Şimdi Ara

Ya Yanarsak? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
321
Cevap
3
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Sırf kötülük yapmak için yaşıyorum.

Sokakta gördüğüm köpeklere et atar gibi yapıp kaçıyorum.

Kızlara umut verip onları reddediyorum.

Top oynayan çocukların yanına gidip onları dinden çıkarmaya çalışıyorum.

Camiye giden bastonlu yaşlı amcalara çelme takıyorum.

Evdeki muslukları açarak israf yapıyorum.

İşte ateistler böyle yaşıyor azizim. Sen haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 25 Ocak 2018; 22:20:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Hocam ben de ateistim beni anlatmışsınız, sanırım tüm ateistler aynı ZUAHAHHA

Bu arada lucifera mı tapıyorduk?

Ben Moloch'a tapan tarikattanım. Biz helvadan put yapıp yeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bebek çoluk çocuk nasıl kaçacaktı sizden din olmasaydı vah hallerine.İyiki varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TesladanUtananAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Aynı anneler defalarca tehdit eder.Ama bir çoğunu yapmaz.Tanrı varsa bahsettiği kadar merhametliyse bizim gibi başkasına kötülüğü dokunmayan insanları affedecektir.

Kuran öyle demiyor ama.. Ben atesitim mesela.. Kafirim yani kurana göre... Ama gerçekten iyi biriyim.Yardım yaparım , insan severim , sokakda önüme bakarım bi böceği bile ezmiyeyim diye , hayvanseverim , aile ilişkilerim iyi , alkolum yok uyusturucum yok ciddi iyi bir hayatım var ama gel görki ben sonsuza kadar cehennemde yanacam...

tevbe süresi 79 : "ey peygamber! kafirlerle ve münafıklarla cihad et, onlara karşı sert davran. onların varacağı yer cehennemdir. o gidilecek en kötü yerdir"

“Küfürlerinde bilinçli olarak ısrar edip ayetlerimizi yalanlayanlar var ya; işte onlar ateş halkıdırlar; onlar orada sürekli kalıcıdırlar.” (Bakara, 39)

“Allah dilediğini affeder, dilediğini azaba uğratır” (Bakara, 284, Al-i İmran, 129, Maide, 18,40) mealindeki ayetlerde müminler söz konusudur. Çünkü kâfirlerin affı diye bir şey olmaz

• edit: başlıklar karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 11 Nisan 2016; 17:05:22 >
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    Güzel entry hocam

• Devian kullanıcısına yanıt
    kendinin iyi olduğuna ,yine kendin karar verdiğine göre ???
    hem inkar edip ,hemde yanmayı kabul etmeyen ülkem ateistlerine diyecek söz bulamıyorum :)
    tabiki yanacaksın ,hemde sonsuza kadar
    sen yanmayı göze aldınsa kim ne yapabilir ?
  • Kanun var olmuyor öyle. Senin içinde kötü bir insan var ve dinle korkutuyosun içindeki insanı ben dine bağlı kalmadan iyi bir insan olabiliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Hocam ben de ateistim beni anlatmışsınız, sanırım tüm ateistler aynı ZUAHAHHA

Bu arada lucifera mı tapıyorduk?

Ben Moloch'a tapan tarikattanım. Biz helvadan put yapıp yeriz.

Biz de bozuk süt içip kaka yapmalı ayin yapmayı tercih ediyoruz. İrademizi güçlendirdiğine inanıyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Senin yapmana gerek yok. Zaten en büyük inkarcılar dünyayı sizin için hazırladılar. Sizin bir kötülük yapmanıza gerek yok ki! Herhangi bir Avrupa ülkesinde birinin kötülük yapmasına gerek yok ki! Silah ticareti ve birçok şey için ortadoğuyu ne hale getirdiler. Gidip orada olsaydın o zaman görürdüm sizi iyilik mi yapardınız yoksa başka bir şey mi ?

• Sen yanmazsan, ben yanmazsam, o yanmazsa, bu insanlık nasıl kurtulacak ateşten? Burada önemli olan nerde yandığındır. Bu dünyada yanmayı göze alamayan, öbür dünyada yanmaktan kurtulamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER SİZ YANILIYORSUNUZ.ASIL DİN BAŞKA.MOKOKO DİYE BİR TANRI VAR.BEN PEYGAMBERİYİM.KİTAP FALAN GÖNDERMEDİ.AMA ASIL DİN BU.VE TANRISI SİZİN SANDIĞINIZ DEĞİL.

Hadi kanıtlayın bana benim söylediğimin doğru olmadığını.
  • Kurancılara göre bütün mezhepçiler müşrik oluyor. Yani ebedi cehennem.
    Sunnilere göre 4 hak mezhep dışındakilerin hepsi kafir oluyor yani ebedi cehennem.
    Şiilere göre bütün sunni mezhepler kafir ve müşrik oluyor yani ebedi cehennem.
    Bunun tarikati marikatı var ki bazılarına göre kendilerinden olmayan herkes cehennemlik.

Diğer dinleri saymıyorum bile.
    Yani, ya doğruysa diye boşu boşuna kendinizi kandırmayın. Doğruysa bile hangisi doğru. İnanmak yetmiyor ki.
    Ayrıca diyelim ki tanrı var. Ve biz bir imtihandayız. Belki de bu imtihanı kazanmanın tek yolu, dünyada salgın bir hastalık haline gelen bütün dini hurafelerden aklını kullarak, korkmadan arınabilmektir. Yani ateist olmaktır.

Çok saçma geldi değilmi. Ama ya doğruysa. :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

BEYLER SİZ YANILIYORSUNUZ.ASIL DİN BAŞKA.MOKOKO DİYE BİR TANRI VAR.BEN PEYGAMBERİYİM.KİTAP FALAN GÖNDERMEDİ.AMA ASIL DİN BU.VE TANRISI SİZİN SANDIĞINIZ DEĞİL.

Hadi kanıtlayın bana benim söylediğimin doğru olmadığını.

Sende Allah yoktur diyorsun. Hadi kanıtla bakalım olmadığını.

• Tamam işte ben hayatimi olup olmadigi kanitlanmamis bir sey uzerine kisitlayip kendime eziyet cektirmem. 1 tane yasam sansim var onu da güzel yasarim. Oteki tarafmis bilmem neymis eski devirde oteki taraftan arsa satin alinmasi gibi bir sacmaliktan baska bir sey degil bu. Mitolojik seyler hep @RealW

• quote:

Tamam işte ben hayatimi olup olmadigi kanitlanmamis bir sey uzerine kisitlayip kendime eziyet cektirmem. 1 tane yasam sansim var onu da güzel yasarim. Oteki tarafmis bilmem neymis eski devirde oteki taraftan arsa satin alinmasi gibi bir sacmaliktan baska bir sey degil bu. Mitolojik seyler hep @RealW

Bunu zaman gösterecek. O kadar emin konuşma. Sen bir iddia attın ortaya bende bir iddia attım ortaya. Bakalım kimin ki gerçek çıkacak ?

• quote:

Tamam işte ben hayatimi olup olmadigi kanitlanmamis bir sey uzerine kisitlayip kendime eziyet cektirmem. 1 tane yasam sansim var onu da güzel yasarim. Oteki tarafmis bilmem neymis eski devirde oteki taraftan arsa satin alinmasi gibi bir sacmaliktan baska bir sey degil bu. Mitolojik seyler hep @RealW

İnançsızlık bence en büyük eziyettir, ölünce yok olacağınına inanmak..
  • hsnksy92 kullanıcısına yanıt
    Ölünce yok olursan ne olur bana onu söyler misin? Neden insan hayatini bencilce evrendeki en degerli sey olarak goruyorsun.İlla ki bir sey mi olmasi gerekir olunce.Dogmadan once nasil hissetmiyorsan oluncede aynisi olacak.

Bu sadece insanlarin kendini rahatlatmasi icin öldükten sonra rahatliga kavusarak yapamadigi bazi seylerin telafisini yapacagini inanmak icin kendini kosullamasidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDenier -- 14 Nisan 2016; 15:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyula07

Kurancılara göre bütün mezhepçiler müşrik oluyor. Yani ebedi cehennem.
    Sunnilere göre 4 hak mezhep dışındakilerin hepsi kafir oluyor yani ebedi cehennem.
    Şiilere göre bütün sunni mezhepler kafir ve müşrik oluyor yani ebedi cehennem.
    Bunun tarikati marikatı var ki bazılarına göre kendilerinden olmayan herkes cehennemlik.

Diğer dinleri saymıyorum bile.
    Yani, ya doğruysa diye boşu boşuna kendinizi kandırmayın. Doğruysa bile hangisi doğru. İnanmak yetmiyor ki.
    Ayrıca diyelim ki tanrı var. Ve biz bir imtihandayız. Belki de bu imtihanı kazanmanın tek yolu, dünyada salgın bir hastalık haline gelen bütün dini hurafelerden aklını kullarak, korkmadan arınabilmektir. Yani ateist olmaktır.

Çok saçma geldi değilmi. Ama ya doğruysa. :))))

Kul hakkı, kötülük, yalan, fitne, cinayet ve uzayan türevleri öğretisini inkar etmek imtihandan geçmek. Bu nedur da

Ne eksiğimiz olacakki inanıpta hayatıma gayet güzel devam edebiliyorum, sakındığım şeylerin faydası dokunuyor bana zarar bir durum değil. Sakınılan şeylerin süreçte insana yaramadığı ortada. Her bir günahın insanın zararına dokunacak bir manası var. Alkol içmek, beyine ve bedene zararları ortada ve dozunu kaçıranlar bazı tehlikeleri meydana getiriyorlar. Ama ince bir detay ki zaten alkolün belli bir yararından bahsediyor Kuran. Burada mesele onu içmemek, günümüzde dezenfekter yapısı ile kullanıyoruz. Ama içince sapıtan insanları görüyoruz, insana verdiği zararlarıda. Bunu zararlı olduğu için içmeyen insanlarda var inanmaz olabilir, ben inanıyorum ve zararınıda biliyorum içmiyorum bunun olumsuz bir yanı yok. Günah dediğimiz bu kavramların insanın yapısına yaramadığını net birşekilde biliyoruz. Bunlardan bahseden dine inananmamak imtihansa orada çok tutarsız bir durum var. Aklı kullanmayı telkinleyen bir din kezaa. Ama hayal gücü işte, şeytan her daim yanaşıyoru böyle gıdıklıyor insanı :)

İslami bir düşünce ile derseniz. ALLAH sözünden dönmeyeceğini ayeti kerimede buyuruyor. Kararını vermiş uygulaması o yönde.

• Bu yazıyı okuduktan sonra aklıma ilahiyat öğrencisinin Celal Şengör'e "Ayetler var!" demesi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.