Şimdi Ara

''Yakıtsız Motor'' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
10.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim bi sorum var iki tane cubuk neodyum muydu neydi mıknatısı ter sekilde birbirine yapıstırsak tekerin donme sekline gore masaya yaklasırken ters mıknatıs gelecek sekilde(yani birbirini cekecek) masadan uzaklasırkende aynı kutup gelecek sekilde (yani birbirini itecek) yerlestirsek tamamen olmasada bir miktar ek guc kazanabilirmiyiz? lutfen sacma yorumlar yapmayın bura bi forum bende ogrenmeye istekli bi uyeyim.
  • Mıknatıslı motoru yaptım diyen cok yapıb gösteren yok. bende cok araştırdım ama yapan yok varsa göstersin..
  • AFFINIZA SIĞINARAKTAN BİRKAÇ ŞEYDE BEN YAzAYIM. Yok yakıtsız motor yok sürekl dönen teker yok o yok bu... bunların sonu gelmez... Kardeşim biz hep gözlüyoruzki 3 verelim 5 alalım. varmı böyle bir fizik kuralı. koskoca 2008 krizi birçok trilyonluk yatırım sahibi araba firması batsın okadar ar-ge ye rağmen biz hala eski kafa eski tas..
  • birşey daha,, herkes işini yada sevdiği işi yapsın. boş şeylerle bilgisi olmayan insanlarıda meraklandırmayın.. biraz gerçekçi olmalıyız. saygılar.. Konfüçyüs ne demiş; düşünmeden öğrenmek faydasız ama öğrenmeden düşünmek tehlikelidir.
  • Konuyu hortlatmışın, yazmıcaktım ama yazdım işte !
    Kardeşim sen haberlere göz atıyor musun ? en azından teknolaji haberleri vs. ? Biraz araştır ondan sonra konuş !

Asrın icadını yaptı yakıtsız motor icad etti

Yukarıdaki bağlantıya bir göz at patentli yakıtsız motor.

YAKITSIZ MOTORUN ÖZELLİKLERİ
    Proje uçaklarda kullanılması durumunda, uçaklar çok daha yükseklere çıkabilecek.
    Yanma olmadığı için oksijene ihtiyaç yok.
    Motorda ısınma olmadığı için roketlerin uçakları vurma ihtimali sıfır.
    Klasik motorlardan daha güçlü ve devire sahip.
    Hızı yarış arabalarına yakın.

• Üç beş parça dişli, kasnak, kayış, hurda şarj dinamosu, akü yü toparlayıp masanın üzerine koyanı mucit diye haber yapıyolar.

"Klasik motorlardan daha güçlü ve devire sahip. Hızı yarış arabalarına yakın."

Hadi yaa! Şu resimdeki amcanın önünde duran hurdalıktan toplanmış parçalardan mı bahsediyorlar.

Atomu parçalayabilmek için dayanışma halinde çalışan onlarca bilim adamı (ki bazıları gelmiş geçmiş en zeki insanlar.) üç beş parça mıknatısı dizip motor yapmayı düşünememiş.

Bu haberlerin çıkmasında mıknatıs üreticilerinin parmağı olduğunu düşünmeye başladım.

Belki de kendi zengin fakat aklı kıt bir yatırımcı çıkarda çarpıp kaçarız hesabındalar. Kim bilir?

Çok çok ucuza ve çevreyi kirletmeden enerji üretmek mümkün ve bu istenmiyor. Belki de istemeyenler tarafından yönlendirilen medya böyle abuk sabuk haberler yapıp insanların kafasını karman çorman ediyor. 3 verip 5 almak diye bir şey yok.

Bunu yaptığını iddia edenler bir kaç bilir kişi ile birlikte noter huzurunda onaylatsınlar da görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 2 Ekim 2009; 12:03:00 >

• artık millete cevap yetiştirmicem son olarak bu cevabı yazıyorum. Fizik de lazer ışınları vardır. hatta ders olarak fen bilimlerinde çok detaylı olmasa da işlenir.
    her neyse ;

http://www.bilim.org/?s=haber&haberid=1356

burdaki yeni bulunan lazer ışını ise daha önceki lazer teorileriyle açıklanamıyor. Buna ne demeli o zman ?

Bunu sadece örnek için verdim konuyla pek alakalı olmasa da bazen fizik kuralına tersdir,imkansız diye bişe yoktur.
    Buna da kesin bir şeyler uydurursunuz ama size tavsiyem sadece beyninizin çaışma alanını genişletin ya da bildiğin bir şeyi çivi gibi beynine çakarsan o bilginin yanlış olduğunu öğrensen dahi o çiviyi sökemezsin !

• E=m*C^2 formülüne göre enerji üreten nükleer santralların bile nükleer yakıta ihtiyacı var,

Bırakın yakıtsız motor yapmak isteyenler yapsınlar nasıl yapılamayacağını göstermiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantex

DAR KALİPTAN DUNYAYA BAKAN KARDESLERİM.
    gozle goremedigin atomu parcaayip icinden kisa zaman araliginda
    yuklu miktarde enerjini nukleer santrallerde alindigina inaniyonda.

miknatistan uzun zaman da alinabilecegine niye inanmiyon.kaldiki miknatistan alinan sadece yapilan bir volanin devamli donmesini saglayacak miktar enerji .
    uretilen enerjis ise jenarator sisteminin kapasitesi ile alakali olarak degisken miktardadir.
    aklim basmadigi birseye gormeden inammam deyenlere saygim var.
    ama benim kitabimda yazmayan yemek tarifine inanmam diyenlere ,okudugu kitaplarda demek isterim fakat oyle degil ezberledigi kitaplarda yazanlardan baska gercek yok diyenlere kulagim kapali.
    kitaplarda yazilanlarin dogrulugu aksi ispat edilmedikce gecerlidir.mutlak gercek degildirler.
    unutmayinki kitaplari yazanlar yazilan hakikatleri yaratan degil sadece gorduklerini yorumlamaya calisanlardan ibarettir.

ALLAHINA KURBAN!

• ARKADAŞLAR OLAYA SADECE FİZİK GÖZÜYLE DEĞİL,DİĞER YÖNLERLEDE BAKIN.ÖĞRETİLEN HER DERSİN İÇİNDE MUHAKKAK EKSİK OLAN BİR ŞEY VARDIR.HİÇBİR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ SİZE TAM MANAYLA ÖĞRETEMEZ.HİÇBİR VARLIK ALLAH KADAR BİLEMEZ.BEN BİLGİNİM DİYEN CAHİLİN EN KÖTÜSÜDÜR.BU HABER YALANSA AYNI HABER NEDEN DİĞER BASIN- YAYIN ORGANLARINDA YAYINLANSINKİ.HADİ YALAN DİYELİM PEKİ SIRADAN BİR TORNACI HAKKINDA NEDEN YALAN HABER YAYINLANSIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplumb ağa -- 22 Ekim 2009; 19:58:02 >
  • En basit olarak Isaac Newton'in etki esittir tepki kanununa gore bile yakit olmadan enerji uretmek imkansizdir. Enerji uretmek icin bir harekete ihtiyaciniz vardir (gerek makro duzeyde, gerek atom duzeyinde). Bu hareket ise mutlaka baska bir etkilesime tepki olarak ortaya cikar. Nitekim Discovery Channel'da yayinlanan Efsane Avcilari adli televizyon programinda yakitsiz enerji ile ilgili oneriler denenmis ve tamami yalanlanmistir. Enerji evrende yoktan var, vardan yok olmaz. Sadece sekil degistirir...
  • youtube magnet motor diye aratın bulursunuz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan...

alın size linkhttp://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0

Bu uzun süredir var olan birşey fakat hiçbir bilim kurulu tarafından veya bilim adamı tarafından enerji üretmek amacıyla kullanılmamakta. Bilgilerimden emin değilim ama işleyişin bir süre sonra aksadığı ve kısaca çalışmadığını hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.