Şimdi Ara

Ya hadi bjk yi geçtim biz Akhisari ve Göztepeyi nasıl yeneceğiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalan 3 deplasmanın içinde en kolayı Alanyaydı onu bile zar zor ölerek yendik Akhisari Göztepeyi nasıl yeneceğiz Suna bak Alanya bile 5 6 tane net gol yakaladı bu nasıl iştir yıllardır şu leş savunma hattını düzeltemediler Akhisari ve Göztepeyi deplasmanda yenmek çok zor bu Alanya maçı gibi gelen geçen defanstan geçerse nah kazanır bu kadar şansli olmayız bir daha alanya maçını tamamen sanş eseri kazandık o kadar pozisyonu nasıl atamadilar ben şaşırdım inşallah ben yanılırm GS kazanır ama çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yeneceğiz diye bir durum yok. Biz Galatasaray'ız sezon sonu şampiyonluk avcumuzun içindeyken Akhisar'ı yenemiyorsak şampiyon olmayalım zaten. Artık her maç final, fikstür olarak en dezavantajlı takım da olsak lider biziz, başkasının kaybetmesini beklemek zorunda değiliz.

Finallerin takımıdır Galatasaray.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Beşiktaş ve Başakşehir'i - en yakın rakiplerinin - fişini kendi evinde çektikten sonra , onlar lige zaten havlu atmış oluyorlar.

Ben anlamıyorum ki , Sanki Beşiktaş ve Başakşehir harika top oynuyor . Çöp oğlu çöpler.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Kimse dillendirmiyor ki onlari, bizim bi hatamizi medya 500 kere haber yaptigi için millet de bunlari efsane oynuyo saniyor bizi leş

• Eğer TFF oyun döndürmezse Akhisar bizim maçtan 3 gün sonra Türkiye Kupası finali oynayacak. Eğer ligde yerlerini garantilerlerse bizim maçta %99 rotasyona giderler.
  • Beşiktaş engelini takılmadan geçtiğimizi varsayalım. Akhisar maçında hem TR kupasının intikamı hem de bjk maçının kazanılmasıyla gelen motivasyon ile yeneriz diye düşünüyorum. Göztepe maçı son maç. Şampiyonluk son haftaya kalırsa eğer bizimkiler ne yapar eder alır o maçı. Şuan en önemlisi derbi.
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt
    Her maç final ama bazı futbolcumsular hala final oynadıklarını, şampiyonluk halinde kulübün neler kazanacağını idrak edememişler. BU kadar vurdum duymazlık olmaz. Bu kadar basit hata yapılmaz. Final maçı oynuyorsun ama amatör futbolcunun yapacağı türden hatalar yapıyorsun. Muslera dışında sorumluluk alan yoktu. Yahu beğenmediğimiz Sabri dün takımda olsaydı canını dişine takar takımı ateşlerdi. Final oynayacaksan sonuna kadar konsantre olacaksın. Her topu doğru kullanacaksın. Artık hatanın telafisi yok ama komedi gibi gol yiyoruz.

Hoca bunları çekip konuşsun diyeceğim ama anlayacaklarını sanmam. Paramı alayım yeter, sezon bitsin de tatile çıkayım kafasındaki ruhsuzları kesmek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Galatasaray son 5 haftaya girince ne kadar rezil oynasa da, ne kadar rezil kadrosu olsa da,önceki hafta derbide yenilse de bir şekilde yeniyor Anadolu takımlarını.Bal, winnerlık istediğinizi diyin. Dün çıldıracaktım. Çok sinir bozucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0D056E7F8

Bu mesaj silindi.
    Göztepe deki teknik ekip bjk li o son maçı ligin en iyi maçı gibi oynarlar

• Gün geçmiyor ki başka takımlı, fake Gs amblemli troller sirayet etmesin...

• Önemli olan derbiyi yenmek bence. Akhisar maçından korkmuyorum. Göztepe'nin düşme tehlikesi yok. Son maç olduğu için bir şekilde yeneriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son hafta göztepe maçına kalmaz şampiyonluk. Akhisar'ı her zaman yeniyoruz gidip yine yeneriz.
  • Bu iş göztepe maçına kalmaz o maça kadar ak döt kara döt belli olur.

• O iki takım Alanya gibi küme düşme hattında değil. Akhisar'ın bizden sonra kupa finali maçı var, rotasyon yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Sen Beşiktaş ve Başakşehir'i - en yakın rakiplerinin - fişini kendi evinde çektikten sonra , onlar lige zaten havlu atmış oluyorlar.

Ben anlamıyorum ki , Sanki Beşiktaş ve Başakşehir harika top oynuyor . Çöp oğlu çöpler.
    çöp dediğin takım şl’de grup lideri oldu,size ve fenere 45’er dakikada 3’er gol attı daha da atıyordu.ayrıca forma girdiğimiz açık son 2 haftada 8 gol attık.biz çöpsek siz nesiniz aceba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 22 Nisan 2018; 15:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

çöp dediğin takım şl’de grup lideri oldu,size ve fenere 45’er dakikada 3’er gol attı daha da atıyordu.ayrıca forma girdiğimiz açık son 2 haftada 8 gol attık.biz çöpsek siz nesiniz aceba?

Alıntıları Göster
    Şl tarihin en kolay gurubundan lider çıktınız dogru. Sonrada boyunuzun ölçüsünü aldınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

Alıntıları Göster
    onlar da çöp, herkes çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Bu iş göztepe maçına kalmaz o maça kadar ak döt kara döt belli olur.
    Valla hiç sanmam son haftaya kadar sürer yarış son maçta belli olur ak döt kara dört

• quote:

Orijinalden alıntı: S7erto

Şl tarihin en kolay gurubundan lider çıktınız dogru. Sonrada boyunuzun ölçüsünü aldınız..

Alıntıları Göster
    östersunds’a yenilen takımın ettiği laflara bak

Aynen bro cluj braga filan olsaydı dünyanın grubuydu

• Aslında son 3 deplasmanın en zoru Alanyaspordu.Mesut Bakkal'dan sonra baya zorlu takım oldular ve bulundukları yer neticesiyle en zoruydu.

Şuan ilk yarısı 1-1 biten Akhisar-Göztepe maçı GS'nin maçlarını etkileyecek.Göztepe bugun kazanırsa kalan 2 deplasmanda çok zor hale gelir.

Göztepe kazanırsa 5.liğe yükselicek.(Genel averaj olarak TS'nin gerisindeler ama ikili averajda öndeler).Son haftaya kadar Avrupa potası belirsizliğini korur gibi geliyor.

Tabi Akhisar kupayı kazanırsa Göztepe maçı formaliteye döner ama zor.

Akhisar düşme potasına çok yaklaşacak.Üstelik Konya'da önde iyice ortalık karışacak.

Şuan GS'yi etkileyecek maç oynanıyor.Dua edin Akhisar kazansın yoksa gerçekten yine zor 2 deplasmana gideceksiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.