Herkese merhaba arkadaşlar, 4 yıldır kullandığım otomatik 2008 model bir Puntom var. İçerisinde eskiden su kullanılmasından ve aldığımdan beri antifrizle kullanmamdan dolayı artık bazı yerlerinde çatlamalar, çürümeler oluyor. İlk zamanlarında da şanzımanı ile bayağı uğraştım ama artık uğraşacak halim kalmadı açıkçası. Düzgünce yaptırdıktan sonra satmayı düşünüyorum. Ortalama piyasa olarak düz hesap 350k eder gibi duruyor. Uğraşır veya biraz beklersem 10-20k üstüne, galeriye vs. verirsem 10-20k altına düşer muhtemelen. Bu miktarın üzerine 300k kadar kredi çekerek bir araba almak istiyorum. Önceden kriterlerim vardı, otomatik B hatchback gibi ama artık bunların hiçbirisi ile uğraşacak tahammülüm kalmadı. 2019-2020 model bir 1.3 Multijet manuel Egea alıp kurtulmayı düşünüyorum şu sıralar. Sizlerin de önerilerini almak istiyorum sizce yanlış mı düşünüyorum? Yorumlar için şimdiden sağ olun. |
Yaklaşık 600k Bütçe İçin Tavsiyeler
-
-
O paraya 19 20 multijet egea bulabiliyorsanız mantıklı ama ben bulamamıştım clio 4 sport tourer 0.9 aldım 650k ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizini bulursan o paraya hiç düşünme bile. Diğer türlü 2009 üstü araba bulamazsın onlarda elalemin çöpü olmuş artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o paraya bulacağın 1.3 ler çok temiz çıkmayabilir Model yeni olsada Km yüksek olur. Değişen boyası olur
Yağ bakımlarını aksatmam tavsiye edilenden biraz erken sokarım diyorsan 1.4 egea hem modelli hem düşük km hem boyasız değişensiz bulunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Eylül 2024; 22:55:0 > -
Biraz baktım da hocam aralarında fazla fark yok gibi, ilimdeki ilanlardan da olabilir da aşağı yukarı aynı duruyorlar 1.3 ile 1.4 ilanları.
-
https://www.sahibinden.com/s/XnCPvuC5 dizel ilanları 95 bin km den başlarken
Benzinli ilanları 40 bin km lerden başlıyor
az fark degil
Tabi oturup tek tek ilanlari gezmek lazım her nekadar degisen boya yok isaretlesen bile bizim millet acik ve dürüst değil bile isteye yanlış giriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2012 honda jazz funcvt otomatik aracımı satıyorum,
180k km de, ilk sahibiyim, hasar, boya değişen yok.
ilgilenirseniz mesaj kutum açık
-
honda civic fd6 2008-2012 kasa tavsiye ederim. Japon arabaları ile sanayinin yolunu unutuyorsunuz. Ben 5 senedir 2013 civice biniyorum cok memnunum.
-
Bende 2019 clio 4 Sporttourer 0.9 tce 20 binde aldım 650ye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kia ceed 1.6 crdi al torpido kabarmasi dışında bir sorunu yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X