< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TesladanUtananAdam -- 6 Nisan 2016; 14:44:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TesladanUtananAdam -- 6 Nisan 2016; 14:44:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ineklerin kutsalligina saygi gostermeyince icinde bir korku olusuyor mu ? Ya da zeusun olimpostan seni çarpacağindan cekiniyor musun ? Bunlara "hadi len" diyorsan fakat cehennem fikri seni korkutuyorsa sen suphe duyan bir ateist degil, suphe duyan bir teistsin.
Suphe duyman da normal, cunku dinler korku uzerine kurulu, baska bir sey degil. Sorgulama ve kork. Bu yuzden ya varsa demen anlamsiz. Ya dev bir jelibonun altinda nefessiz kalip ölürsem diye korkmak gibi, yok oyle bir sey. |
Onu diyorum, bana gore de cehennem dedigin sey ile inege tapmak ya da kocaman jelibondan korkmak ayni derecede mantikli.
Sen bir tanri var mi sorgulamasi yapmiyorsun, sen Allah var mi diye henuz Islamin hegemonyasindan kurtulamamissin. Bu yuzden birak ateisti, deist bile degilsin. Suphe duyan bir teistsin, ben de bunu diyorum. Ya yanarsak sozu bir ateiste ait olamaz. Korktugu icin musluman takilan birine ait olabilir. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hacı İlbey 1364 -- 6 Nisan 2016; 16:36:28 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TesladanUtananAdam -- 6 Nisan 2016; 18:33:02 > |
|