Şimdi Ara

yağ veya su kaçağı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bugün farkettim aracın altından yağa benzeyen ama kokusu ve kayganlığı olmayan bir sıvı damlıyor sorun tam olarak ne olabilir. Aracım 2010 getz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tadı şekerli geliyorsa sudur.

• aracın damlama yapan kısmı fotograftaki gibi

• Direk yağida olabilir.? Kecelerden filan mi kaciriyo acana

• Şanzıman yağı olmalı, aks keçesinden sızmış. Sağda yeni gibi görünen aks körüğü ne zaman değişti? Eğer birkaç gün önce falansa belki montaj esnasında dikkat edilmemesi yüzünden keçe sızdırıyor olabilir.

Eğer şanzıman yağı ise ve keçeden kaçıyorsa çok tehlikelidir dikkatli olun. Azalan şanzıman yağı şanzımanda geri dönüşü olmayan hasara yol açar, sonradan yağı tamamlasanız ve bir sorun hissetmeseniz bile kısa süre sonra dişliler, senkromeçler alarm vermeye başlayabilir. Daha önemlisi ve tehlikelisi bu yağ fren diskine kadar ulaşırsa ulaştığı yöndeki tekerlek fren yapmayacaktır. İhmal etmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 24 Mayıs 2020; 5:10:31 >
  • sarkihalindekal kullanıcısına yanıt
    Ne zaman değiştiği ile ilgili bir bilgim yok aracı 5 ay önce almıştım. En yakın zamanda bir ustaya göstereceğim. Bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JerryC kullanıcısına yanıt
    Direksiyonu çevirerek o bölümün resmini çekerseniz daha iyi olur daha net nereden geldiği anlaşılabilir . Gerçi lift üzerinde kontrol edilmesi her zaman daha iyidir. Yağ ve su seviyesini kontrol edin bayram sonrası geçiştirmeden götürün bir gösterin hocam, Hayırlı bayramlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banyo sıcak su sorunu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Buji de Su Toplanması Sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.