Bildirim
Yakıtan şikaywtim var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
495 liralık yakıt ile 550 km neresi normal:) agresif kullanmıyorsanız aşırı fazla benzinli dahi olsa 7 litre yaksa 48-50 kuruşa denk gelir sizin çok daha fazlası var. -
Öyle ibre ile ölçüm yapmak yanlışı verir, net olmaz. Depoyu doldurun aynı şehir şartları olmak kaydı ile 200-300km kadar yapın sonra tekrar doldurun, 2 kere tekrarlayın kabaca tüketiminiz ortaya çıkar. -
Sanli lanet araba su gibi.çekiyo 2 bin motor laguna kulamdım bunun gibi.sömürmedi -
yakıt üretenler var. -
Duruma göre normal sık dur kalk , şehiriçi , kısa mesafe vs ; uzun yol , akıcı trafik , çevreyolu vs ise sıkıntı var.
Düz hesap 70-75lt benzin almışsın o araçta 45lt depo var çeyrek için 12lt desek 63lt-550km 100km de 11.5lt demek...
Aynı araç bizdede vardı ablamın geçen hafta sattık depo hesabı yapıyordum (trendline yok bilgisayarı yok) 6.5lt karma tüketim vardı. -
YouTube'de video var adamın biri 1 litre benzin ile 14 km yol gidiyor. Bence çok iyi bir değer.
Edit : Arabayı yazmayı unuttum Tofaş Şahin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garipbirdost -- 6 Şubat 2020; 21:21:8 > -
Bende BMW 520 var benzinli. Çok daha fazla yol yapiyorum yoğun trafikte bile. Sizinki çok fazla. Bakımlarında aksama varmı. Eğer bakimsizsa eski yağ varsa tüketimi arttırır. -
Hay ağzınla bin yaşa bakıyorum youtubeden milet 4 5 litre yakıyor ben 2 katı nedense bugün 740d 3bin motor bmw 9 10 litre yakarken neden ben 10 üzeri yakıyorum -
2 bin km önce bakım buji baskı balata boğaz kelebeği temizlendi -
Bakımlarının tamsa ve kullanmanızda bı anormallik yoksa araçta bı anormallik var. Zorlasaniz bile bu kadar yakmamali. Acaba depoda kaçak mi var. -
Kaçak olsa durduğu yerde eksilir ama benimki gitikçe eksiliyo -
Fazla benzin alıp fzlasını ekzosdan atmasın en son itimal onu düşünüyom yada enjektörler den başkada bi problem olcanı sanmıyom bu ikisi dışında -
Detaylı bi inceleme yaptırın bence motora -
2 kişiye gittim makinaya bağladılar taş gibi dedi durdu arıza olsa cihazda çıkar dedi adamlara diyom fazla yakıyo yaz lastiği var yakar hava soğuk yakar 1.2 atmosferik yakar ya 0.9 clio kulandım bundan az yakıyıdu dedim yok yakar bide vosvogencilere gittim sırada birinede değil ww grubuna bakan ustalar sadece ama yok -
0.5 TSI çıksa o daha az yakabilir -
Sikinti var yetkili servise gotur bence tas catlasa 8 i gecmemesi lazim. Tabi arabaya surekli 5 kisi biniyorsaniz bilemem . Yada biri senin yakiti surekli hortumluyor. -
Kilitli depo kapağı aldım gene aynı gene aynı -
Maf, map, oksijen sensörü. Bunlar kontrol edilmeli. -
Cihaza bağlayınca çıkmazmı arızası cihazda arıza yok gösteriyo hatta bağlayan kişiler bile dedi arıza olsa ç7kar diye
Benzer içerikler
- subap değişimi kaç gün sürer
- pedal commander yorumları
- downpipe nedir
- peugeot 208 1.2 puretech otomatik yorum
- soğutucu az soğutucu koy ne demek
- honda freed
- honda crv 2023
- renault logan
- elektron motors
- dacia jogger yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X