Şimdi Ara

YABANCI KIZLA EVLİLİK VE AİLEM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Size ilişkimden bahsetmek istiyorum. Yorumlarınız benim için çok önemli.
    İnternetten tanıştığım Faslı bir kızla 7 aylık bir birlikteliğimiz var. Kendisi Rusyada diş hekimliği okuyor. Seneye mezun olucak. Ailesi fasta. Sürekli irtibat halindeyiz. Bazen o gelir yanıma, bazen ben giderim Rusyaya. Kızın bana ilgisinden davranışlarından beni sevdiğini anlayabiliyorum. İkimizde birbirimizi seviyoruz. Ancak ailem konusunda biraz sıkıntılarım var. ikiside yaşlılar. Evin tek çocuğu benim. Anneme ev işleri konusunda hep yardım ederim. Evlendiğimde onları yalnız bırakmak istemiyorum. Evlenirsem bir alt kata taşınmayı düşünüyorum. Eşimin anneme yardım etmesini istiyorum. Sonuçta onlar benim ailem. Kızla bu meseleyi konuştum anlayış gösterdi ve aynı apartmanda kalmayı aileme yardım etmeyi kabul etti. Herşey güzel hoş derken. Kız haklı olarak çalışmak istediğini söyledi evlendikten sonra. Ama babam buna karşı çıktı. Çalışan bir kız istemiyo. Diceksiniz ki sonuçta sen evleniceksin onlar karışamaz diye. Babamla ne kadar konuştuysam ikna etmeye çalışsamda dinlemedi. Eğer o kızı alırsan düğününü kendin yapar kendine bizim olmadığımız bir hayat kurarsın dedi. şu an kızla birlikteyiz. Evlenmek istiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen birşeyler söyleyin. Tıkandım kaldım?

• babanı zamanla yumuşatırsın...biraz zamana yay....

bu devirde toplumun hali ortada...allah a yat kalk dua et ki böyle iyi bir kız bulmuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Mayıs 2017; 11:41:37 >
  • Ölümü göster sıtmaya razı et

Onlara önce afrikalı birini seviyorum de, bul bi fake resim göster.

Ertesi günde gerçekleri söyle
  • Bizim olmadığımız bi hayat kur ne demek ya.Sen ailenin dibinde yaşamaya çalışmakla hata ediyosun zaten.Yeni bi aile olacaksınız ikiniz bi hayat kurmaya çalışıyorsunuz ama şartlarınız ağır gercekten.Kız ailemin alt katında yaşamaya razı olsum,ev işlerinde yardım etsin ve çalışmasın..bu sartlarda kimse evlenmek istemez kusura bakmayın.Sonra babanız neden karışıyor kızın çalışmasına.Bu evlilik işi olursa sürekli sorun yaşarsınız diyeyim.Faslı kızı bilmem ama bizim kızlarımız bu şartlarda asla evlenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabii kız çalışmayacak 7/24 evde annene ve babana bakacak. Hizmetçi istiyorlar. Tavrını koy zamanla kabulleneceklerdir.
  • babanın derdi senin evlenmen degil, kendilerine hizmetçi/köle almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 25 Mayıs 2017; 18:39:21 >
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim... Fakat sizden istediğim babamı eleştirmeniz değil sadece ne yapacağım konusunda yardımcı olmanız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eve gitme ve babanı ara artık eve gelmiyeceğim benden birdaha haber alamayacaksınız de,
    bak bakalım nediyecek. gerekirse 1-2 gün bekle , zorla kabul ettir.
  • Kızın anlayışla karşılaması bunu istediğini anlamına gelmiyor hocam buna dikkat et.

Yok gel buraya taşın çalışma annemler babalara hizmet et gibi bir yaklaşım kızı kaçırır.

Her kültürde farklı bir durum var belki bu isteğin aslında Fas kültürü için kabul edilemez. Sonuçta kızın da ailesi var.

Sana tavsiyem orta yol bul. Babanı yumuşat ve bazı isteklerinden vaz geçir. Eğer babanı vazgeçilemez biri olarak görüyorsan kızı bırak. Ama zamanla alışır baban diye umuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız diş hekimi 1 aylık kazancıyla düğünü yapar babanın yüzüne vur bunu yumuşar

• yaşım senden küçük olabilir ama sen sevdiğin insanı seni seven insanı bulmuşsun en önemliside anlayışlı bir insan bulmuşsun senin ailen olacak olan kişi şuanki yenge hanımdır baban sana böyle diyor ise eğer kendisine hizmetçi karısına yani senin annene kölelik yapması için birini arıyor demektir. senin yerinde olsam kendi hayatımı kurarım. kimseyi takmam bu senin hayatın her anne baba çocuğuna bir süreye kadar bakmakla yükümlüdür. evlilik çağında ise çocuk kendi hayatını kurar evlenir ve cocuğu olursa oda çocuğuna bakmakla yükümlüdür evlenene kadar. bu böyledir. ya kendi yaşantın kendi düzenin daha huzurlu bir evin yada alt katta olan eşinin köle olduğu bir yaşam. karar senin benim değil. ama ben ilk şıkkı seçme hakkımı kullanırdım
  • Aksamlari babanlami uyuyacaksin yoksa esinlemi?

• Evlenecek olan sensin. Eger evleniyorsan dugun filan istiyorsan bunu kendin yapacak seviyede olmamalisin. Yani kimseye bagimliligin olmamali. Bunu saglayabiliyorsan hic anne baba dusunme. Mutluluk senin mutlululugun. Hatta evlendikten sonra da ana babadan mumkun oldugunca uzak durun. Oyle civik civik, her yaltiginiza burun sokan bir iliskiniz olmasin ailelerinizle.

• Neredeyse herkes hemfikir dostum. Ailen hatalı. Biraz resti çek ve sonuçlarını gör. Kararsızlıkla bir yere varamazsın. Zamanla onlar da alışacaktır.
  • bence burada babanız haksız. Bir insan çalışmak istiyor. eşi razı geliyor. kayınbaba ben çalıştırmam diyor . neden ? mantıklı bir nedeni var mı ? bence yok. gerekirse ailene sırtını dön. kızı yarı yolda bırakma babanın anlamsız tavrı için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.