Şimdi Ara

YAHUDİ MALI BOYKOT, YERLİ VE TÜRK MALI TÜKETİMi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kimimiz belki kızacak kiminiz belki mantıksız görecek.
    Ama ben artık mümkünse yerli ve tüek malı kullanmaya, yoksada en azından yahudi malı almamaya karar verdim.

Bunun çeşitli sebepleri var.
    & Biz birbirimiZi yerken yahudilerin birbirine destek olarak büyüdüler biz niye dedteklemeyelim kendi insanımızı

& İthalatın azalmasını sağlamak.
    & muhafazakar bir düşüncede filistinde yaşananların veya israilin yaptıklarını kendimce protesto edip engellemek
    & yerli ve milli mallara destek olmak
    & ayrıca reklamlar ve marka bilinirliliği nedeni ile pahalınürünlerin alternatifine daha az para vermek yönünden de tasarruf da sağlıyor.

Benim tüketim tercihlerim aşağıdaki gibi değişti. Sizde yazın bilelim bilgilenelim destek olalım.

Sensodyn - bitki özlü yerli yada yahudi olmayan ürünler

Prima yerine - molfiz

Gilette - arko ve derby ürünleri

Eti - ülker torku şölen vb

Algida - maraş dondurma yada golf ürünleri

Fanta cola - yerli öarka gazoz ayran şalgam

İnanın bu tercihleri değiştirdiğinizde hem türkiye hem müslümanlık hemde siz ve cebiniz kazanmış olacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• prima yerine molfiz-molfiz yahudi ismi

eti yerine ulker hmm. ulker etiden daha yahudidir.

coca cola yerine pepsi diyeydin en azindan.

ayrica her firsatta cumhuriyete ve turkluk degerlerine karsi olanlarin urunlerini kullanmak yerine yahudi urunlerini kullanmayi tercih ederim. filistin gibi turk dusmani olanlara en kucuk yardimim olmasini istemem.
  • Kolayı döktüm çöpe eyvallah yarın bir şişe daha alıp dökeceğim çöpe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmla hataları için kusura bakmayın düzeltilecektir. Saygılarımla.

• Ülker alacağıma yavudilere bağış yaparım daha iyi

• Niye yahudiler özellikle?

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de epey ticaret yapan yahudi var.Ben hiç şikayet eden de duymadım yahudilerden.

Ayrıca müslümanlıktansa yahudiliğin kazanmasını tercih ederim.

İsrail'in devlet politikasını sevmezsiniz ayrı ama bunu tüm yahudilere mâl edemezsiniz.
  • Patlatım bir kola, arkasından da eti'nin kekleriniden iki tane. Oh bee. Yaşasın yahuvinın kardeşleri. Yaşasın ulu illumanti. Yaşa yücelerin yücesi yahviler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 12 Kasım 2016; 22:15:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Kolayı döktüm çöpe eyvallah yarın bir şişe daha alıp dökeceğim çöpe

Kardeş bu sadece yahudi malı meselesi değil. Yerli üreticilerimizi desteklemek, reklamlarla yapılan göz boyamalardan dolayı boşa para vermeyip israfı önlemek. İkinci defa kola alıp dökersende israf etmiş olursun yine bizim mantığa ters :)

Bidon kafalıyım zannetmeyin. Şuan telefondan yazdığımdan dolayı çok ifade edemedim ama anlayan anlayacaktır.
    Nicedir bu konuyu açmak istiyordum rahat edemiyordum. İnşallah faydası olur.

Bu arada gerçektwn kalite olarak, sağlık ve sağlamlık açısından almak istediğimiz ürün alternatifsizse yahudi malıda olsa alın tabiki bir şey diyemem. Ama en azından alternatidlere de şans verelim.

Mesela biz bebek için hep prima kullandık ama yerli türk malı molfi varmış eğer bebeğin cildinde kızarıklok yapmazsa kesin ona geçeceğim daha pahalıya bile gelse. Yerli ve türk malı. Sen almazsan ben almazsam bu firmalar nasıl gelişecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam boykot vatandaşla olmaz :d devletler arası ambargo boykot olur. sen ülkene giren malı almayarak ülke içi ekonomine zede vuruyorsun sonuçta onun parası üreticiye ödendi marketlerde yerini aldı :d anca talebi azaltır belki oradan yırtabilir ama çok zor. devletin ambargo koymasıyla yarışamaz bile.
  • O zaman torku.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prima yerine molfiz-molfiz yahudi ismi

ayrica her firsatta cumhuriyete ve turkluk degerlerine karsi olanlarin urunlerini kullanmak yerine yahudi urunlerini kullanmayi tercih ederim. filistin gibi turk dusmani olanlara en kucuk yardimim olmasini istemem.
  • O savunduğun Türk firmaları ne kadar samimi peki, gerçekten niyetleri seninki kadar temiz mi? Senin kadar milliyetçi midir onlar? Fırsatını bulsalar onlar Yahudilere devredecekler zaten. Şunu bilmeni isterim ki, yukarıdaki markaların birçoğu zaten ya ortak ya da satıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

Ülker alacağıma yavudilere bağış yaparım daha iyi

Vatan haini
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Niye yahudiler özellikle?

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de epey ticaret yapan yahudi var.Ben hiç şikayet eden de duymadım yahudilerden.

Ayrıca müslümanlıktansa yahudiliğin kazanmasını tercih ederim.

İsrail'in devlet politikasını sevmezsiniz ayrı ama bunu tüm yahudilere mâl edemezsiniz.

Bakın dünya politakasını amerika belirler amerikaki başkanın politjasını da o başkana bağışda bulunan yahudiler belirler.

Dolayısı ile küresel marka haline gelmiş firmalar dünyadaki zulümlerden de sorumlu.

Bakım fetö bile hilary e 2 milyon dolar bağışlıyor ne için.

Evet düşmanlık yapmak ne için olursa olsun bir müslümana yakışmaz.

O zaman şöyle diyeyim yerli ve milli kendi ürünlerimizi tüketerek bizde destek olalım. İlla yahudı meselesi ile kısırlaştırmaya gerek yok konuyu.

Örneğin konyada insanlar pahalıda olsa torku ürünü tüketir sırf konyalı ve konyaya yatırım yapıyor diye bunun benzeri bir destek verelim bizde millet olarak kendi milletimize

• Microsoft yerine system 404not found deşetedmbilmem meh kullan o zmn artis

• filistin israil olayında ben israili tutuyorum bence onlar haklı.
    bu arada geçen şimon peres ölmüştü filistin başkanı cenaze töreninde ağlıyordu hani senin vatandaşlarını öldürürdu bu adam alayı kolpa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi kasa coca cola alıp yola döktüm.

kutsal görevimi yerine getirdim.

• Adamım

• Güzel konu yahudi mallarına alışmamalıyız , yerli mal iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

prima yerine molfiz-molfiz yahudi ismi

Molfix ismi önemli değil menşei türkiye ve sahipleri türkler. Canbebe türk ismi ama sahibi amerikalılar.

Bakınız dostlar ben ne akpli ne mhpli ne chpli nede hdpliyim.

Vatanımı dinimi seviyorum. Ayrıca cımhuriyetin gerçek manadaki ilke ve inkılaplarını gerçek manada uygulanmasını sizden çok isterim.

Ben size hem madden hem de manevi olarak sıcak fırsat sundum. İsteyen değerlendirir.

Sensodyn bir numaralı diş macunu ama macunlar florürlü parabenli filan zararlı ve çok pahalı onun yerine bugün himalaya diye bitki özlü parabensiz diç macunu aldım. Hem sağlık hem ekonomik hemde manevik kar ettim.

Algida %50 indirimliydi. Geçen sene 40 adet twister 5 paket 8 li magnum aldığımı bilirim. Geçengün yine indirim olmasına rağmen yerli milli meselesinden almadım. Ne oldu harcayacağımın 4 te biri fiyatına boyasız katkısız keçi sütlü maraş üretimi maraş dondurması aldım indirim olmamasına rağmen ve daha karlı oldu . Bu adamlar katkı maddeli sırf kimyasallı ürünleri deli gibi tv reklamı veriyorlar diye yarı fiyatına bile satarken kar ediyorlar. Daha destklemeyelim artık.

Herkesin hayata karşı bir duruşu olmalı. Ben karınca misali etkisi olmasada tarafımı ve duruşumu belirledim. Sizde bu yönde belirlerseniz allah razı olsun. Tepkisi olanlarada saygı duyarım sizde haksız sayılmazsınız kendiniZce.

• Türk islam düşmanı bloklama konusu olmuş tam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.