giffgaff 20 GB unlimited sim kartını aldım. Daha aktifleştiremedim, kafama bir şey takıldı. İngiliz arkadaşım, "Türkiye'de günlük olarak kullanım ücreti alınıyor galiba" dedi. Bu söylediği doğru mu? - Ben bir kereliğine aktif edip 6 ay boyunca whatsapp kullanmak ve sms alabilmek istiyorum sonrasında kapanmaması için bir kez daha aktif ederim ve kullanmaya bu şekilde devam ederim diye düşünerek aldım. Kullanan duruma hâkim arkadaşlar varsa isteğim mümkün mü? |
Yabancı Sim Kart Kullanımı giffgaff
-
-
hocam kaç günde geldi size benim 2 hafta oldu daha gelmedi. pttci mi çaldı acaba
-
Nerden alıyorsunuz gifgaffı herhangi bir ücreti varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amazondan almıstım kolay gelsin kargo ile 14 günde geldi. kargoyu takip edin bir yerde takılmıssa arayın sorun bence
-
evet amazondan aldım 136,83 liradan kargo ücreti ile beraber 274,10 liraya aldım
-
Linki varmi ben bulamadım
-
benim aldığım buydu şu anda stokta değilmiş
amazonGIFFGAFF 02 3G/4G - Üçlü Sim Kart Artı Adaptörlü 5 £ Kredi - Sınırsız Arama, Metin ve Veri - IPHONE 4/4S/5/5C/5S/6/6S/6+ iPad 1/2/3/4/5 Air/2/5 Galaxy S1/S2/S3/S4/S5/S6/S6-Edd ge/S7/S7 7-edge, LG Telefonlar, HTC Telefonlar, Sony/Sony Xperia Telefonları - > Mobiles Directs Communications Ltdhttps://www.amazon.com.tr/dp/B01C9Y5WNO?ref_=cm_sw_r_apan_dp_NX961B23D36B86BRF57W&language=tr-TRbunu da göz atman için atıyorum en uygun şu anda bu var aynısı zaten sadece satıcı farklı
amazonGiffGaff Sim - 3 GB Veri - 10,00 £ Fırsat için Sınırsız Miniutes ve Metinlerhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07RX3RFRH?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_AQBTH1MYEJJY3WEESF5S_1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwynepsude -- 11 Ocak 2024; 21:6:20 >
-
Sim kart dimi bu bakiye falan değil tam bu işlerden anlamadım fazla ondan soruyorum
Hattın online işlemler sayfasına girip roaming özelliğini açmamış olabilir misiniz? Muhtemelen roaming özelliği kapalı onlarak piyasaya sürülüyordur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet fiziksel sim kart
-
Arkadaşlar Akbil ve bazı servisleri yabancı internet bağlantıları ile kullanamıyorsunuz.
Şirketim Almanyada ve Alman hattım var maalesef Türkiyede bazı hizmetleri kullanamıyorum.
Bu arada çift sim kullanıyorum şirket hattım e-Sim bu yüzden bazen onun internetini aktif ediyorum.
Vodafone çok fazla gecikme oluyor
İstanbulkart banka gibi uygulamalarda sıkıntı çekiyorum
Benim genelde yaşadığım problemler bunlar.
İstanbulkart için İBB ile görüştüm ama sadece türk internetlerine açık olduğunu söylediler.
Tek güzel yanı VPN kullanmaya gerek kalmıyor yasaklı tüm sitelere girebiliyorsunuz :D
-
giffgaff'ın kendi sitesinden bedava gönderiliyor ama asla adrese ulaşmıyor; kaç kere sipariş ettim ve bir tanesi bile gelmedi. ben de pes edip bıraktım... sorun onlarda mı, gümrükte mi yoksa pttde mi bilmiyorum..
-
Türk sim kart yerine bunu almanızın sebebi nedir hocam, buradaki sim kartlardan farkı var mı veya İngiltere olmasının belli avantajları var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Her zaman forum da olamıyoruz, robot değiliz.
Üslubunuz doğru değil, bunu başta belirteyim
Esas meseleye gelecek olursakta, o zamanlar Vodafone da limitsiz tarife’ye yeni geçmiştim, ama belki bu yurtdışı operatöründen de Limitsiz tarife, açık vs bulabilirsem eğer bu kadar ücret ödememe gerek kalmaz diye düşünüyordum, tabii yanılmışım.
Ben de hattı çöpe attım bunun üzerine, bir tane daha var ama saklıyorum onu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki sene önce almıştım bir ayda gelmişti, vowifi ile sorunsuz kullanmıştım tr den…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- telefonda 3 kere dıt dıt dıt sesi gelip kapanması
- yeni numaram mesajı örnekleri
- numara taşıma sonrası eski operatör fatura
- turkcell wifi ile arama çalışmıyor
- 0546 dolandırıcılığı
- ağda kayıtlı değil samsung
- vodafone mobil imza
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yanımda premium nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X