Şimdi Ara

Yabancılar teharet musluğu olmadan nasıl pis kokmuyor (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
16
Favori
151.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Beyler ya aklınız almıyor ya da yaşınız ufak.

Suyla taharet alınır. Elinle makat bölgesini iyice temizlersin. Sonra elini sabunla güzelce yıkarsın. Olay budur yani. ASIL TEMİZLİK BUDUR. İşin doğrusu budur. Bunda utanılacak bir şey yok.

Sadece peçeteyle o işi gören adamın kıçında kurt yuva yapar.

En temiz yolu taharet değil.

Zaman ve imkan sorunu yoksa tuvalete sabahları duştan önce çıkıp sonra duş almak en iyisi. Tabiki de taharet almadan kalkmak pisliğie davetiye çıkartır.
  • Ulan eliyle yıkayanlara öcü gözüyle bakanların dilleriyle nereleri yaladıklarıda malum gelip burda hijyen dersi vermesin kimse su varsa su kullanırsın en sonra varsa tuvalet kağıdı kurularsın bu kadar basit
  • RaymonD7 kullanıcısına yanıt
    Bazen cömert olmak gerekir... =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimisbrunn

quote:

quote:

Benim öğrendiğim

- Kabası varsa tuvalet kağıdı ile al

- Bol su ile elinle arkanı iyice yıka

- Tuvalet kağıdı ile kurula

- Elini sabunla iyice yıka

Forumun en hararetli tartışmalarından olarak forum tarihine geçti sanırım bu konu. Her şeyi bıraktık götümüzü nasıl temizleriz, en doğrusu nedir diye tartışıyoruz.

İki grup var.

- Elini kullananlar. Yukarıdaki örnekte yazdığım. Ayrıca alafranga tuvalette yapıyorum bunu. Alaturkada ise zaten yapmak zorundasın. Herkesin dediği gibi sol el.

- Elini kullanmayanlar ise alafrangada su tutup, peçete ile siliyorlar pislik kalmayıncaya kadar. Kimi hiç su kullanmıyormuş, çok şaşırdım. Nasıl rahat ediyorsunuz anlamadım. Alışkın olduğunuzdan farketmeyebilirsiniz ama su kullanmadan tam temizlik olmuyor. Su olmadığı zaman tuvaletten çıkınca aklım götümde kalıyor la benim, öylesine rahatsız oluyorum.

Elini kullanmayanlar ve kullananlar herkes birbirine pis gözüyle bakıyor şu an. Bunda hepimiz hemfikiriz sanırım. Karşılıklı pisleşiyor şu an millet.

Olayı müslüman-ateist durumuna getiren bile olmuş. Şaka gibi. Ne alakaysa anasını satayım.

Bugün elimi kullanmadan, sadece tazyikli su tutup sonra tuvalet kağıdı ile sileceğim bakalım düşündürdüğünüz kadar temiz hissedecek miyim? Hissetmezsem sol elim yine oraya gidecek.

Ayrıca arkadaşlar doğru söylüyor. Telefonda, dokunduğunuz bir çok yerde daha çok pislik vardır. Her telefona dokunduğunuzda elinizi mi yıkıyorsunuz? Yemeklerden önce ise zaten yıkamak zorundasın, bunu bilmeyen yok sanırım. Yoksa yıkamadan mı yemek yiyorsunuz?

Neyse bakalım. Bugün deneyeceğim. Eğer pis hissedersem ben de küfrederim söyliyim.

Az önce denedim, tuvaletten yeni çıktım. İlk tecrübemi yazayım.

- Sıçtım, evet sıçtım.

- Tazyikli su tuttum bol bol, el müdahalesi yok.

- Suyu kapatıp bir kaç parça tuvalet kağıdı ile temizlemeye başladım. Pislik gelmeye devam etti.

- Tekrar tazyikli suya başvurdum iyice tuttum.

- Kapadım suyu, tuvalet kağıdına daha az ama pislik gelmeye devam etti. O an bir güzel sövdüm size.

- Tazyikli suyu açıp sol elle müdahale ettim.

- Tuvalet kağıdı tertemiz.

Oysaki ne umutlarla girmiştim.

Bende sizin yöntemi yapinca altima sicmis gibi oldum sonra peçete muslukla guzelce Halettim. Demek aliskanlik meselesi kim neyi biliyorsa o temiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Biri de dememiş ki kokmadığını nerden biliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belarius

bu ne gay bi konu ya.. gercekten bilinc alti olarak gaylik iceren bi konu, istersem mokla dolasiyim elimi oramw goturmem. siz icinde kalmasin diye parmaginixla filanda yokluyosunuzdur icini bi ulkenin herseyi anca bu kadar rezil olur..

Toto benim el benim. Olursamda aktifinden olurum. He ellediğinde için kıpraşıyorsa o senin meselen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya bak hele
    elimle darbe yapasım geldi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

bir gün koreye japonya ya ya da tayvana yolunuz düşerse

ısıtmalı şu tuvaletlerden görme ihtimaliniz yüksek

adamlar tuvaletin bile teknolojik yapmışlar

bu video daki tuvaketin biraz daha mekaniğini gördüm ama yine bir sürü düğme vardı ve ısıtmalıydı

oturdunuz mu zaten kalkmak istemiyorsunuz bir de yurt dışında böyle bir şey bulmak gerçekten çok mükemmel bir şey. Çünkü taharet musluğu yoksa ardından hemen duşa giriyorum. Dışarı çıkacaksam ve uzun süre gelmeyeceksem olmasa bile tuvalete gidip yapmaya çalışıyorum.

ilk defa bu aletle tanıştığımda dedim şu düğmeleri ne işe yarıyor. Düğmenin tekina bastım 1:34 deki o cam da yoktu. Direk o su tavanı sırılsıklam yaptı. O kadar tazyikli.

Su o kadar tazyikliyse gtünde bir delik daha açar o.

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

Ulan eliyle yıkayanlara öcü gözüyle bakanların dilleriyle nereleri yaladıklarıda malum gelip burda hijyen dersi vermesin kimse su varsa su kullanırsın en sonra varsa tuvalet kağıdı kurularsın bu kadar basit

O değil de şimdi cidden düşündüm, dillerimizin deydiği bedenlerin sahibi de eliyle yıkamıyorsa o tarafları

• quote:

Orijinalden alıntı: AnılReyiz

Oraya elini goturenler varmis simdi internette baktim dehsete dustum. Aileniz nasil tuvalet terbiyesi verdiyse yaziklar olsun hepinize. Bundan sonra turkiyede kimseyle tokalasmayacam yemeklerimi de temiz yerlerden yemeye calisicam daha da bu nedir ya arap misiniz birader

Benim çok akıllı kardeşim. Orası sol el ile yıkanır. Tokalaşma ise sağ elle yapılır.

• Yaw kaç kere dedim dışarda çiğ köfte yemeyin diye şimdi anladınız adam kıçını avuçlayıp sonrada sizin köfteyi yoğuruyor suya sabuna dokundumu orası meçhul
  • Sadece peceteyle temizleyip sonra banyo yapmayanlar elle kadar temizleyen kadar igrenctir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyoner1

Ortadaki ile temizlik yapılıyor

Ha sunu ariyordum adamlarda ikinci klozet benzeri sey var orasi yikama yapiyor bizde ise alafrangalarda ortada musluk var. Suyla yikamadan o bolgeyi disari cikmayin ayilar Yok islak medilmis vs la oglum igrencmisini nesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 27 Aralık 2016; 12:54:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuya girip bakayim dedim ama bu kadarini beklemiyordum. Anneniz babaniz ogretmenis iste, bu tarz seyler ne kitapta yazar ne de okulda ogretirler. Sonra iste boyle ulu orta konusulunca rezil olursunuz.

Gencler kisaca anlatayim bari sacma sapan konusmayi kesin.

taharet muslugundaki taharet kelimesi muslugun yapisindan degil, yapmaniz gereken olayin adidir.

Gecmise gidelim, o zaman be alafranda vardi nede tuvalet kagidi. İnsanlar comelip s.car sonra sag eliyle tastan su dokup sol eliyle de k.cinin yikardi. Buna makatta dahil. Bu hala boyle yapilir. Eger yaninizda pecete yoksave aniden pecete biterse , b.klu b.klu ortada gezersinizki bazi arkadaslar bunun elle yikamaktan daha mantikli oldugunu soylemis.

Herneyse, yillar gecmis alafranga diye tuvalet tipi cikmis, demisler birde tazyikli musluk koyalim elle temizlemeye gerek kalmasin daha hijyenik olsun. İyikide demisler. Artik tuvalete girip s.ctiktan sonra tazyikli su acilir bir guzel g.t yikanir ve pecete ile kurulanir. Tahareti el degil musluk yapar bundan musluga taharet denmis

Simdi o igrenc diyen arkadaslar, dedeleribiz yasiyorsa gidin sorun nasil yapiyordunuz diye. Eger yapmadiklarini dusunuyorsani hepinizin dedesi b.klu b.klu gezmis demektir.

B.k tabiki igrenc birsey ama insan kendinden de igrenmez. Kocaman adam olmussunuz k.cinizi nasil temizleyeceginizi bilmiyorsunuz. Ama bu sizin sucunu degil buyuklerinizin sucu.

Hic olmazsa suralari okuyunda ogrenin. İgrenmeniz gereken cok baska seyler var.

• Bir seferinde yurt dışında bulgaristan ve yunanistanda bisiklet turu yapmıştım tuvalet olan yerler aynı zamanda banyo oradaki kişilere sorduğumdada wc den sonra direkt duşa girip çıktıklarını söylediler. Çokta mantıksız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viagara Şelalesi

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Kolay mi derken? Insanlar sokakta iliskiye gireyim diye dolasmiyor. Takildigin mekanlarda kaldigin otelde yada bulundugun yerdeki gece kuluplerinde tanistigin birisi ile o anki yakinlasmana bagli. Iki tarafinda memnun oldugu 1-2 saat sadece.

Burada dininiz sizi zina, yasak, gunah, haram gibi kaliplara soktugundan buyumus gozunuzde. Seks ihtiyactan ote sadece evli ve esi olanlarin gerceklestirebilecegi bir aktivite gibi geliyor. Birde o.. olmus sevgililer yapar mantigindasiniz.

Konu sahibine sormuştum

Benim mesajimi alintilayip

• quote:

Orijinalden alıntı: Pcnet1907

Ulan eliyle yıkayanlara öcü gözüyle bakanların dilleriyle nereleri yaladıklarıda malum gelip burda hijyen dersi vermesin kimse su varsa su kullanırsın en sonra varsa tuvalet kağıdı kurularsın bu kadar basit

noktayı koymuşsun üstüne laf yok
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    sonra "oramı nasılda su kullanmadan temizledim pis cahiller, su kullanıyorlar" diye tamamlanması gerekir bu yazının. kardeşim su olmadan ancak temizlediğini sanırsın. hele kuru dışkıya kağıt hiç olmaz. ıslak mendillede sadece sıvarsın. şimdi git banyoya adam akıllı sabunlan. sonrada su kullanmaya başla. eninde sonunda sende doğru yolu bulacaksın evlat.

• Konuya bak.Soruya bak derde bak.
  • Siz bu konuyu popüler yapmayı nasıl başardınız ya?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.