Şimdi Ara

Yakıtan şikaywtim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bişey merak ediyorum 180 tl ve 315 tl benzin aldım toplamda 550 km yol yaptım çeyrek depo benzinim kaldı.2013.model 1.2 atmosferik polo sizce normalmi bana çok geldi

• 495 liralık yakıt ile 550 km neresi normal:) agresif kullanmıyorsanız aşırı fazla benzinli dahi olsa 7 litre yaksa 48-50 kuruşa denk gelir sizin çok daha fazlası var.
  • Öyle ibre ile ölçüm yapmak yanlışı verir, net olmaz. Depoyu doldurun aynı şehir şartları olmak kaydı ile 200-300km kadar yapın sonra tekrar doldurun, 2 kere tekrarlayın kabaca tüketiminiz ortaya çıkar.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Sanli lanet araba su gibi.çekiyo 2 bin motor laguna kulamdım bunun gibi.sömürmedi
  • yakıt üretenler var.
  • Duruma göre normal sık dur kalk , şehiriçi , kısa mesafe vs ; uzun yol , akıcı trafik , çevreyolu vs ise sıkıntı var.

Düz hesap 70-75lt benzin almışsın o araçta 45lt depo var çeyrek için 12lt desek 63lt-550km 100km de 11.5lt demek...

Aynı araç bizdede vardı ablamın geçen hafta sattık depo hesabı yapıyordum (trendline yok bilgisayarı yok) 6.5lt karma tüketim vardı.
  • YouTube'de video var adamın biri 1 litre benzin ile 14 km yol gidiyor. Bence çok iyi bir değer.

Edit : Arabayı yazmayı unuttum Tofaş Şahin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garipbirdost -- 6 Şubat 2020; 21:21:8 >
  • Bende BMW 520 var benzinli. Çok daha fazla yol yapiyorum yoğun trafikte bile. Sizinki çok fazla. Bakımlarında aksama varmı. Eğer bakimsizsa eski yağ varsa tüketimi arttırır.
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Hay ağzınla bin yaşa bakıyorum youtubeden milet 4 5 litre yakıyor ben 2 katı nedense bugün 740d 3bin motor bmw 9 10 litre yakarken neden ben 10 üzeri yakıyorum
  • Onur.S O kullanıcısına yanıt
    2 bin km önce bakım buji baskı balata boğaz kelebeği temizlendi
  • Bakımlarının tamsa ve kullanmanızda bı anormallik yoksa araçta bı anormallik var. Zorlasaniz bile bu kadar yakmamali. Acaba depoda kaçak mi var.
    Kaçak olsa durduğu yerde eksilir ama benimki gitikçe eksiliyo
    Fazla benzin alıp fzlasını ekzosdan atmasın en son itimal onu düşünüyom yada enjektörler den başkada bi problem olcanı sanmıyom bu ikisi dışında
  • Detaylı bi inceleme yaptırın bence motora
    2 kişiye gittim makinaya bağladılar taş gibi dedi durdu arıza olsa cihazda çıkar dedi adamlara diyom fazla yakıyo yaz lastiği var yakar hava soğuk yakar 1.2 atmosferik yakar ya 0.9 clio kulandım bundan az yakıyıdu dedim yok yakar bide vosvogencilere gittim sırada birinede değil ww grubuna bakan ustalar sadece ama yok
  • 0.5 TSI çıksa o daha az yakabilir
  • Sikinti var yetkili servise gotur bence tas catlasa 8 i gecmemesi lazim. Tabi arabaya surekli 5 kisi biniyorsaniz bilemem . Yada biri senin yakiti surekli hortumluyor.
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Kilitli depo kapağı aldım gene aynı gene aynı
  • Maf, map, oksijen sensörü. Bunlar kontrol edilmeli.
  • yakuza283 kullanıcısına yanıt
    Cihaza bağlayınca çıkmazmı arızası cihazda arıza yok gösteriyo hatta bağlayan kişiler bile dedi arıza olsa ç7kar diye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.