Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşım ne suyu ne elle tahareti...

elektrik süpürgesi icat edildi haberiniz yok mu sizin...

işin bitince hortumla çektiririm ne var ne yok...

hele bir de vakum gücü yüksekse barsakta olanı bile çekiyor...

mis gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Benim öğrendiğim

- Kabası varsa tuvalet kağıdı ile al

- Bol su ile elinle arkanı iyice yıka

- Tuvalet kağıdı ile kurula

- Elini sabunla iyice yıka

İşte bu , iyi aile terbiyesi almış insan kendini belli ediyor
  • Ya ben taharet musluğu ile makatı hedef alıyorum ne elime gerek kalıyor ne de peçeteye. Amma tartışma olmuş.
  • Yalnız bazı yorumlar adama kahkaha attırtıyor. Konu çok boktan ama efsane olmuş.
  • medikalcilerden 100lük ameliyat eldiveni alıyorsunuz 10TL'ye, tanesi 10kuruşa geliyor. her tuvalette bi tane kullanıyorsunuz. böylelikle el sürmemiş ama temizliği de ihmal etmemiş oluyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ya ben taharet musluğu ile makatı hedef alıyorum ne elime gerek kalıyor ne de peçeteye. Amma tartışma olmuş.

Aynen ben de taharet musluğunu makat deliğine göre ayarlıyorum tam, yaklaşık 5 dakika boyunca elimi değmeden sadece suyu tutuyorum, peçeteyle kalite kontrol yapıyorum, pislik yoksa kalkıyorum.

Elimi asla sürmem.

Yabancılar ise peçete ile kabasını alıp duşa giriyorlar.
  • Ulan duş alınca ne değişiyor? Bizim gavur yalakları da hemen savunmaya geçmiş. Sen bana şunu söyle sabah sçtığında iş yerinde okulda vs. akşama kadar kıçında b.kla geziyon mu gezmiyon mu?
  • Kokmadıklarını kim söyledi.
    Parfüm vb. harcamalarına bakın anlarsınız durumu.
    Bizzat şait olduğum sadece bu sebeple, çok fazla eşinden ayrılma ve mutsuzluk var Avrupa ve Amerika'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYR -- 27 Aralık 2016; 9:28:54 >
  • Eskiden pecete mi varmış. Biraz araştırın o avrupalı dedikleriniz temizlik adabını bizden ögrendiler. Parfümü neden bulmak zorunda kalmışlar araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fromhellhound

Şöyle durum var , alaturka tuvaletlerde toto yanakları bir birininden bağımsız şekilde ayrıldığı için pislik kalmıyor.Yani kuru tuvalet kağıdı veya kağıdı azıcık nemlendirip iş görülebiliyor.

Fakat klozette toto yanakları birbirine deydiği için direk çıkmıyor ,dışkı yanak bölgesine sürtünebiliyor.

Ek olarak , onların tuvalet kağıdı bizim ki gibi değil ıslak diyorlardı.

Bu sebepten klozet kullandığımda kenarlığı kaldırırım. Hem bazı klozetler ufak oluyor hem de taharet musluğu tam ayarlanmıyor. Kenarlığı kaldırınca gayet rahat oluyor, hatta alaturka fanı olarak ben bile uzun zamandır alafranga kullanıyorum. Alaturkada sıçrama çok oluyor, alafranga bu taktirde daha sağlıklı oluyor.
  • alito kullanıcısına yanıt
    Tuvalet alaturka ise ne yapacaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekler neden bu kadar pis
  • Konu elini süren kısım ve elini sürmeyen kısım olarak ikiye ayrılmış. Sadece taharet musluğu ile nişan alıp deliğe ateş edenler olarak bence çok tatlıyız
  • Zorlayip cikmayan bi kakam vardi bende elimi sokup cikarmistim köyde
  • Stallone'nin filmi aklıma geldi istiridye kabuğu

Temizlik suyla olur sonrası kimyasal ile birlikte sabundur.
    Evde temizlik yaparken yada bulaşık yıkarken su kullanmıyormuyuz? Aynı şey değil diyenler yazmasınlar lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

Sadece su ile temizlendigini mi duşunuyosun,sabunsuz? Öyleyse tuvaletten çikinca elini de sadece suyla yıka asıl temizlik buysa

onunda ölçüsü var.. hani elin yağlı olduğunda kayar sabunlarsın o kayganlık gider ve dersinki temizlendi ellerim.. işte makat kısmını sabunsuz avucun içi ile bol suyla yıkadığında 3-5 defa artık kayganlığın gittiğini anlıyorsun.. buda onun temizlik ölçüsüdür..

• Arkadaşlar cahil cahil konuşmayın yok pis kalmış da yok öyle yok böyle. Taharetsiz olmaz. Asıl taharet almayan pisliktir. Kimseyle tokalasmam diyen arkadaşa da soruyorum. Vücudun doğal florasi diye birşey var. Sen elini durmadan yikarsan doğal floran yok olur yani derideki doğal bakterilerin. Bunlar yok olunca da zararlı bakteri yerleşip cild lezyonlarina sebep olur. Yani temizliğin çok fazlası da zarar. Titiz triplerine girmeyin burda.
  • Arkadaşlar Avrupa'da yaşamış biri olarak söylüyorum. Tuvalet konusunda gerçekten bizden daha pisler, totolarını yıkamadıkları için o bölge muhtemelen leş kokuyodur gerçekten. Ama dürüst olmak lazım, ortalama bir Avrupalı ortalama bir Türk'ten çok çok daha sık duş alıyor (büyük çoğunluğu istisnasız her gün duş alıyor). Dolayısıyla orada yaşadığım 1 yıla yakın süreçte tek bir defa bile ter kokan Avrupalı tanımadım. Buradaysa maalesef sokakta yanından geçtiğiniz her 10 kişiden 4'ü, 5'i leş gibi ter kokuyor; kadınlar bile (zaten internette Türklerle ilgili sohbetlerin pek çoğu eninde sonunda ter kokmamıza geliyor). Yani nasıl bizim tuvalet temizliğimizin onlardan çok daha üstün olması bizim süper temiz bir millet olduğumuzu göstermiyorsa onları da totolarını yıkamıyorlar diye "leş gibiler" diye yaftalamak yanlış olur.
  • levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Kardeş entel dantel demişsindie hijyen girince entellikle ilgisi yok elle pislik temiZlenmez 3 kat peçete kullanırsın hacetini giderince kabasını ne var ne yok alırsın sonra bir güZel maşrafa ile yıkarsın tekrar kurularsın imanın şartı temilizliktir entellik dantellik arama elinle avuçlayıp yıkarsan tırnağın arasına pislik girer eliniZden kabuklu fındık bile yenmez be eskiden belki yoktu dedemiZ nenemiz atamız kullanamadı ama olsa kullanırlardı eski zamanlarda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 27 Aralık 2016; 10:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinle taharet almadın diyelim malum bolgenin temizligine nasil guveniceksin oturduğun yerlerde kokusu kalir hocam siz napiyosunuz elinizin temizliginden emin olabilirsiniz bir kac defa yikiyarak ama malum bolgeden susuz temizlikle nasil emin olucaksiniz merak ettim cidden
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.