Şimdi Ara

Yakıt pompası mı sorun? p0627 ve p0628 hataları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    160.000km'de Range Rover Sport 2012 3.0 dizel aracım var. Düzenli olarak bakıma gitti. İlk defa arıza verdi. Bazen marş basıyor ama çalışmıyordu ama 5dk sonra çalışıyordu. Bazen yolda giderken tekleyip, araç stop ediyordu. Bazende 1 gün sorunsuz gidiyordu.

Aracı bilgisayara bağladığımızda p0627 ve p0628 kodlu hataları gösteriyor.

P0627 - YAKIT POMPASI A KONTROL DEVRESI/AÇIK
    P0628 - YAKIT POMPASI A KONTROL DEVRESI DÜŞÜK

2 özel servise gittim;
    Birisi belki aldığınız yakıt kötüydü katkı koyalım belki geçer dedi. Katkı koyup 1 depoyu bitirdim ama çözülmedi.
    İkinci servis yüksek basınç pompası değişmeli 13bintl para istedi ciddiye bile almadım.

Biliyorsunuz çok zengin bir ülke olduğumuz için(!) bizim servislerimiz bu ithal parçaları hemen değiştirmekten yana. hiç tamiri sevmezler.

Sizce nerede sorun olabilir. Elektriksel veya sigortada fln bir sorun fln olabilir mi Çözüm önerirseniz sevinirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbey100 -- 15 Aralık 2019; 20:36:53 >

• Geçmiş olsun, bilinen iki ihtimal var;

Birincisi yakıt pompasına akım veren rölenin ve pompa motorunun bağlantılarında oluşan sorunlar. Oto elektrikçi tarafından rahatlıkla rölenin sağlamlığı ve bağlantıların durumu kontrol edilebilir.

Diğeri ise yakıt pompasının arızalanıp gerekli enjeksiyon basıncını oluşturamaması, o zaman pompanın değişmesi gerekir fakat o bahsettiğiniz paralar çok uçuk. Daha makul rakamlara mutlaka hallolur.
  • Dün 3 tane elektrikçi gezdim. Hiçbiri yardımcı olamadı. Ben anlamıyorum bu arabadan fln dediler. Bakırköy civarı önerebileceğiniz oto elektrikçi var mı?

Ayrıca dün yolda giderken 1 kere yine araç stop etti. Akü takviye yaptık çok kısa düzeldi.

Özel servis yüksek basınçlı yakıt pompası demişti ama akü takviye yapınca araba çalışıyor. Sanki elektriksel bir sorun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakıt müşürü ve yakıt pompası rölesi değişti ama malesef sorun devam ediyor. Bilgisayara bağlayınca hata gözükmüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.