Şimdi Ara

Yag yakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasik 5 aylik bir surede evde her gun duzenli olarak yaptigim mekik ve bazi zamanlarda ekledigim kosma ve sinav sayesinde yasima gore iyi bir vucut elde ettigime inaniyorum

simdi gelelim baslikta yazan konuya yani suan icin kafami mesgul eden soruya

simdi bu duzenli program sayesinde guzel bir kol kasi yaptim burda sorun yok karin kaslarina gelirsek dokundugum zaman karin kasi oldugunu hissediyorum kendimi zorladigim zaman baya da belli oluyor ama karin bolgemde biraz yag oldugu icin gozukmuyor

okudugm kadariyla bolgesel olarak yag yakmak diye bir sey yok vucut bir butun olarak yag yakabiliyor bu benim icin bir sorun degil kol ve diger bolgelerde pek bir yag olmadigi icin yaptigim haraketler sanirim direk olarak karin bolgesini etkileyecektir

Bu isi bilenlerden bana yag yakmak icin bir program hazirlamalarini istiyorum

Suan yapabilecegim aktiviteler kosmak ve bisiklet surmek yaklasik 2-2.5 ay sonra bu programa yuzme de ekleyecegim
    gunde ne kadar sure kosup ne kadar sure bisiklet surmemi tavsiye ediyorsunuz? forumda bu konular hakkinda bilgili kisiler var bu yuzden burdan yardim alabilriim diye dusunddum

daha once actigim konularda bazi kisiler bu yaptiklarimin kizlar icin oldugunu soyleyip dalga gecmeye calismislardi burda belirteyim bu yaptigim seylerin kizlarla alakasi yok. Aslinda olabilir de ama kafamdaki en buyuk etken o degil benim daha cok bu seyleri yapmam simdiden gelecek icin aldigim onlemlerden biridir. 25 -30 yasima geldigimde baska kisiler gibi gobegimin benden 2 metre onde gitmesini istemedigimden ve yine saglik acisindan ben kendime dikkat ediyorum
    o yuzden dalga gecmeyin

YAS:16
    BOY:1.79
    KILO:61
    internetde buldugum bir sitede vucuttaki yag orani hesaplamak icin bir yer vardi
    oraya gereken bilgileri girdigimde vucuttaki yag orani %13 olarak cikmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstngsrule88 -- 31 Mart 2008; 3:03:41 >

• Bence o oranlara inanma senin gibi aynı özelliklere sahip olan adamlar girerse o oranları aynı seninki gibi özellikler çkacak e hani bunun kişisel özellikleri.
  • yağ oranı internetten hesaplanmaz bir eczaneye gidip analiz yaptırman lazım. %13 de fazla bir oran değildir profesyoneller bile %5-6 nın altına inmezler o da yarışma döneminde. Yağ yakmak için kalp ritmini hızlandırman lazım o da orta seviyeli bir tempoda 45 dk yeterli.
  • %13 normal bir insan için gayet iyi. Profesyonel sporcular %10'un altındadır (Emre Belezoğlu istisna :D) ama bence %12-%13 gayet iyi oranlar. Sen yinede o siteye güvenme, ya bir spor salonunda kıskaçlarla yada eczenede ölçtür oranını.
  • bence o kilo sana normal hatta en ideal kilo boyunda güzel hiç kendini kasma zamanın akışına bırak ama illaki yağ yakmak istiyorsan bisikleti gün içinde sürebilirsin ama koşu akşam yemeğinden 20 dk sonra yapmaya başla
  • Yağ dokusundan atar ve toplar damar geçmediği ayrıca kılcal damar sayısı az olduğundan yağlar vücudun enerji ihtiyacını karşılayan ilk besin deposu değildir yağları yakmak bu sebepten dolayı zordur. Bu yüzden disiplinli çalışma isteyen bir çalışma yağ eritmek.
  • Vücutta yapların son terkettiği yerler karın ve bel bölgeleridir. O yüzden oraları sona kalır. 45 dk tempolu koşu(haftada 3-4 gün), doğru beslenme ve mekiğe devam. 5-6 ay sonra karın kasların gün yüzü görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 KMDE YARIM LITRE SU EKSİLTME
    10 yıl önce açıldı
    Conta yakan, su eksilten motor..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hızlı adımlarla yapılan yürüyüşün koşmadan yağ yakma açısından daha yararlı olduğunu söylüyorlar. Havalarda ısındı hergün 45-60 dk hızlı adımlarla yürüyüş yapılırsa çok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.