Şimdi Ara

Yağ Değişimi Ve 10/60 Yağ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
32.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EKE58

Şöyle ki bu ses lifterin kendisini ayarlayamadığına delalet. Yabi hidrolik iticilerde sorun var. Normal subap sisteminde subaplar ayarsızken çalışmada sorun olur, çekişi düşer, yakıt artar. Lifter sesi de bir ayarsızlığa işaret olduğu için bu problemler görülebilir.

Bu arada şunu da söyleyeyim bir arkadaşımın 2000 model polosunda gaza basıldığında çok enteresan bir motor sesi olduğuna şahit olmuştum araba daha 100 bindeydi ve çok temiz bir araçtı. Bu motorların sesi böyleymiş sanırım. Ciğerli hatta ciğer yırtılması gibi :)

Yani evham da yapmayın fazla. Adam gibi bi ustaya gidip gerçek sorunun sebebini öğrenin bence

Çekişte sorun yok tek sorun ses başka hiç sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birine aracım 2002 lupo demişsin diğerine 1997 polo. Polonun yağ önerisini sana yolladım ben zaten. 10-60 yağ kullanım kılavuzunda önerilen yağlar arasında. 10-60 kötü bir yağ değil, kim korkuttu seni bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda önerilen yağlardan korkma. Ses yapıyor falan konularına gelince bence kafaya o kadar takmışsınki halüsünasyon görüyor olmalısın. Kullanım kılavuzu sana hangi spec, hangi viskozite aralığı falan hepsini söylüyor. Burda boşa dil döküyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Birine aracım 2002 lupo demişsin diğerine 1997 polo. Polonun yağ önerisini sana yolladım ben zaten. 10-60 yağ kullanım kılavuzunda önerilen yağlar arasında. 10-60 kötü bir yağ değil, kim korkuttu seni bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda önerilen yağlardan korkma. Ses yapıyor falan konularına gelince bence kafaya o kadar takmışsınki halüsünasyon görüyor olmalısın. Kullanım kılavuzu sana hangi spec, hangi viskozite aralığı falan hepsini söylüyor. Burda boşa dil döküyoruz...

Lupo yu satalı 2 hafta oldu yeni aldığım araba bu 97 polo

• Selam arkadaşlar,

Sizler için yağ testi videosu hazırladım.
    Kullanılmış ve sıfır durumlarında akışkanlıkları nasıl oluyor izleyin.

https://youtu.be/RkKdATq2xuw
  • mertimsi M kullanıcısına yanıt

5w40 denediniz mi hiç?

• mertimsi M kullanıcısına yanıt

5w40 varken 10w60 nasil eklesin:)) boşaltip yeniden doldurur kullanirsin kizartma yaği değil motoru zorlama ramparlar da kirarsin demedi deme..

• 3000 km'de 1 lt eksiltme için ben de 1.25 fiestaya 10w40 yerine 10w60 liqui moly denemeyi düşünüyorum. Aracın kitapçığında 10w40 kullanılabilir yazıyor, Antalya zaten çok sıcak 10w60'da sıkıntı olmaz inşallah hem de tam sentetik.

• 5w40 veya 5w50 deneyin 10w60'a koymakta abartı olmuş. Belki de sahte yağlardan yağ eksiltmesi yaşıyorsunuz ama haberiniz yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.