Şimdi Ara

[b]YAKITI EKONOMİK BMW???[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esiren -- 27 Eylül 2024; 22:58:5 >

• Bence ekonomik BMW dizel BMW'dir
    e36 kasa 320i'ler 1300 kilo. 316i'ler kaç kilo bilmiyorum ama 1600 motor o arabada sana zevk vermez. 320i'nin sesi süperdir ama 316i'ler için aynısını demek zor

120d, 320d falan düşünebilirsin eğer yeni modelse. Belli bi fiyat aralığı verirsen daha iyi yorum yapılabilir
  • BMW alcaksan 2.0 al çünkü düşük motorlar seni sinir ettirir BMW'ye binceksin bi astra'dan farkın olsun yakıt düşünmiceksin o zaman al bi tane sümbül bin

• 3.16 ile 3.20 arasında normal kullanımlarda aşırı bir yakıt olacağını düşünmüyorum..

3.20 alıp sıralı sistem ile hem performans hemde ekonomi yaşayabilirsin ama sakın bence düşük cc diye ekonomik sanma 3.16 yı..
  • Kardeş mRcOLL'un da dediği gibi yeride olsam 320i alıp sıralı sistem LPG atardım ve keyfini sürerdim. Duyumlarıma göre şehiriçin 200ykr yakıyormuş normal kullanımda (LPG ile). Performanstanda son derece memnun kalırsın. Ses + Görüntüde olur Coupé modellere bence ekstradan para verme. 320Ci bulabilirsen 15.000YTL'ye kadar temizse hemen al Ama bi sorun çıkarırsa yedek parçası hala pahalı ona göre. Şimdi sıfır alacağın bi Megane gibi yedek parça fiyatı var
  • 94 3.16 compact var bende.133binde

102 beygir 1250 kiloyu kolaycana tasimiyor tabiki sehir icinde kapismayi unut yada gazi harbiden köklemen lazim neyse ama yol aldiktan sonra arabadan cok memnunum,hizlanmasi güzel hic zorlanmadan 200e dayaniyor biraz daha sabredersen 210 görüyor.

benzini iciyor resmen ama daha önce 92 model 320 de kullandigim icin 320ye göre daha ekonomik.320 sehir icinde 12-13litreyi buluyordu 3,16 ise 10-11 litre civarlarinda tabiki kullanimda önemli.

compactin arka taraftaki diz mesafesi bana göre gayet yeterli.

ben cok uygun ve temiz buldugum icin aldim.metalik siyah-sunrof-kirmizi koltuk dösemeleri v.s bayagi hosuma gitti yoksa ayni model 323 ti bakiyordum nasip degilmis.

en ekonomik bmw dizel bmw dogrudur.5 litre yakiyormus 318d.
  • dün bmw de bunuda sordum ..bmw 316i sedan alınırmı diye

eskisi olsa alma derdik ama dediler

şu anda yeni bmw 316i deki motor çift vanoslu yeni motor şeklinde belirttiler

.. rahatlıkla alabilirsin dediler.. 35000 euro fiyata boş olanı

daha büyük motorlar hız ve heyecan tutkunuz yoksa çokta gerekli değil dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.