Şimdi Ara

Ya Bütün Hileciler Banlansın Yada

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valve kendi hilesini çıkarsın onunla oynayalım. Knight Online oynayanlar hatırlar Knight Genie olayını yap abi CS:GO Genie çok mu zor ?

Ligim gözükmüyordu bir maç atayım dedim adamlarda ar kalmamış "daha dün banlandım kardeş bu hesapta banlansa koymaz" diyor.
    Çıldırıcam faceit'te aynı. Madem bu VAC bir işe yaramıyor çıkarın abi kendi legal hilenizi değiştirin oyunun adınıda "Counter Strike : Global Cheating" diye en azından eşit şartlarda oyun oynarız kimsenin canı sıkılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShowNeverEnds -- 21 Temmuz 2017; 2:25:18 >

• bu kadar şikayetçiysen oynama mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

bu kadar şikayetçiysen oynama mübarek

ben günlük 3-5 saat cs:go oynuyorum dedim mi aslanım ? hafta da bir denk gelirse oynarım oda 2 stres atmak için görünen o ki onu bile bize çok görüyor bu oyun. Kaldı ki cs:go nun kullanıcı sözleşmesinde "bu oyunda hile var satın alacaksanız ona göre satın alın" diye bir ibare okuyamadım sen de farklı bir durum mu söz konusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

bu kadar şikayetçiysen oynama mübarek

Yaratıcı çözüm için teşekkürler direkt olarak System32'yi sildim daha da Cs'yi açamam zaten eyw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.