Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tırnaklarını hep kısa tutarsan elinide her daım
    Bol sabunlu suyla yıkarsan hiç bir şey olmaz kardeşim

Ben soruyum kağıt para tutuyorsunuz
    Adamın kendi kıçından dahamı az mikropludur sence
    Diğeri kendi vücudun banyo yaparkende yıkamıyormusun
    Kıçını olayı öğle düşün
    O yüzden el tırnaklarınızı kısa kedik temiz tutmalısınız
    Burda bütün püf noktası el tırnaklarında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Aha benim önceki mesajımda bahsettiğim hayalini kurduğum fırçalı su olayı

Allahım aklıma muktedir ol ne konulara cevap yazıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her gün dus almak nasıl bir bahanedir ya bu adamlar da senin benim gibi günde 8 saat çalışıyorlar haftasonlari yeri geliyor arkadaşlarında kalıyorlar. Mesaide sicmiyor mu bu adamlar?

Bu ülkeye dair tek sevdiğim şey taharet musluğu. Bugün bu ülkeyi terk etmiyorsam %50 ailem %50 taharet muslugudur sebebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardarulez -- 27 Aralık 2016; 8:10:56 >
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    rahatsızlık duymuyorsanız sorun yok. Günde birden fazla gidenler için söyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha foruma tuvalet eğitimi gerekli Taharet almazsan kurt olur, pişik olur, tahriş olur, akar, kokar ıyk pislik herifler. Küçükken bende almıyordum iğreniyordum fakat sonra çok kötü koktuğunu farkettim ve birgün çok fena pişik oldum sonra aklım başına geldi.
  • "Ben heme hemen hiçbir zaman tuvalet kağıdı kullanmam"

kısmından sonrasını okumaya gerek bile görmedim birde milletin kokup kokmadığını merak etmiş
  • Adamlar günlük duş alıyor ve haliyle iç çamaşır değiştiryor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

Benim öğrendiğim

- Kabası varsa tuvalet kağıdı ile al

- Bol su ile elinle arkanı iyice yıka

- Tuvalet kağıdı ile kurula

- Elini sabunla iyice yıka

TAM olarak olay budur.
  • Biz ki , Mısır tarlaları arasında jilet gibi keskin Mısır yaprağını tuvalet kağıdı neslin torunlarıyız ..

• Elimi sürmem. Lazımsa taharet musluğu ile suyu tutarım sonra peçete ile artçı saldırıları taparım ama genelde sırf peçete kullanıyorum ta ki son peçetede bir şey kalmayana dek

Ayrıca şuana kadar hiç bok kokan birine denk gelmedim kusura bakmayın ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 27 Aralık 2016; 8:37:07 >
  • valla ben bi kere sormuştum . onlarada biz pis geliyoruz. nasıl el değdiriyorsunuz diye :D sabunun eli tam olarak temizledğine inanmıyolar. ayrıca çokta mis gibiler bizden 2 3 kat :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_trap

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: expektrummatalafus

O değil de klozete nasıl yapıyorsunuz hiç anlamıyorum bir kere hiç rahat değil ve sağlıklı da değil. Ayrıca o g.t sadece taharet musluğu ve peçete ile hayatta temiz olmaz.

gayet sağlıklı.işini görürken öne doğru egilmen lazım.90 derece de olmaz zaten.30 dereceye kadar inicen

Hayır sağlıklı olduğunu iddia edemezsin, uzmanlar alaturka tuvaletin daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar.
    http://www.dailymail.co.uk/health/article-3742997/The-great-sit-squat-debate-idea-fills-horror-squat-toilets-effective-better-health-doctor-claims.html

http://www.sabah.com.tr/saglik/2012/08/07/hangi-tuvalet-turu-bizi-hastaliklardan-korur

Uzmanlar kim? o "uzmanlar" in lafina bakmam ben.bana denekler üzerinde yapılmış araştırma getir.x tane kişi y sure alaturka tuvalet ve alafranga tuvalet kullandı.alaturka kullanan da şu şu alafranga kullanan da şu şu etkiler görüldü sonuç bu...yoksa bende uzmanim kardes.gazeteye yazı çıkaran uzman oluyor

Elinizi sürmüyosunuz mikrop bilmem ne.. Sürme gutü boklu gez.. Eli ile taharetlendiği için mikrop kapan görmedim duymadım varmı..¿ Uzmanlar dediği doktorlar gidip sor bakalım alaturka mı alafranga mı sağlıklı sayın uzman. Senin varmı elinde belge sonuç da alafranga daha sağlıklı diyebiliyosun.

taharet musluğu diye bisey var.onla yakarsin .sonra peçete ile kurularsin olay bu.elini oraya surersen tek kendine değil cevrendekilere de zarar veriyosun.midem kalktı yemin ederim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustus

quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Elini oraya nasil goturebiliyosun abi?

Bu temizlik yöntemini savunduğumdan değil ama elini oraya götürmekte ne var, sonuçta kendi vücudumuz? Takım değiştirmekten mi korkuyorsunuz?

lan olm sana zararı yok ama tokalastigin dokunduğun kişilere var anladin mi? pisliğini de ye o zaman nasıl sa kendi pisliğin

• Hollanda 'ya epey süre gittim , sadece Almanların getirildiği otelde de kaldım. Evet orada tahret musluğu yok , ilk tecrübe edindiğime yuh! demiştim ve aynı şeyleri aşağı yukarı bende düşündüm temizlik ile ilgili . Bence halen doğru değil , ne kadar her gün duş alırsan al sabah girdiğin o tuvaletten akşama kadar kalan kir ve mikrop ne hale getirir düşünmeye de gerek yok. Zaten hamam alışkanlığı - temizlik atalarımızdan geçmiştir bu arkadaşlara.

Ayrıca bu işin doğrusunu yeni öğrenen arkadaşlara tarif edelim ;)

- işini bitir , tahret musluğunu aç biraz da basınçlı olsun
    - iyice yıka , tahreti kapat
    - tuvalet kağıdı ile ilk temizliği yap , baktın olmamış 1.maddeye geri dön ta ki kuruladığın son peçetede iz kalmayana kadar.

! elinizi falan sürmeyin , sabunla o mikrop tam olarak ölmeyebilir. Peçete hem temizlemek hem durulamak için orada.
  • bu ne gay bi konu ya.. gercekten bilinc alti olarak gaylik iceren bi konu, istersem mokla dolasiyim elimi oramw goturmem. siz icinde kalmasin diye parmaginixla filanda yokluyosunuzdur icini bi ulkenin herseyi anca bu kadar rezil olur..

• Yav arkadaş eli sürmeden yapsak olmuyor mu başka yöntem yok mu
  • Buradan da anlıyoruz ki buradakilerin yarısı taharet almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

vay arkadaş türkiyede ne kadar pislik götü b.klu varmış lan.

adam elini nasıl oraya sürersin diyor inanılmaz.

Ne desin mahmutmu desin ? Sen gerçekten elini oraya sürdükten sonra elini yıkayınca temizlendigini düşünüyorsun güzel kafaymış güle güle kullan.

Bana tokalaştıktan sonra, kardeş elimi kullanarak darbeler eşliginde makat bölgemi temizliyorum dersen orda elime bakarak kusarım herhalde burda fazla etkisi olmuyor.Eskiden nasıl temizliyordu diye argüman sunmuş bir arkadaş bu yapılan şeyin dogrulugunu ispatlamaz.

la olm siz rahatsız mısınız? eller sabunla yıkadıktan sonra bile temizlenmiyorsa eğer sizin o yıkamayıp sadece peçeteyle sildiğiniz g.tünüz bakteri ve mikrop barındırma merkezi olmuştur o zaman. bi de araplar pistir falan derler şu pisliklere bak forumun yarısının donu resmen b.k içinde

edit: bu arada ben de elimle darbeli matkap olayı yapmıyorum. normal peçete ile iyice kabasını alıp temizedikten sonra tuvalet kağıdını 3-4 kat yapar iyice ıslatır en az 2-3 defa silerim taa ki bir şey gözükmeyene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 27 Aralık 2016; 9:4:44 >

• El sürenlerin hoşuma falan mı gidiyor bilmiyorum ama pandoranın kutusu değil bu su tutsanız biraz biraz da peçeteyle temizleseniz yeter. Elle masaj yapmak neyin kafası
  • Okuma, yazma sıfır. Bahsettiği şey ağzından akıyor resmen. Okuduğunuzu anlamıyorsanız cevap s.çmayın.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.