Şimdi Ara

''Yakıtsız Motor'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
10.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yucelnet

quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

quote:

evet kardeş gerçekten de böyle...
    bu mıknatıs olayını ben denedim bisiklette bir pedal çeviriyon sonra kemdi gidiyor.
    süper oluyor.Mıknatısın birini janta diğerini de maşaya bağlıyon bayağı götürüyor

Bence sen kendini psikolojik olarak güçlü hissetmişsin

aslına sen kendini birşey zannediyorsun.
    burada ben yalan atmıyorum.Ben denedim ve oldu. janta dört tane çubuk şeklinde mıknatıs taktım ve maşaya da bir tane taktım. iki üç pedal çeviriyom hızını alınca kendi kendine bayağı gidiyor. Sonra tabi tümsek felan duruyor.Ömür boyu gitmiyor yani.

Eğer yaptığını düşündüğün şey 1 turdan daha fazla süre enerjiden kazanç sağlayabiliyorsa (yani ivmelenmeni sağlıyorsa) bir video da sen yayınla, ortalık şenlensin

• tamam kardeş eklerim.
    görünce hepiniz yapmaya kalkışacaksınız
    ciddi süper oluyor.
    bir de bisikleti biraz hızlandır o kendisi sonra gidiyor. ama ben bir keresinde tekerleği geri çevirdim bu sefer de geriye doğru dönüyor.
  • yucel abi
    abi miknatis takili iken tekerlegi havaya kaldirip ilk ivmeyi yani yeterli olna miktari verip kendi kendine biraktiginda nekadar gidiyor denedin mi.
    perendv deki adamlarin piyasaya surmeye hazirlandiklari aracta ilk ivmeyi bir dismotordan aliyor.200deviri gecince kendi kendine yeterli olabiliyor.
    mıknatislari nasli yerlestirdigini gosteren cizimler varsa gormek isterim
    yada seni yormadan telefonla resimlemen daha kolay olur.sen biliin iste .
    sen anladin onu.
    meraktan catlatma bizi.
  • yucelnet sen şimdi hiçbişey yakmadan ve harcamadan dönen bir motor yaptığını mı iddia ediyorsun, tam olarak bu mu iddian?

Bisikleti boşver, o motoru yüksüz halde yap koy ortaya, ilk hareketi ver, kendi kendine çalışma yetisine sahipse sonsuza kadar dönmesi lazım, sonsuzu geçtim 1 hafta dönse büyük olay, ama dönmez kardeş bence boşuna inat ediyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djoz

yucelnet sen şimdi hiçbişey yakmadan ve harcamadan dönen bir motor yaptığını mı iddia ediyorsun, tam olarak bu mu iddian?

Bisikleti boşver, o motoru yüksüz halde yap koy ortaya, ilk hareketi ver, kendi kendine çalışma yetisine sahipse sonsuza kadar dönmesi lazım, sonsuzu geçtim 1 hafta dönse büyük olay, ama dönmez kardeş bence boşuna inat ediyorsun...

yaw allah sana akıl versin ya
    ben dedim mi size benyakıtsız motor üğrettim diye.
    ben sadece tekerleği mıknatıslarla döndürebiliyom okadar.
    herşeyi abartmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 28 Şubat 2007; 14:20:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okantex

yucel abi
    abi miknatis takili iken tekerlegi havaya kaldirip ilk ivmeyi yani yeterli olna miktari verip kendi kendine biraktiginda nekadar gidiyor denedin mi.
    perendv deki adamlarin piyasaya surmeye hazirlandiklari aracta ilk ivmeyi bir dismotordan aliyor.200deviri gecince kendi kendine yeterli olabiliyor.
    mıknatislari nasli yerlestirdigini gosteren cizimler varsa gormek isterim
    yada seni yormadan telefonla resimlemen daha kolay olur.sen biliin iste .
    sen anladin onu.
    meraktan catlatma bizi.

kardeş en yakın zamanda koyacağım şu an havada led yazı ile uğraşıyom onu da janta takacağım,yapayım sonra resimleri video felan eklicem o zaman bakalım ne dicekler?
    ama yine bişey bulurlar

bu arada ilk baş tekerlek havadayken denedim sürekli dönüyor.
    sonra yolda denedim yolda zorlanıyor.En yakın zamanda buraya ayrıntılı bir biçimde açıklarım.

• O tekerlek mıknatıssız da döner kardeş...
    Sen mıknatısları takınca yükün hafiflediği manasında şeyler yazmışsın, bu da fazladan sisteme bi güç katan motor vs. gibi bir alet demek değil mi?
  • Bu tur haber ve yazilari okudukca kafam tamamen allak bullak oluyor. Gercekten hep su soruyu sormusumdur. Insanoglu bilmin neresine kadar hakim daha kesfetmek icin kac yil yada yuz yil surecek bu akil almaz(yada akil alir) icatlar serisi.
    Bazen diyorumki vermeden yada azbir enerji girdisi ile yillar surecek bir enerji dongusu mumkunmu? Yada insanlar su meshur fizik ve kimya teorilerini ve formullerini yenidenmi gozden gecirmelidir? Yoksa bu tur icatlar sadece Turkiyede ortaya atilmis ama turkiyenin sinirlari icinde kalmis bir nevi zihni sinir icatlarimidir? Yoksa sadece dikkat cekmek icin uydurulan fizik otesi uydurma baloncuklardan birimidir? Bunu zaman gosterecek. Hala su meshur erke donergecini 4 gozle bekliyoruz bakalim gercekmi yoksa oda bir balonmu yoksa bu verdigin linkteki haber erke donergeci gibi balon adayimi olur bekleyelim gorelim. Bu arada daha erke donergeci balon olmadi ama olursa bu haberde balon olma ihtimali yuksek. Ama gercekse bir turk olarak gurur duyacagimiz ve ozledigimiz icatlar serisinden biri olur ..... INSALLAH..

Bende okuyunce ve resmine bakinca adam uyduruk bir cihazin onunde oturmus resim cektirmis diyede dusunmedim degil. Simdi anladigimiz bi sey olsa cizidigi teknik resime bakip evet dogru bu cihaz calisir derdik ve oturur bizde evde benzerini yapardik. Ama sen simdi mimari resimden alamiyorsan onune cok detayli bir mimari resim koysa afallar bakarsin teknik resme. Ama biz elektronik semalari pek ala anlayabiliriz. Dolayisi ile bu teknik resimlerden birsey anlamadim ama umarim dogrudur ve hepimizi sevindirecek gelismeler olur.

• quote:

O tekerlek mıknatıssız da döner kardeş...
    Sen mıknatısları takınca yükün hafiflediği manasında şeyler yazmışsın, bu da fazladan sisteme bi güç katan motor vs. gibi bir alet demek değil mi?

aaa ciddi mi diyorsun yani mıknatıssızda döner ben de diyordum düşünüyordum bu acaba mıknatıssız döner mi diye verdiğin bilgi için sağol bundan sonra öyle deniyeyim
  • realend kardeş bence bu konuyu kapat sen bundan önce de hydrogen ile ilgili bir konu açılmıştı hep böyle gereksiz mesajlar herkez karşı çıkıyor olmaz olmaz diye ama oldu.

siz de beni bu deneyi yapmadı bilin bu kadar.
    herkeze özel açıklama yapmak lazım burada.

okantex kardeş senle özelden görüşürüz sana resimleri yollıcam yapoarsın sende en azından mantığını kavrarsın.
  • quote:

quote:

O tekerlek mıknatıssız da döner kardeş...

aaa ciddi mi diyorsun yani mıknatıssızda döner ben de diyordum düşünüyordum bu acaba mıknatıssız döner mi diye verdiğin bilgi için sağol bundan sonra öyle deniyeyim

İddia bol, elle tutulur bir bilgi yok, dil de bir karış,

kusura bakma burada çocukça çekişmelerle vakit öldüremem, bu konuda elle tutulur deliller ortaya koyabilirsen anca o zaman sana cevap veririm ok?

• DEMEK ÖYLE!!! Sen cavap yaz diye ben burda ölüp bitmiyom.
    Buyur bunlar yaptığım deneyin resimleri şimdi ne uyduracan bakalım.
    dizdiğim mıknatısın artı eksi kutbuna bakmadım sadece yönleri:::::
    BU ARADA RENKLERDEN SORUN YOK DİMİ KUSURA BAKMAYIN DAHA YENİ FARKETTİM

''Yakıtsız Motor''

''Yakıtsız Motor''

''Yakıtsız Motor''

''Yakıtsız Motor''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 28 Şubat 2007; 15:24:18 >

• ispatı bu mu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanGazi

ispatı bu mu..

neyin ispatı yaa
    ya siz niye bu kadar abartıyorsunuz!!!

iyi oku yazıyı deney resimleri diyor!!!!
  • DAR KALİPTAN DUNYAYA BAKAN KARDESLERİM.
    gozle goremedigin atomu parcaayip icinden kisa zaman araliginda
    yuklu miktarde enerjini nukleer santrallerde alindigina inaniyonda.

miknatistan uzun zaman da alinabilecegine niye inanmiyon.kaldiki miknatistan alinan sadece yapilan bir volanin devamli donmesini saglayacak miktar enerji .
    uretilen enerjis ise jenarator sisteminin kapasitesi ile alakali olarak degisken miktardadir.
    aklim basmadigi birseye gormeden inammam deyenlere saygim var.
    ama benim kitabimda yazmayan yemek tarifine inanmam diyenlere ,okudugu kitaplarda demek isterim fakat oyle degil ezberledigi kitaplarda yazanlardan baska gercek yok diyenlere kulagim kapali.
    kitaplarda yazilanlarin dogrulugu aksi ispat edilmedikce gecerlidir.mutlak gercek degildirler.
    unutmayinki kitaplari yazanlar yazilan hakikatleri yaratan degil sadece gorduklerini yorumlamaya calisanlardan ibarettir.
  • Eğer bu tekerlek kendi kendine dönebiliyorsa en azından sürtünme kuvvetini yenebiliyor demektir. Eğer sürtünme kuvvetini yenebiliyorsa enerji üretiyor demektir. Önce iddia ettiğiniz şeyin ne olduğunu kavramız gerekiyor bence.

Ve çizimini yaptığınız sistem nasıl oluyor da enerji üretiyor, onu anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hasbi 81

Eğer bu tekerlek kendi kendine dönebiliyorsa en azından sürtünme kuvvetini yenebiliyor demektir. Eğer sürtünme kuvvetini yenebiliyorsa enerji üretiyor demektir. Önce iddia ettiğiniz şeyin ne olduğunu kavramız gerekiyor bence.

Ve çizimini yaptığınız sistem nasıl oluyor da enerji üretiyor, onu anlayamadım.

kardeş bak anlamıyorsun burada enerji felan üretmiyorum. ben sadece o yöntemle tekerleği çevirdim mi bir daha kendisi devam ediyor dönmeye.. ben sonra o tekerleğin videosunu da ekliyecem.

NOT:arkadaşlar bu arada neodyum mıknatısın böyle büyük boyları varsa daha da beter olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okantex

DAR KALİPTAN DUNYAYA BAKAN KARDESLERİM.
    gozle goremedigin atomu parcaayip icinden kisa zaman araliginda
    yuklu miktarde enerjini nukleer santrallerde alindigina inaniyonda.

miknatistan uzun zaman da alinabilecegine niye inanmiyon.kaldiki miknatistan alinan sadece yapilan bir volanin devamli donmesini saglayacak miktar enerji .
    uretilen enerjis ise jenarator sisteminin kapasitesi ile alakali olarak degisken miktardadir.
    aklim basmadigi birseye gormeden inammam deyenlere saygim var.
    ama benim kitabimda yazmayan yemek tarifine inanmam diyenlere ,okudugu kitaplarda demek isterim fakat oyle degil ezberledigi kitaplarda yazanlardan baska gercek yok diyenlere kulagim kapali.
    kitaplarda yazilanlarin dogrulugu aksi ispat edilmedikce gecerlidir.mutlak gercek degildirler.
    unutmayinki kitaplari yazanlar yazilan hakikatleri yaratan degil sadece gorduklerini yorumlamaya calisanlardan ibarettir.

kardeş helal be sana.
    gerçekten yerinde bir mesaj

• Kardeşim yeter yahu..!!

Biriniz de ortaya bişey koyun o zaman.Bu böyle olur demekle iş bitiyo mu... "Enerji üretmiyorum tekerleği bir kere çeviriyorum kendi devam ediyor dönmeye" diyosun.

Daha siz neden bahsettiğinizi bile bilmiyosunuz.Bana ispatlayın kardeşim,laf kalabalığı yapmayın...gidin o zaman sponsor bulup imalata geçin kendi bisikletinizle idare edeceğinize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanGazi

Kardeşim yeter yahu..!!

Biriniz de ortaya bişey koyun o zaman.Bu böyle olur demekle iş bitiyo mu... "Enerji üretmiyorum tekerleği bir kere çeviriyorum kendi devam ediyor dönmeye" diyosun.

Daha siz neden bahsettiğinizi bile bilmiyosunuz.Bana ispatlayın kardeşim,laf kalabalığı yapmayın...gidin o zaman sponsor bulup imalata geçin kendi bisikletinizle idare edeceğinize..

neden bahsettiğimizi bilmiyormuyuz???
    açıklama::mıknatısın itme ve çekme kuvvetinden yararlanarak jantı biz bir kere hareket ettirdiğimizden sonra sürekli dönmesi.

sen ve senin gibiler hep beleşçisiniz.Yani herşey hazır olacak siz de hemen kapcaksınız.
    birde niye sana ispatlıcakmışım yani senin ne özelliğin var???

o zaman kendin dene evde o zaman sen de bana böyle birşey yok diye onu ispatla.
    hadi bekliyorum bana da böyle birşeyin olmadığını ispatlayın!!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.