Şimdi Ara

Yabancı ulkede nasıl universite okurum? (erasmus haric)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ücretli ücretsiz vs nasıl bölümler nerde var nasıl gidebiliriz yardımcı olursanız cok sevinirim..
    gercekten kafam karısık her ösym koyunu gibi ne yapacağım hakkında rehber bulmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim tesekkürler simdiden.

• Oturup sınavına çalışıp iyi bir üniversite kazanacaksın, bu kadar basit. Boş işlerle uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Akkan

Arkadaslar ücretli ücretsiz vs nasıl bölümler nerde var nasıl gidebiliriz yardımcı olursanız cok sevinirim..
    gercekten kafam karısık her ösym koyunu gibi ne yapacağım hakkında rehber bulmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim tesekkürler simdiden.

ukraynada universite okuyorum burada sadece lise diplomasıyla istedigin bolumu okuyabilrsin fiyatlarda uygun
    https://www.facebook.com/ByJOEEEEEE adresinden ulaşırsan ayrıntılı bilgi verebilrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: smysmy00

quote:

Arkadaslar ücretli ücretsiz vs nasıl bölümler nerde var nasıl gidebiliriz yardımcı olursanız cok sevinirim..

ukraynada universite okuyorum burada sadece lise diplomasıyla istedigin bolumu okuyabilrsin fiyatlarda uygun
    https://www.facebook.com/ByJOEEEEEE adresinden ulaşırsan ayrıntılı bilgi verebilrm

abim bişe sorcam ya yurtdışında okuyunca türkiyeye gelince denklik oluyor mu parayı veren istediği bölüme gidebiliyor mu yani :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

quote:

Orijinalden alıntı: smysmy00

quote:

abim bişe sorcam ya yurtdışında okuyunca türkiyeye gelince denklik oluyor mu parayı veren istediği bölüme gidebiliyor mu yani :D

sınavı felan var denklik olan okul ve bolumlerler karısık biraz ama alanlar var baya tanıdıgım, lise diploması ve 3 uzeri not ortalaması gerekiyor sadece bu sekilde istedigin bolumu fiyatını oduyerek okuyabilrsn

• money talks

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brain<money
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardesim iyi egitim almak istiyorsan sayet, rusya, ukrayna, moldova,belarus minvalinde ulkelerde okumayacaksin. bu ulkelerin egitim sistemi kotudur. Oralarda ancak gece hayati yasar, kizlarla gununu gun edersin, ama egitim diyorsan avrupa ulkelerine gitmeni tavsiye ederim. Rusya gibi ulkelerde bizim turkler danismanlik yapmaya calisarak kendi vatandaslarini kirpmaya calisir dikkat et! Avrupa git maddi durumun varsa,hayatini kurtar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rocky9 R kullanıcısına yanıt
    Soruyu sorarken aklımdaki düsünce buydu zaten, ama nasıl bir yol izleyeceğim hakkında bir bilgi toplayamıyorum internetten zaten okullarımızda rehberlik servisi yeterli oturum yaptığıda tartısılır, merak ettiğim nasıl bir yol izleyebileceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Oturup sınavına çalışıp iyi bir üniversite kazanacaksın, bu kadar basit. Boş işlerle uğraşma

Turkiye disinda, dunyaca bilinen ve takdir goren, en iyi nitelikli okullar da okumak size gore bos isler mi?
  • arkadaşlar yurtdışında okumak için şirket falan mı bulacaz nasıl oluyor o işler?
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Merhaba Dr. eneox,

Ben İtalya Torino Politeknik Üniversitesini öğrencisi ve temsili olarak öneririm eğer ingilizce olarak Mühendislik ve Mimarık okumak isterseniz. Program 3 sene Lisans programı + 2 senede Master programını

yapma hakkınız var.

Okul Devlet okulu oldugundan yıllık parası gerçekten çok uygun(500Euro) eğer bölüm, okul ve şehir olarak size uygunsa lütfen özelden bana ulaşın ve size daha detaylı geniş bir bilgi sunabilirim. :)

Herkese bol şans arkadaşlar.

Can Özyağmurlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.