Şimdi Ara

Yakın Zamanda Aracına Alarm Taktırmış Olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma alarm taktırmak istiyorum. Servisten fiyat aldım işçilik ve montaj dahil 550 TL dediler. Açıkçası bana tuzlu geldi. Dışarıda bir yerde taktırsam garanti dışı kalıyor mu ve ne kadar fiyat tutar yakın zamanda taktıran var mı?

• Fiyat pahalı değil bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu servisleri Allah bildigi gibi yapsin. Garanti ayagina cok pis fiyat cekiyorlar (nazikce). Garantiyi etkiememesi lazim normal sartlarda. Ancak bu firmalarin ne yapacagi belli olmaz. Garanti yandi dermi der. Ayrica ne zengin milletiz arkadas. Alarma 550 liraya ucuz diyenler var. Hak hersey mustehak.

Eger kanunen bir sorun yoksa git disarda yaptir usta. Tas catlasin 200 lira verirsin. Parani atma sokaga. Kolay kazanilmiyor. Yazik gunah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 11 Şubat 2015; 7:35:44 >
  • Yeni değil ancak 5 yıldır cenmax marka alarm kullanıyorum ve çok memnunum.Öncelikle hassasiyet derecesi çok iyi.Öle gece vakti yanından kedi geçse bütün mahalleyi rahatsız etmiyor.Sese ve darbaye karşı duyarlı.İki kademeli siren sistemi var örneğin çöp arabası yanaştığında bip bip şeklinde ötüp parkları yakarken ses şiddeti yüksek olursa normal alarmı devreye giriyor aynı şey darbedede söz konusu.Üstelik duyarlılığı ayarlanabiliyor.

Ford servislerinde orjinal aksesuar olarak kullanılan bir donanım bu ama dışarıda kendi servisinde taktırabilirsinizde hem daha ucuz hem servis montajı olduğundan garanti dışıda kalmıyor aracınız.

Üstelik bu markanın her araca özel alarm sistemi var.Yani sizin aracınıza göre model takılıyor.Bundan dolayı ikinci bir anahtar vs kullanmıyorsunuz aracınızın orjinal anahtarına programlanıyor ve o şekilde tek anahtar olarak kullanabiliyorsunuz.

Aracın herhangi bir şekilde ses yada darbe alarmı ötmüş ve siz duymamış iseniz kilidi açtığınızda sizi değişik bir sesle uyarıyor ve alarmın öttüğünü dolayısıyla gece komşu park ederken tıklamışmı tampona vs anlıyorsunuz

Otopark vs yerlerde araç bulma özelliğide var üstelik kitledikten sonra parklarınızı bir süre yakılı bırakarak refakat ediyor vs vs güzel bir marka tavsiye ederim aracın orjinalliğide bozulmamış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 11 Şubat 2015; 11:32:03 >

• zugasi_berepe kullanıcısına yanıt
    Hocam cenmax'ın sitesinden baktım da değişik modelleri var sizinki hangisi biliyor musunuz?
  • kadıköy'e yakınsan bilgi verebilirim
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    Kadıköy'ü geçtim İstanbul'un komşu illerine bile yakın değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusursuz_ruh

Hocam cenmax'ın sitesinden baktım da değişik modelleri var sizinki hangisi biliyor musunuz?

Malesef hatırlamıyorum hocam garanti belgesi vardı ama kaybettim arabada ☺

Canınız sağolsun hocam
  • quote:

Canınız sağolsun hocam

Buldum hocam senin için 942 modeliymiş iç ses sensörü falanda var benimkinde özellikleride aşağıda var

http://www.cenmax.com.tr/alarm.html
    Çok sağolun hocam son bir şey istesem sizden, toplam ne kadara mal oldu size?
    Bir de alarm özelliklerinde park lambalarını yakma özelliği varmış. Bende far sensörü yok yine de yanar mı alarm taktırınca?
  • Gecen sene 250 liraya 2013 model ford focus a taktirmistik .serviste
    Zaten aracta merkezi kilit var .550 lira cok fazla

• quote:

Çok sağolun hocam son bir şey istesem sizden, toplam ne kadara mal oldu size?

Valla bana mal olalı bir 5 sene oldu ozaman serviste yaptırmıştım bende 180 vermiştim.Ama sonra öğrendimki servislerde zaten bu ve bunun gibi markaları kullanıyorlar ve bu markaların kendi servislerinde maliyet 3'te 1'i fiyatına.Alarm firmasının yetkili servisinde garantili montajı yapıldıktan sonra servisiniz size yetkisiz müdehale olmuş diyemez zaten kanunende öle birşey yok ama siz yinede servisinizede danışın
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Bir yerle görüştüm şimdi Cenmax 942-b 150 TL, kamera antenli montajı 100 TL ,sadece oem cihazın montajı 50 TL dediler.
    Kamera antenli nasıl oluyor, oem nasıl oluyor bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kusursuz_ruh -- 12 Şubat 2015; 12:01:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.