ingilizce nizi geliştirmede cok yararlıdır onların aksanını ve bazı konu ve düşüncelerinde kullandıkları kalıpları deyimleri ve günlük sözleri ve cümleleri nasıl kurduklarını öğrenmeniz açısından

eğitim cdleri alsak çok faydası olurmu rosetta mıydı neydi onun gibiler

Sitede 3 öğretmen arkadaş ingilizce video şeklinde hazırladık 55 adet konuyu set almanıza bile gerek yok artık :) eee nede olsa HERŞEY VATAN İÇİN

• Dizilerin ve filmlerin yararı göz ardı edilemez. Öncelikle eğer gözünüz altyazı yakalayacak şekilde hızlı hareket edip hem okuyup hem izlemeye alışık değilse Türkçe altyazı ile dizi/film izlemeye başlayınız. Akabinde sonraki izleyeceğiniz filmlerin altyazılarını İngilizce olarak tercih edip yanınızda bir sözlük alıp anlamaya çalışınız. İngilizce'yi ana dilimiz gibi rahat kullanmak için yurtdışına seyahat etmek şart değildir. Nice öğretmenler görüyorum ki tree ile three arasındaki telaffuz farkını bilmiyorlar, tekdüze dil öğretiyorlar. Bunun için önce zamanları ezberlemek, sonra çok kelime çalışmak, daha sonra bu dili kullanan insanların dudak hareketleri ve telaffuzlarına dikkat edip pratik yapmak gereklidir. Zamanları bildikten sonra herşey kelime bilgisine bakar. İletişim kuracak kadar kelime bilginiz var ise, artık çok rahat yazışabilirsiniz demektir. Ama konuşmak için uzun bir süre pratik yapmalısınız ve bunu İngilizce'yi zorunluluk olarak görmeyip severek yapmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 29 Ekim 2007; 18:47:57 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.