Şimdi Ara

Yağ yakıcı faydasını görenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yağ yakıcının faydası olan var mı ve olupta ne zaman, ne sıklıkla kullanılır?

• Ve yağ yakıcı ile birlikte protein tozu kullanılır mı?
  • Genelde definisyon dönemlerinde antrenmanlarıma ek kardiyo yaptığım için yağ yakıcı kullanırım.Protein tozu,bcaa,glutamine vs ile harmanlarım hiç bi sıkıntı yok.
    Amacınız nedir başta bu önemli?
    Diyet modunda değilseniz etki göstermiyor emin olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtbrk58 -- 21 Şubat 2014; 10:01:44 >
  • karnitin falan alacaksan boşa alma, cla falan işe yarar belki.
  • Cardio programınız sağlamsa yağ yakıcı kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

Ayrıca bilinçsiz olarak tüketilen yağ yakıcı ve performans arttırıcılar vücudu olumsuz etkilemektedir.

Yakın zamanda salondan bir arkadaşımı carnitine ve creatin tozları yüzünden kaybettim.
  • (metabolizmayı hızlandırıcı) termojenik yağ yakıcıların faydasını gördüm: zaman zaman & periyodik olarak hydroxycut hardcore,lipo6,animal cuts hatta hardline burner kullandım,yanında istikrarlı bir şekilde (bırakmadan üşenmeden) kardiyo ağırlıklı antrenman,düzenli beslenme ile gözle görülür şekilde kilo verdim
    bu anlattıklarım kişiden kişiye ve bünyeye göre değişir,ben olumlu sonuç aldım
  • değişik zamanlarda l-carnitine, cla ve hydroxycut hardcode kullandım. l-carnitine ve cladan fayda göremedim. hydroxycut hardcore kilo verdirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Cardio programınız sağlamsa yağ yakıcı kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

Ayrıca bilinçsiz olarak tüketilen yağ yakıcı ve performans arttırıcılar vücudu olumsuz etkilemektedir.

Yakın zamanda salondan bir arkadaşımı carnitine ve creatin tozları yüzünden kaybettim.

açar mısın biraz
  • Şu an hacim yapmaya çalışıyorum. Ama ygs' den sonra defeniye girmeye düşünüyorum. Yavaş yavaş kardiyo yaparak başlamak istiyorum. Bir yandan hızlı bir şekilde kilo vermek ve kas kaybı olmasın istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Cardio programınız sağlamsa yağ yakıcı kullanmanıza gerek kalmayacaktır.

açar mısın biraz

Tozları hep dozunda kullanıyordu.

Ben doktora gidip kontrol ettirmesini söylüyordum zira en son 1 yıl önce gitmiş.

Sanırım kalp ritmindeki bozukluk ve yorgunluk nedeniyle gece kalbi durmuş.

Bu tozlar protein tozu gibi masum değil, gereksiz ve zararlıdır.

Sanki Roacctuane kullanıyor gibi sürekli doktora gidip kalp ve karaciğer kontrolü yapmak gerekiyor.

Özellikle L-Carnitine vücut tarafından salgılanan bir madde ve fazlası kalp hızını anormal şekilde arttırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 22 Şubat 2014; 9:33:35 >

• JackGhosen J kullanıcısına yanıt
    arkadaşının zaten kalp rahatsızlığı varmış, öyle bir anda çıkmaz böyle şeyler. "carnitine ve creatin tozları yüzünden kaybettim" demek bu ürünler zararlı demek değil.

ben 4 ay günde 80mg (çok yüksek doz) roaccutane + whey-kreatin-amino almama rağmen organlarım tertemizdi.

piyasada satılan karnitinler c vitamininden başka birşey değil. bir işe yaradığı da yok etkilerse psikolojik olarak etkiler

burada supplement avukatlığı yapmıyorum ama insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok şimdi.ciddi hasarlara gelene kadar sivilce yapar, böbreğin zorlandığını hissedersin, tuvalette hissedersin vs.

arkadaşının bilinçsizliğine gelmiş, üzüldüm. dediğin gibi arada tahili yaptırmak gerekiyor. başın sağolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

arkadaşının zaten kalp rahatsızlığı varmış, öyle bir anda çıkmaz böyle şeyler. "carnitine ve creatin tozları yüzünden kaybettim" demek bu ürünler zararlı demek değil.

ben 4 ay günde 80mg (çok yüksek doz) roaccutane + whey-kreatin-amino almama rağmen organlarım tertemizdi.

piyasada satılan karnitinler c vitamininden başka birşey değil. bir işe yaradığı da yok etkilerse psikolojik olarak etkiler

burada supplement avukatlığı yapmıyorum ama insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok şimdi.ciddi hasarlara gelene kadar sivilce yapar, böbreğin zorlandığını hissedersin, tuvalette hissedersin vs.

arkadaşının bilinçsizliğine gelmiş, üzüldüm. dediğin gibi arada tahili yaptırmak gerekiyor. başın sağolsun

Yapacak birşey yok, sağolasın

• bende de en iyi etkiyi ve sonucu hydroxycut hardcore (kırmızı sıvı kapsül) ile aldım,bence piyasadaki en iyi termojenik yağ yakıcı,hydroxycut hardcore'un sticks tozunu da kullandım aynı etkiyi göstermedi,tabii yanında sağlam antenman ve çok düzenli beslenme şart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.