Şimdi Ara

Yakıt Tasarrufu ! Yardım ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba ArkadaşLar Konuyu Doğrumu Yalnış mı yere açtım ßilmiyorum Ama Yardım Ederseniz Sevinirim.
    ßizim 2006 Model Transporter Vardı Araç Fazla Yakıyor Diye Sattık Birazda maddi yönden Sattık Neyse
    25.05.2009 'da Fiat Doblo Safeline aLdık araç'dan Çok memnunuz Taki Araç 700 Km'de Suanda 1 Depo ßiTTi. Oysaki 1 depo ile 900km+ yapanlar war ßenim Sorum ßen 17 Yaşındayım Genellikle ßen Kullanıorum Arabayı arabayı 2700+ Devirde Vites Değiştiriyoruz Ondan DOlayımı ßöyle Fazla Yakıyor. ßu Konuda Tavsiyilerinizi Alabilirmiyim. Tşk'ler

• Öncelikle ehliyetsiz araç kullanmakla ilgili tepkiler gelecektir haberiniz olsun.

Kullandığınız devir aralığında bir gariplik yok, başka nedenlerden de olabilir.
  • Kardeşim TrafikTe Sürmüyorum Zaten ßenim Sürdüğüm Saat'ler akşam 10 'dan Sonra Trafik Sakin Oluor + Tek Sürmüyorum Yahni Hiç ßir Tehlike yok :)
  • 1)Türkçeyi düzgün şekilde öğrenin derim.
    2)Yeni arabanın fazla yakması normal,giderek azalacaktır yakıt tüketimi.Özellikle 10 bin km.den sonra yakıt tüketiminde önemli bir düşüş olacaktır.
  • EHliyeti yeni aldigim zamanlari hatirladim
    icimde muthis bir araba surme arzusu vardi, acemi halimle gece cok gec saatlerde cikar istanbulda dolasirdim
    simdilerde trafige ve yola bulasmama adina arabadan mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum...

Gece trafik tenha olabilir, yaninda birisi de olabilir ama trafikte araba kullanmak demek sadece vitese takmak arabayi kaldirmak, frene basip durdurmak demek degildir; Anlik bir olayda cok kisa surede reflekslerle tepki verip belkide can kurtarmak demektir, trafik kurallarini cok iyi bilmek demektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşırı yakıt tüketimi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.