Şimdi Ara

YAĞ LAMBASI YANDI SABAH ÇALIŞTIRDIĞIMDA ACİL LÜTFENNNN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün sabah aracımda yağ lambası yandı ve 3 sny sesli ikaz ardından söndü ve tüm gün yanmadı ve bugün yine yandı ve 3 sny sesli ikazın ardından yine söndü,

yağ seviyesi yağ çubuğunun ortalarındaydı ve yağ azalmıştır diye düşünerek yarım litreden biraz Fazla (700 ml) civarı yağ ilave ettim.

sorun yağın eksilmesindenmidir yoksa yağ basıncı mı düşmüştür?

yağ durumu temiz ve değişim 7,000 km önce oldu*

1,4 otomatik vites 2005 model volkswagen polo 151. bin de.

şimdiden tşkler.
     YAĞ LAMBASI YANDI SABAH ÇALIŞTIRDIĞIMDA ACİL LÜTFENNNN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluekinq -- 4 Nisan 2015; 13:38:19 >

• yağ eksilmiş olabilir yağ basıncı düşük olabilir yağ filtresi tıkanmış olabilir araba alttan yani şanzımandan yağ kaçırıyor olabilir
    bunu en iyi sanayide veya yetkili serviste anlarsınız
  • yağ pompan gidici olabilir değiştirin bence.
  • Yarısı kaldırıma parkedildiyse, yüksek eğimde de yapabiilir. Bir defasında benim Chevrolet de yapmıştı, sonra hiç yapmadı.
  • Ciddi sorun olabilir bütün motor gidebilir ama 7.000 km önce değiştirdiğine göre hata olmuş olabilir servise git

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sanayiye gittim yağ basıncı ölçen alet ile ölçtük 2 den başladı 1.5 da sabit kaldı ölçen alet,

ustanın dediğine göre sıkıntı yok basınçta dedi tam müşiri değiştirecekken müşürün ordasindaki delik tıkanmış pis gres yağı gibi bir madde ile dolmuştu içini temizledik geri taktık ama benim bildigim yağ basıncı 3 civarında olması gerekmiyor mu ?
  • Aracın denge bozukluğundan olabilir. Düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • filitreden kaynaklanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.