Şimdi Ara

Yakıt ibresi hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çok fazla bmw tecrübem olmamakla beraber anladığım kadarıyla ibre 1 ile 1/2 arasında yavaş, 1/2 ile 0 arasında hızlı ilerliyor,yani özetle önce yavas yavas azalıyor ibre sonra hızlanıyor :)

bu bmw’nin bilerek yaptığı bi husus mu yani psikolojik anlamda işte müşteri tatmin amaçlı vs

yoksa depoların yapısından ve benim kullandığım araçların ibrelerinin elektronik değil manuel olmasından dolayı mı?

kullandığım araçlar ise 218i active tourer(bununla yaklasik 1000 uzun yol), 420d xdrive gran coupe(bu ise kendi aracım devamlı kullanıyorum)

onun dışında aklıma diğer markalar geliyor fakat onlarda lineer bi azalma oluyordu mesela w210 E200 kompressor ve kompressor olmayan sekilde ikisini de 20/30k km kadar kullandim onlarda lineerdi azalma,başka bi örnek daihatsu terios o da keza aynı şekilde.

diğer uzun sureli tecrube olan arabalar digital gostergeliydi o yuzden onlari saymıyorum.

yabancı forumlara baktim ama tam istedigimi bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• yukarı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesajınızı 3-4 gün görmüştüm o günden sonra dikkat ettim de gerçekten dediğiniz gibi :) şaşırtıcı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oguzhantasci kullanıcısına yanıt
    evet hakikaten :) , sizdeki arac ne tam olarak

• 2014 model 316i

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• up

• Up

Millet iyice odaklamış kendini yakıt konularına. Sorun tarzı konular artık ilgi çekmiyor.

• evet biraz fazla olmuş 2 güne bir :D

ne türk ne yabanci forumlarda bulamadım gerçekten bu durumu, belki de anahtar kelimeleri yanlış giriyorumdur.

ayrıca aynen yakıt ibresi malum fiyatlardan dolayı çeyrekten yukarısını görmediğinden olabilir :)

neyse forumdh sakinleri kızmasınlar bu bahaneyle de yine konuyu güncellemiş olayım

• carretera C kullanıcısına yanıt
    hadi ya , sandigimdan daha farkliymis, tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.