Şimdi Ara

Yabancı dil bölümü okuyanlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 yaşımdayım ve şuan lise 1. sınıf öğrencisiyim. Bilindiği gibi 1. sınıf olduğumdan bu sene sonunda bölüm seçeceğim ve bununla ilgili bir problemim var. Anadolu lisesinde okuyorum ve yabancı dil bölümü seçmeyi düşünüyorum. Yani sayısal ile aram kötü gerçekten ama yabancı dil derslerine gerçekten ilgiliyim ve hocalarımın da dikkatini çekiyor. Aklımda şöyle bir sorun var yalnızca, acaba ben bu bölümden mezun olduktan sonra orta halli bir üniversiteden de mezun olduktan sonra iş bulma sıkıntısı çeker miyim? Yabancı dil ile ilgili her türlü işi yapabileceğime inanıyorum. Aklımda turizm rehberliği, tercümanlık ve belki de öğretmenlik var. Bir de tabii ki atanma problemi var hazır konu açmışken yabancı dil öğretmenliğine kayarsam atanırken pek problem olur mu var mı bilgi sahibi arkadaşlar aramızda? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• Hocam ben yaqbancı dil mezunuyum , tavsiye ederim yalnız bölümünü dikkatli seç. Şuan ankara üniversitesi sinoloji öğrencisiyim. eğer doğru bölüme gidersen gayet mutlu olursun sinoloji(çince) ile ilgili soruların varsa cevaplamaya çalışırım...
  • ben ingilizce tercümanlık okuyorum mezun olmadan daha işim hazır ve acayip derecede para da var gerçi ben öğretmenlik olarak devam edeceğim
  • Bu yil sinoloji geliyor gibi bana seçmemi önerir mısınız...??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.